امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
میس شین جان پسر من که ی سالشه اما من یادمه خواهرزاده اولم اصلا حواب ظهر نداشت البته خواب شب خوب هم نداشت. دور از جون پسر سما سرویس کرد مادرش. هنوز هم با اینکه ۱۱ سالشه خیلییی خواب سبک و کمی داره. اصلا من یادم نمیاد این بچه به اندازه انگشت های دست حتی ظهر خوابیده باشه. شبا اول همه رو خواب می‌کرد بعد می‌خوابید. صبح هم جلوتر از همه بیدار بود.  بهانه هم میگرفت البته نه از بی خوابی، کلا بهانه گیر بود که خدا رو حداقل این قسمتش بزرگ شد خوب شد. همه بچه ها شبیه هم نیستن شاید پسر شما هم پرجنب و جوش.

نمیتونی عصرها که خوابش میگیره و بهانه گیر میشه ی برنامه مهیج براش بذاری که بهانه گیری نکنه؟ مثلا اگر هوا گرم بود پارک یا تو خونه پخت کیک و این جور کارا؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
از فردا امتحان میکنم صبح تا ۱۰ بخوابه ببینم تاثیر داره که دیگه دم غروب خوابش نگیره یا نه
آخ اگه اینجا نمیومدم و حرف نمیزدم خفه میشدم الان خیلی آروم ترم رفتم بوسیدمش و ازش معذرت خواهی کردم که داد زدم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
من صبح اصلا نميذارم بيشتر از ١٠ بخوابه
بيدارش ميكنم
يه ربع طول ميكشه تا بداخلاقيش از بين بره
از ١٠:١٥ تا ١٠:٣٠ هم صبحانه ش بايد تموم شده باشه
  • youtab
پاسخ
لیانه یعنی خودت میری بیدارش میکنی ؟ چرا؟
من وقتی خوابه جیکم درنمیاد که بخوابه. حتی تا ۹ بهش شیر هم بخواد میدم که بخوابه بیدار نشه، دیگه ولی بعد ۹ شیر برای خواب بیشتر نمیدم میگم صبحانه دیگه نمیخوره
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۲۸ عصر)miss shin نوشته است: مامان هایی که بچه بالای ۳ سال دارید توروخدا منبعی میشناسید که معرفی کنید ببینم خواب بچه تو این سن چقدر باید باشه
من دیگه واقعا دیوونه شدم الان دارم با اشک و هق هق تایپ میکنم واقعا کم آوردم دلم میخواد چشمام رو ببندم دیگه باز نکنم دلم میخواد برم جایی که چشمشم به این بچه نخوره میبینمش حالت تهوع و ضعف بهم دست میده خاک تو سرم که اینقدر مادر بی کفایتی هستم که ازپس از این بچه بر نمیام
پسر من شبا ساعت ۱۲ میخوابه زودتر از این نمیشه چون پدرش شبا دیر میاد صبح من از ساعت ۸ بالا سرشم با ناز با ادا با شعر با قصه هر کار میکنم بیدار نمیشه بخدا تا ساعت ۹ و ۹ نیم دیگه به مرز انفجار میرسم از اونور ساعت ۲ امادش میکنم ی کم چرت بزنه قصه میگم شعر لالایی تهدید داد بیداد تا خود ساعت ۴ نمیخوابه حالا مشکلم این نیست دردم اینه که ساعت ۵ ۶ عصر که میشه هی خمیازه هی بد اخلاقی میخواد بخوابه زندگی رو کوفتم میکنه ارزوی مرگ میکنم دیگه خوب اخه اون وقته خواب نیست که کلا ۹ ساعت بیشتر نمیخوابه
امتحان کردم روز حتی تا ۱۰ ۱۱ هم بیدارش نکردم بازم فایده نداره حتی میگم ساعت ۵ ۶ عصر هم بخوابه اما همون موقع هم نمیخوابه فقط گریه و بد اخلاقی
همین الان مجبور شدم سرش داد بزنم اینقدر حالم بده که میخوام ی چاقو بردارم خودمو بکشم دیگه واقعا کم آوردم

عزیزم بیا بغلم Heart Heart
چرا بی کفایت؟ منم خیلیییی وقتا حالت ضعف و تهوع بهم دست میده... من مشکل ریفلاکس هم دارم که دقیقا تا مرز بالا اومدن ادامه پیدا می کنه اما نمیاد که راحت شم فقط عصبی ترم می کنه... 
ببین ساعت 12 برای خواب بچه خیلی دیره میس شین جان... اگه می تونید صبح پدرش ببردش بیرون... یا پدرش که شبا دیر میاد، یا صبح دیر میره سر کار یا ظهرا میاد خونه درسته؟ در هر کدوم از این حالت ها هست یکم توضیح بده، یه برنامه ی خواب برای پسرت تنظیم کن که کمتر اذیت بشی... بچه ای که تا 12 بیداره جون برای مادر نمیذاره...
نمی دونم سن پسرت دقیقا چقدره اما پسر من از 3.5 دیگه خواب ظهر رو حذف کرد... مگه چیییی بشه که بخوابه... و شب ساعت 9 اینطورا شروع می کنیم خوابشو تا 10 دیگه خوابه، خیلی وقتا هم همون 9 فوری خوابش میبره...صبحم از 7-8 بالاسر ما رژه میره...

واقعا اینجوری فقط میشه یه نفسی کشید...

می تایم رو هم حتما شروع کن که یاد بدی... که مامان جان من دارم میرم توی اتاق دراز بکشم، مطالعه کنم، با گوشی کار کنم، لطفا با این اسباب بازیات بازی کن تا من یکم استراحت کنم... من بهش میگم مامان تایم Big Grin 

توی تایم صبح یا ظهر که همسرت هست، حتما ازش کمک بگیر... 
هر چی هم زودتر پاشه (حتی 6-7 الان پسر من 7-8 بیدار میشه اما ظهر دیگه نمی خوابه)، ظهر زودتر میخوابه... و بهتر که نخوابه و عادت کنه شب زود بخوابه...
نکته ی مهم هم اینکه هر چی بیشتر خسته بشه، بیشتر و زودتر می خوابه، حواست به این هم باشه که بتونی منعطف باشی Smile

حالا باز سن خودش و شرایط کار باباش رو بگو بهتر میشه راهنمایی کرد Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • miss shin، youtab
پاسخ
میس شین
باید بگردی الگو مناسبش رو پیدا کنی
پسر من با حمام سرحال تر میشه
ماساژ براش بهتره
من تا ۱۰ خوابیدن رو تست کردم جواب نداد
فقط برنامه اش بهم میریخت الان نهایت تا ۹ میتونه بخوابه بعد بیدارش میکنم
تو سن پسر شما خواب ظهر رو حذف میکنن یا نهایت ۴۵ دقیقه بیشتر بشه شب نمیتونن بخوابن
روزا بازی حس عمقی زیاد بکنید
مثلا بپیچش لای پتو وقتی داری میپیچونیش آروم فشارش بده
ماساژ سر و صورت
نور افتاب هم خیلی موثره
  • miss shin، Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۴۳ عصر)miss shin نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۴۲ عصر)نرگس نوشته است: عزیزم پسر من 5 سالشه
12 تا 9 میخوابه
یکی هم 3 تا 4 یا 5

ماشالله 
منم همین رو میگم میگم اکثرا بچه ها تو این سن عصر میخوابن

میس شین بستگی به سبک زندگی داره...
اگه بخوای توی سن مدرسه پسرت تیز و هشیار باشه بخصوص ساعات اول که درسای مهمتر هست، از همین الان باید ساعت خوابش رو تنظیم کنی که عادت کنه... اگرچه بخاطر مدل زندگی ایرانی و شب نشینی و ساعت کاری و اینا، خب سخته اما شدنیه... یعنی باید وقت بذاری و خیلی حواست باشه...
حتی اگه باباش قبل از مثلا 6-7 میره تا 10-11 شب و اصلا تایم باهم بودنشون نیست جز همون 11-12 شب، شما روی روزای تعطیل برنامه ریزی کن که بیشتر با پدرش باشه که ارتباط بگیرن... خواب بچه رو شه*ید نکن به نظر من... و خیلی هم مهمه که بچه 10 شب تا 3-4 صبح خواب عمیق باشه، برای رشد جسمی و ذهنی و تمرکزش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، miss shin، Sufii، youtab
پاسخ
بنظر منم اگه شب نمیشه که زودتر بخوابه صبح بیدارش نکن 
بچه ها باهم خیلی فرق میکنن 
پسر من خیلیییی پر انرژی  و گم خوابه 
از تقریبا ۲ سالگی خواب روزشو حذف کرد 
الان که مهدم میره و خسته اس امکان نداره بخوابه شبم با بدبختی از ۱۰ تاریک میکنیم با باباش میره هی قصه قصه کلیییی طول میکشه تا بخوابه  Undecided
  • miss shin، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۲:۴۴ صبح)شیطون خانم نوشته است: سلام. بچه ها فردا صبح پسرم آزمایش یک سالگی داره یادم نیست دکترش گفت ناشتا باشه یا نه. لازمه ناشتا باشه اگر بله چند ساعت ؟

شیطون خانوم آزمایشو خودت خواستی یا دکتر داد؟
برای همه هس؟
من برای ۱ سالگی دخترم بردمش دکتر چرا ننوشت؟!
  • youtab
پاسخ
ستی جان دکتر گفت ما به همه پیشنهاد میدیم ببرن دوست داشتی ببر چک اپه. بعد که سر پسرم معاینه کرد گفت ویتامین ای یا دی اش یادم نیست کدوم، پایینه. برای همین گفت من حتما ببرم چک اپ
  • Seti69، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان