امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آره عزیزم میفهمم چی میگی منم خودم تجربه شو داشتم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
آرامش جان خدارو شکر ایشالا روزبروز بهتر شه عزیزم
بچه بد قلق سخته واقعا
لیلی خجسته ام
الهی طفلی بچه Sad اون قسمت برگردوندن غذا وحشتناکه مخصوصا بچه بدغذا یا بچه ای که تو مریضی غذا نمیخوره
  • lili_61
پاسخ
صنوبر جان هوش که نمیشه گفت اما بله زیادی متوجه همه چیز هست از همون ابتدا هم به شدت بر خلاف من به جزییات توجه داره
  • صنوبر۷۱
پاسخ
مامانایی که بچه هاتون شیرخشک میخورن،از چه سنی کم و قطع میکنید شیر بچه هارو؟
پاسخ
کژال جان دختر من ۱۳.۵ ماهشه، من الان شروع کردم به قطع کردن شیر شب ( البته میدونم دیره ولی دختر من یه مدت هیچی نمیخورد بجز شیر تو خواب, نمیتونستم زودتر قطع کنم، اما الان بهتر شده
شیر روز هم فعلا سه وعده میدم هر وعده بین ۹۰-۱۲۰ میل
پاسخ
سلام بچه ها
ببخشید نگرانتون کردم.بهتر که نیستم ولی از بس غذا اوردم و بچه ها هیچ کدوم نخوردم خودم پرخوری عصبی گرفتم و راحت میتونم بگم دوکیلو این هفته زیاد کردم..
خسته م خیلی...هنوز همه چی همونطوره..دخترم رو بردم دکترگلوش بهتره ولی حالا دوتا دندون شیری نیش بالا و پایینش لق شده و تکون میخوره و این میگه درد داره و نمیتونم چیزی بخورم.دندون کرسی ش هم فکرکنم پوسیده ست درد داره.یه قاشق سوپ که میخوره با گریه و دعواست.. دیگه اعصابم نمیکشه..
همسر از چهارشنبه که خونه ست و دیده چقدر جنگ اعصاب دارم با بچه ها ،یه کم خودشو جمع کرده و کمتر غر میزنه ..دلم یه تایم برای خودم میخواد حتی دوهفته ست نرسیدم ورزش کنم
فاطمه هستم
Heart
  • Bonsai، Elhamgoli، Nedaaa28، nona، Rose، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
فاطه جان تو دختر قوی ای هستی شرایط بهتر میشه حتما
بریکلا یکم جدیت به خرج بده بلاخره همسرتم یه گوشه مار بچه ها رو بگیره
  • 2015، Gitii، Rose، youtab
پاسخ
کتایون جان منم شیر شبو قطع کردم.
اما طول روز سه بار میدم.
قبل صبحانه
قبل نهار
عصرانه
هر بار 210 تا

البته پسرم وابستگی خاصی به شیر نداره. یعنی اگه چیزی جایگزین کنم بهانه شیر نمیگیره
  • youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
نه نونا هیچی درست نمیشه
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، nona، youtab
پاسخ
سلام بچه ها بردمش دکتر گفت همون چند روز قبل واکسنش شروع مریضیش بوده گفت واکسن هم تشدیدش کرده تبش هم گفت بالاست گفت سی و هشت و نیمه گفت غذا هم نده تهوع داره کلی دارو داد اما خدا از اون دکتری که واکسنشوزد نگذره آدم میبره پیش دکتر که ببینه مریض هست نیست این اصلا هیچی نپرسید مثل تزریقاتیا فقط واکسن رو زد!!!

فاطمه جان هیچی اندازه کم خوری بچه ها اعصاب آدمو بهم نمیریزه!!! اما بیخیال باش ببر دکتر درست میشه ان‌شاءالله این. مدترهم میگذره یه مدت خوب بخورن جبران میشه کم خوریشون
باهاشون سر خوردن دعوا نکن خودتم مریض بشی اشتها نداری اونام آدمن دیگه!!!!
بهشون فشار نیار خوردن که بهتر نخوردن هم خودتو اذیت نکن
  • 2015، nona، Rose، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان