امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام بچه ها من بعد مدتها اومدم خیلی دلم تنگ شده بود ولی اینقدر سرم شلوغه نمی‌رسم گوشی دستم بگیرم
بچه ها کسی واکسن پرونار زده؟! من یه غلطی کردم واسه بچه واکسن پرونار زدم یعنی سه روزه فقط به خودم فحش میدم رفته بودم دندونپزشکی خانم دکتره. برای بچشزده بود پرسیدم تب داره گفت اصلا!
این بچه کرونا هم گرفت اینطوری نشده بود سه روزه تب شدید داره و معدش هیچی رو قبول نمیکنه حتی آب رو برمیگردونه دیگه دارم دیوونه میشم به نظرتون چه غلطی بکنم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
سلااااام لیلی جون چطوری 
ما اکثرا زدیم اینجا
هیچکدوم از بچه ها واکنشی نداشتن جز پسر من 
اونم نه اینقدری که میگی
در حد تب کم و نا ارومی برای همه دوزاش
ته بابا دور از جونت خوب کردی واقعا واکسن خوبیه
نیخوای حالا که 3روزه طول کشیده ببرش یه.‌دکتر یه چک بشه
نکنه مثلا تو بدنش ویروسی مونده بوده یا هرچیزی
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • lili_61
پاسخ
سلام لی لی جان
من سه نوبت پرونار زدم ولی مشکلی پیش نیمد.
دکترش هر بار تاکید میکنه که این واکسن تب و درد نداره. اگه تب کرد بدون مریض شده.
دختر گلت هم احتمالا سرماخورده
به نظرم با دکترش مشورت کن.
اینجا تقریبا همه بچه ها پرونار زدن
  • youtab
پاسخ
سلام لی لی جان
من تجربه ندارم ولی چند وقت پیش توی ذهنم بودی که چیکار میکنی Smile شما دانشجوی دکتری بودی اره؟ مرخصی گرفتی؟ تونستی کاری تا حالا انجام بدی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، youtab
پاسخ
وای راست میگین؟! من از سه ماهگی پیش زندیه میبردمش نمیدونم چرا زودتر نگفت بزن بعد یک‌سالگی گفت براش بزن
بچم قبل واکسن چند روز بود بدغذا بود با بازی و سرگرمی کردن که بهش غذا میدادم تهش یکمشو برمیگردوند خیلی کم بعد از یکساعت
از شنبه که واکسن زدم تب بالا داره و رفلاکس شدید هیچی هم نمیخوره طفلی هی میخواد بازی کنه تا میشینه یه دقیقه نشده باز گریه می‌کنه بی‌حال میوفته تو بغل من سه روزه اصلا روز و شب نداره هیچی هم جز شیر نخورده
عصر میبرمش پیش دکتر فرجی اون خودش واکسن رو میزنه حتما عوارضشو می‌شناسه ببینم چی میگه! میگم نکنه دختره بلد نبود بزنه!!!
زد تو رونش
  • youtab
پاسخ
لی‌لی جون احتمالا پسرت مریض بوده خودش طفلک. میگی بد غذا بوده. ببرش دکتر
  • lili_61، youtab
پاسخ
سلام بچه ها جون ببخشید جواب سلام ندادم
ترگل جان همون روز که واکسن زدم دخترم رو دکتر معاینه کرد گوشش و گلوش هیچی نبود اصلا هم تب یا چیز دیگه ای نداشت دختره گفت رفلاکسه بعد دوهفته خوب میشه از همون روز هم دقیقا تب کرد طوریکه دوساعت بعدش اصلا پاشو نمی‌توانست تکون بده! اندازه یه جوجه شده بچه آب شد رفت

رز جونم آره من دانشجوی دکتری بودم کارمندم بودم سر کارمون هفته ای دو روز به کسایی که بچه زیر شش سال دارن دورکاری میداد سه روزم میزاشتم خونه خواهرم از اول دی مرخصی رو برداشتن دیگه هفته ای یه روز خودم مرخصی میگیرم یه روز شوهرم تا مرخصیمون تموم بشه بعد ببینیم چیکار میکنیم پرستارم پیدا نکردم
درسم هم تموم شده مرخصی رو واسه دنیا اومدن بچه و ترم بعدش گرفتم الان رو پروژم اونم تهران انجام میدم میفرستم واسه استاد نیاز نیست برم دانشگاه اما خداییش پدرم درومده

بچه ها شما پرونار فایزر زدین؟!
  • Nedaaa28، Rose، Targol، youtab
پاسخ
به به چه عالی به کارات رسیدی و جمع و جور کردی Smile خدا قوت Smile
یعنی دفاع کردی؟ یا منظورت اینه که آز جامعت رو دادی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
ممنونم رز جان راستش من اول جامعمو دادم بعد بچه دار شدم تو حاملگی هم تا میدونستم شبیه سازیامو انجام دادم باقیش هم تو نه ماه مرخصی
الان کار عملیم مونده یه موضوع سخت هم بهم دادن هم شبیه سازی داره هم کارتجربی و تحلیل الان باید مقاله بدم و تحربیمو انجام بدم فکر کنم تا دفاع دوسال دارم

بچه ها حتما دکتره اشتباه واکسنو زده یا زیاد زده نمیدونم والا!!!!
  • Rose، youtab
پاسخ
لیلی جان‌ پریونار عوارض اصلا نداره داشته باشه هم در موارد نادر در حد پسر یوتاب اصلا تو بروشورش هست احتمال بالا بچه مریض بوده متوجه نشدی بردی واکسن زدی الان تشدید شده
  • lili_61، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان