۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۵:۳۴ عصر
آره عزیزم میفهمم چی میگی منم خودم تجربه شو داشتم
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۵:۳۴ عصر
آره عزیزم میفهمم چی میگی منم خودم تجربه شو داشتم
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۶:۲۶ عصر
آرامش جان خدارو شکر ایشالا روزبروز بهتر شه عزیزم
بچه بد قلق سخته واقعا لیلی خجسته ام الهی طفلی بچه ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۱۹ عصر
صنوبر جان هوش که نمیشه گفت اما بله زیادی متوجه همه چیز هست از همون ابتدا هم به شدت بر خلاف من به جزییات توجه داره
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۳۵ عصر
مامانایی که بچه هاتون شیرخشک میخورن،از چه سنی کم و قطع میکنید شیر بچه هارو؟
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۰ عصر، توسط کتایون خانم ۲.)
کژال جان دختر من ۱۳.۵ ماهشه، من الان شروع کردم به قطع کردن شیر شب ( البته میدونم دیره ولی دختر من یه مدت هیچی نمیخورد بجز شیر تو خواب, نمیتونستم زودتر قطع کنم، اما الان بهتر شده
شیر روز هم فعلا سه وعده میدم هر وعده بین ۹۰-۱۲۰ میل
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۷:۵۱ عصر
سلام بچه ها
ببخشید نگرانتون کردم.بهتر که نیستم ولی از بس غذا اوردم و بچه ها هیچ کدوم نخوردم خودم پرخوری عصبی گرفتم و راحت میتونم بگم دوکیلو این هفته زیاد کردم.. خسته م خیلی...هنوز همه چی همونطوره..دخترم رو بردم دکترگلوش بهتره ولی حالا دوتا دندون شیری نیش بالا و پایینش لق شده و تکون میخوره و این میگه درد داره و نمیتونم چیزی بخورم.دندون کرسی ش هم فکرکنم پوسیده ست درد داره.یه قاشق سوپ که میخوره با گریه و دعواست.. دیگه اعصابم نمیکشه.. همسر از چهارشنبه که خونه ست و دیده چقدر جنگ اعصاب دارم با بچه ها ،یه کم خودشو جمع کرده و کمتر غر میزنه ..دلم یه تایم برای خودم میخواد حتی دوهفته ست نرسیدم ورزش کنم
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۸:۲۴ عصر
فاطه جان تو دختر قوی ای هستی شرایط بهتر میشه حتما
بریکلا یکم جدیت به خرج بده بلاخره همسرتم یه گوشه مار بچه ها رو بگیره
کتایون جان منم شیر شبو قطع کردم.
اما طول روز سه بار میدم. قبل صبحانه قبل نهار عصرانه هر بار 210 تا البته پسرم وابستگی خاصی به شیر نداره. یعنی اگه چیزی جایگزین کنم بهانه شیر نمیگیره
سلام بچه ها بردمش دکتر گفت همون چند روز قبل واکسنش شروع مریضیش بوده گفت واکسن هم تشدیدش کرده تبش هم گفت بالاست گفت سی و هشت و نیمه گفت غذا هم نده تهوع داره کلی دارو داد اما خدا از اون دکتری که واکسنشوزد نگذره آدم میبره پیش دکتر که ببینه مریض هست نیست این اصلا هیچی نپرسید مثل تزریقاتیا فقط واکسن رو زد!!!
فاطمه جان هیچی اندازه کم خوری بچه ها اعصاب آدمو بهم نمیریزه!!! اما بیخیال باش ببر دکتر درست میشه انشاءالله این. مدترهم میگذره یه مدت خوب بخورن جبران میشه کم خوریشون باهاشون سر خوردن دعوا نکن خودتم مریض بشی اشتها نداری اونام آدمن دیگه!!!! بهشون فشار نیار خوردن که بهتر نخوردن هم خودتو اذیت نکن |