۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۴:۱۲ عصر
منم با آرزو موافقم.بیلرسوت م خیلی قشنگ و پرکاربرده.اگرم برای فصل گرم میخوای رامپر م خوبه.
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۴:۱۲ عصر
منم با آرزو موافقم.بیلرسوت م خیلی قشنگ و پرکاربرده.اگرم برای فصل گرم میخوای رامپر م خوبه.
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۳:۰۲ عصر)Heven نوشته است: رز جان لباس زیاد روی سیسمونی نداره الان آخر هفته خاله هام میخوان برن دیدنش زن داداشم فردا میخواد بره لباس براش بخره به نظرم خیلی ریسکیه... بخصوص که بچه ی درشتی بوده... احتمالا خانم داداشت هم برای همین داره میره خرید چون باید به فصل و جثه ی بچه خرید... شما می تونی مثلا لباس بچه ی 9 ماهه ی تابستونی بخری که از وقتی هوا گرم شد بتونه بپوشه... منم با بلر موافقم البته نمی دنم دخترا هم می پوشن یا نه... ولی اسپورته و جاهای بیشتری هم میشه پوشوند به بچه... پیرهن و دامن هم آرزو درست گفت، به نظر منم تا سنش بالاتر از 2-3 سال نشه، قشنگیش رو نشون نمیده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۰۲ عصر
سلام بچه ها
یه سوال داشتم شما ساک وسائل بچه رو چه مدلی خریدین؟ کوله بهتره؟ چه مارکی بهتره؟ ازین ساک ها که روش مامی زده خوب نیست؟
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۱۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
تینا من دستی گرفتم ،البته گفت کوله هم میشه
اصلا هم شبیه ساک بچه نیس ![]() گرفتم ک بعدا هم بشه ازش استفاده کرد یه ساک مشکی جمع و جور ولی جادار توش یه زیپ تعبیه شده ،گفتش توش یه پارچه بکار رفته ک عایق هست میشه غذا و فلاسک بچه رو گذاشت توش ،یکم باعث حفظ دما میشه دیگه اینکه باید کلی زیپ و جیب داشته باشه واسه وسایل ریزه پیزه توش یه کیف کوچیک واسه گذاشتن پوشک ،و یه زیر انداز تعویض هم اشت منم یه سوال داشتم واسه بچه حتما باید پتوی دور پیچ کلاه دار بگیرم؟ کاربرد قنداق فرنگی چیه؟ کدومش رو بگیرم ؟ بنظرم اگه پتو دور پیچ گرفتم ،نیازی ب قنداق فرنگی نباشه ! درسته؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۱۵ عصر
نسیمه عکسش و نزاشتی؟
مرسی عزیزم اخه شنیده بودم مدل کوله راحتتره بچه رو بغل کنی اونم بندازی قنداق فرنگی شنیدم زیاد کاربرد نداره حالا بچه ها تجربه دارن بهتر میدونن
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۱۵ عصر
نسیمه جان
قنداق فرنگی به درد فصل سرد و مناطق سردسیر می خوره،واسه شما کاربردی نداره.
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۱:۲۲ عصر
نه عزیزم عکسش رو نذاشتم ،زیر تخت گذاشتم ،همسرم اومد میگم بیاره ،عکس میذارم
پس یه پتو دور پیچ کافیه ،مرسی یه سوال دیگه هم دارم ،پتو های نوزادی خیلی کوچیکه سایز ۷۰ در ۷۰ دیدم نوشته بنظرتون همون اول یه پتو بزرگتر براش بگیرم ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۳:۴۵ عصر
قنداق فرنگی تا چند ماهگی استفاده میشه؟
سیما من خیلی استفاده کردم. فکر کنم تا ۴ ماه اینا. البته خوب بچههام کوچولو بودن اما من خیلی راضی بودم.
اخ من با قنداق سوییسی اشتباه گرفتم. فرنگی یه چی دیگه بود نه؟؟ |