(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۲۸ عصر)miss shin نوشته است: مامان هایی که بچه بالای ۳ سال دارید توروخدا منبعی میشناسید که معرفی کنید ببینم خواب بچه تو این سن چقدر باید باشه
من دیگه واقعا دیوونه شدم الان دارم با اشک و هق هق تایپ میکنم واقعا کم آوردم دلم میخواد چشمام رو ببندم دیگه باز نکنم دلم میخواد برم جایی که چشمشم به این بچه نخوره میبینمش حالت تهوع و ضعف بهم دست میده خاک تو سرم که اینقدر مادر بی کفایتی هستم که ازپس از این بچه بر نمیام
پسر من شبا ساعت ۱۲ میخوابه زودتر از این نمیشه چون پدرش شبا دیر میاد صبح من از ساعت ۸ بالا سرشم با ناز با ادا با شعر با قصه هر کار میکنم بیدار نمیشه بخدا تا ساعت ۹ و ۹ نیم دیگه به مرز انفجار میرسم از اونور ساعت ۲ امادش میکنم ی کم چرت بزنه قصه میگم شعر لالایی تهدید داد بیداد تا خود ساعت ۴ نمیخوابه حالا مشکلم این نیست دردم اینه که ساعت ۵ ۶ عصر که میشه هی خمیازه هی بد اخلاقی میخواد بخوابه زندگی رو کوفتم میکنه ارزوی مرگ میکنم دیگه خوب اخه اون وقته خواب نیست که کلا ۹ ساعت بیشتر نمیخوابه
امتحان کردم روز حتی تا ۱۰ ۱۱ هم بیدارش نکردم بازم فایده نداره حتی میگم ساعت ۵ ۶ عصر هم بخوابه اما همون موقع هم نمیخوابه فقط گریه و بد اخلاقی
همین الان مجبور شدم سرش داد بزنم اینقدر حالم بده که میخوام ی چاقو بردارم خودمو بکشم دیگه واقعا کم آوردم
عزیزم بیا بغلم

چرا بی کفایت؟ منم خیلیییی وقتا حالت ضعف و تهوع بهم دست میده... من مشکل ریفلاکس هم دارم که دقیقا تا مرز بالا اومدن ادامه پیدا می کنه اما نمیاد که راحت شم فقط عصبی ترم می کنه...
ببین ساعت 12 برای خواب بچه خیلی دیره میس شین جان... اگه می تونید صبح پدرش ببردش بیرون... یا پدرش که شبا دیر میاد، یا صبح دیر میره سر کار یا ظهرا میاد خونه درسته؟ در هر کدوم از این حالت ها هست یکم توضیح بده، یه برنامه ی خواب برای پسرت تنظیم کن که کمتر اذیت بشی... بچه ای که تا 12 بیداره جون برای مادر نمیذاره...
نمی دونم سن پسرت دقیقا چقدره اما پسر من از 3.5 دیگه خواب ظهر رو حذف کرد... مگه چیییی بشه که بخوابه... و شب ساعت 9 اینطورا شروع می کنیم خوابشو تا 10 دیگه خوابه، خیلی وقتا هم همون 9 فوری خوابش میبره...صبحم از 7-8 بالاسر ما رژه میره...
واقعا اینجوری فقط میشه یه نفسی کشید...
می تایم رو هم حتما شروع کن که یاد بدی... که مامان جان من دارم میرم توی اتاق دراز بکشم، مطالعه کنم، با گوشی کار کنم، لطفا با این اسباب بازیات بازی کن تا من یکم استراحت کنم... من بهش میگم مامان تایم
توی تایم صبح یا ظهر که همسرت هست، حتما ازش کمک بگیر...
هر چی هم زودتر پاشه (حتی 6-7 الان پسر من 7-8 بیدار میشه اما ظهر دیگه نمی خوابه)، ظهر زودتر میخوابه... و بهتر که نخوابه و عادت کنه شب زود بخوابه...
نکته ی مهم هم اینکه هر چی بیشتر خسته بشه، بیشتر و زودتر می خوابه، حواست به این هم باشه که بتونی منعطف باشی
حالا باز سن خودش و شرایط کار باباش رو بگو بهتر میشه راهنمایی کرد