امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ترگل، ۱۶۰ سایز تخت نوجوانه.
جواب میده حالاحالاها.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، nona، Targol، youtab
پاسخ
ترگل خیللی قشنگه میارکه پیشاپیش من تقریبا شبیهشو تو میلاد نور دیدم اما راستش از کوشه نرده هاش ترسیدم دختر من خیلییییی حرکات خطرناک داره اصلا بطور عجیب برای همین کفتم به فروشنده که نرده و دیواره ها رو حذف کن کفت خب خانم دیگه یه تشک بنداز دیگه Smile اگر دخترات حرکات خطرناک ندارن بگیر فقط این سایز فکر کنم تا یه چهار سالگی اکی هست درسته؟

البته پایان سه سالگی حدود قد بچه یک متره

ترگل دختر من با اون سقفشم قطعا بارفیکس میره
  • Targol، youtab
پاسخ
نونا منم بدجور روانپزشک لازمممم. قشنگ خودم میدونم دارم رو به زوال میرم.
آرزو جون مرسی که تجربه‌تو گفتی. ببینم کی میتونیم بخریمش.

نونا ۴ سال همش؟ نهههه نمیخرم اگه فقط تا ۴ باشه! من گفتم تا اول ابتدایی جواب بده اقلا Smile)

وای نونا اتفاقا تو نت که میگشتم مدلهایی دیدم که هیچی نداشت و با خودم گفتم خوب چرا تشک رو نمیندازن مستقیم کف زمین Smile)
اتفاقا میخوام تخت بذارم که حرکاتشون کنترل شه. البته یکیشون خیلی وول میخوره و عمودی میخوابه.
  • Arezoo1984، nona، youtab
پاسخ
نه ترگل جواب میده
تخت پسر من که ۱۳۰ هستش نگاش میکنم وقتی توشه به نظرم تا ۵ سالگش جوابه
این که ۳۰ سانت هم بلندتره
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
خب ترگل جان بچه ها میگن جواب میده من که تخت اول دخترم تخت نوجوان بود حتی یکسالگی دخترمم جواب نداد گفتم که پا میشه با کیسه خواب یه قدم راه میره یهو خودشو موافق یا مخالف جهت پرتاب میکنه برای همین تخت دو نفره جوابگوشه قطعا
همون دبگه تازه همونایی که دیدی فکر کنم به چهار تا ستون دارن حداقل من به فروشنده گفتم اونارم حذف کنه آخه Smile

اکه وول اروم میخوره و کار خطرناک نمیکنن بگیر مبارکشون باشه
  • Targol، youtab
پاسخ
ا خوب خوبه. البته گفت قیمت ۱۶۰ در ۷۵ با ۱۸۰ در ۸۰ یکیه. ولی اتاق بچه‌ها خیلی کوچیکه Sad

نونا اتاقشو‌ جدا کردی؟ انقد از این موضوع میترسم مننن که حد نداره.
  • nona، youtab
پاسخ
وای من باشم اون ۱۸۰ رو میگیرم نمیشه سفارش ب‌دی برات بسازن ترگل متناسب با اتاقشون با طول همین ۱۸۰ بصورت یکسره ؟
  • youtab
پاسخ
یکسره یعنی چی؟ الان دارم فکر میکنم اقلا یکیشو ۱۸۰ بردارم تو جاگیریش تاثیری نداره. دخترهامم که اختلاف قد دارن.

نونا اتفاقا همسرم میگه سفارش میدم بسازن مناسب‌تر هم درمیاد. اما حس میکنم تمیز نمیشه.
  • nona، youtab
پاسخ
من مونته سوری مدل رزا کولابیبی دارم... خیلییی راضی ام و برای ما که پسرم فوووق شیطونه، خیلی خوبه... خطر نداره چون ارتفاعی نداره و تشک شاید ۵ سانت روی زمینه، نرده ها هم ضخیمن و روشون بپر بپر هم می کنه چیزی نمیشه...
مدل دو تخته هم دارن هم طراحی شده هم اینکه بتونی دوتا جدا بگیری و توی اتاق چا بدی...
سایز مال ما ۷۰×۱۳۰ هست که ما الان ۳.۵ سالیم ولی خب پایین پاش رو من یکم پتو رو هل میدم لای نرده و تشک و برای همین یکم از جاش کم میشه، پسرم خیلی اعصابش بهم میریزه و خب سایز بالش هم از بالا داره کوچیک می کنه تخت رو و می تونم بگم از شواهد امر بر میاد که تا ۴ سال اینطورا بیشتر چواب نمیده... ولی خب دختر بچه ها سایزشون با پسرا فرق داره... شاید تا ۵ هم جواب بده... برای سن بیشتر که راحت باشن، یه وقت می بینی دوست دارن باهم بخوابن ووو... ۱۶۰ به نظرم بهتره... ۱۸۰ دیگه بزرگساله به نظرم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
ترگل منظورم اینه دو تا تخت جدا نباشن نرده دور فقط داشته باشن با دو تا تشک مجرا داخلش
ببین اگه طرف حرفه ای باشه خیلی تمیز درمیاره شک نکن

رز پسرت خودشو از نرده با سر پایین نمینداخت آیا ؟ من اصلا با وجود نرده مشکل دارم چون دخترم به شدت علاقه داره خم شه از روی هرچیزی از اون زاویه خودشو و پاهاشو ببینه

رز جان ۱۸۰ والا واسه بچه ما الان جواب میده بچه داریم تا بچه Smile همین الان که دارم تایپ میکنم تقریبا رو زمین خوابیدم قد تشکی که انداختم ۱۸۰ هست ( چهار تا بود از پریشب کمش کردم به دو تا کنار هم ) شب دخترم اونسرش خوابید رفتم یسر چای بخورم بیام دیدم کلا برعکس شده اینور خوابیده حدود دهدسانت برای من جا گذاشته بصورت موربم خوابیده یعنی تو تشک اونورم نمیتونم بخوابم
  • Rose، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان