۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۹:۰۵ عصر
ماری طلایی که خوشگل تره
البته از نظر من
یه جوری مجلل میکنه خونه رو
^_____^

البته از نظر من

یه جوری مجلل میکنه خونه رو
^_____^
مشاوره ی دکوراسیون منزل
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۹:۰۵ عصر
ماری طلایی که خوشگل تره
![]() البته از نظر من ![]() یه جوری مجلل میکنه خونه رو ^_____^
سلام بچه ها
من دیشب عکس آشپزخونه رو تو تاپیک خودمونی گذاشته بودم اینجا نمیتونم بزارم چون مهمان داره خواستین پی وی میفرستم میخواستم مشورت بگیرم من که آشپزخونم اپن و جزیره نداره باید چه جوری فرش هال و آشپزخونه رو ست کنم؟ بعیدم میدونم هیچوقت اپن و جزیر بزارم سمت راست آشپزخونه یه دیوار کاملا خالی دارم، دوس دارم بعدا یه میز بزارم اونجا که یه سمتش یه دیوار بچسبه ![]() نظرتون در مورد این لوستر برای هال چیه؟ (۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۸:۰۶ عصر)Mari90 نوشته است: مبلای الان من راحتی انماري اين مبلاي منه مال من آبيه ماري مال من چوبش چوب گردوست پارچه شم تركه ولي اين مبل ، مبل استفاده روزانه نيست فقط به درد مهمون ميخوره منم يه كاناپه تخت خواب شو كنارش داشتم و براي لم دادن از اون استفاده ميكنم اگر فقط يه دست مبل توي خونت جا ميشه چون كلاسيكه سخته روش لم بديد سودا عكس آشپزخونه ت رو من نديدم كه
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۹:۲۲ عصر
لیانه اندازه کاناپه یا یه مبل راحتی ال جا دارم
بعد پایه های مبلت صدا نمیداد؟
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۹:۳۴ عصر
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۱۰:۰۸ عصر
لیانه جون مبارکههه. ساده و شیکه.
منم اتفاقا تو پلن درازمدتم که لیستی از خریدها توشه مبلهای کلاسیکمو میبرم شمال و مبل راحتی میخرم ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۱۰:۱۷ عصر
انشالله به زوديه زود اينكارو ميكني ترگل جون
مرسي از محبتت
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۰۳ صبح
لیانه جان مبارکه مبل راحتی بنظر میاد
و خونه تو مطمئنم بسیار متحول میکنه
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۲۳ صبح، توسط mahtakhanoum.)
لیانه جان مبارکت باشه.
سودا جان به نظر من تو آشپزخونه ت میز و صندلی چوبی سفید دو یا چهارنفره بذار. فرش ننداز. لوستر هم باید به وسایلت بیاد واسه همین نمیتونم نظر بدم |