امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
لیلی جان عزیزم ایشالا زود زود خوب میشه
گفتم که احتمالا قبلش مریض بوده فقط متوجه نشدین
بدبخت پریونار عوارض نداره

فاطمه جان ناامید نباش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، youtab
پاسخ
لی لی میخواستم پسرم ببرم پیش کلانتر دیگه نمیبرم Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
  • lili_61، nona، youtab
پاسخ
آخه اون دکترم تقصیر نداره فکر کنما فقط میپرسن مثلا بچه چند روز تب استفراغ اینا داسته یا نه بی تاب بوده یا نه احتمالا اون چند روز تو دوره نهفته بیماری بوده بچه نه مادرش متوجه شده دکترم خب با چک گوش و بینی و گلو چیزی نمیفهمه که مگه تو مراحل پیشرفت بیماری
  • lili_61، Nedaaa28، youtab
پاسخ
پسر من بچه ها امروز ۴ ۵ قاشق مربا خوری تاس کبابی و یه دونه کوکو سیب زمینی خورده همین و بس!!!!
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
فاطمه جون حق داری عزیزم خیلی سختههههه اصلا بچه ها دوتا میشن انگار کارشون و مسولیت و فشاری ک به آدم وارد میشه هزار برابر میشه 
انشاله زودتر خوب شن 
دختر من امروز شیر خیلی کم خورده Undecided
نمیدونم چرا 
همش می‌چسبید امروز خودش یادشو نمی آورد منم میدادم نمی‌خورد 
خدا بخیر کنه  Huh
  • 2015، youtab
پاسخ
مرسی نونا جان والا هنوزم شک دارم آخه اصلا تب نداشت قبلش یهو از همون روز واکسن شدید شد!!! واسه دوز بعدی خیلی میترسم!!!
نونا جان دکتره اصلا از من چیزی نپرسید فقط واکسن رو زد بعد واکسن به همسرم گفتم کاش بهش می‌گفتیم بی اشتهاست که ویزیت گرفتم باز رفتیم پیشش که اونم گفت رفلاکسه خوب میشه

ندا جان دکتر کلانتر اصلا دکتر خوبی نبود به هیچ وجه پیشش نرو! خدا شاهده همسرم بهش گفت دکتر گلو و گوش بچه رو چک نمیکنید؟! بعد چک کرد برای واکسن هم ازش پرسیدم تب می‌کنه گفت ممکنه! پرسیدم تبش چقدره گفت مثل بقیه واکسنها اگه میدونستم پرونار عوارض نداره زودتر میبردمش دکتر گفتم دو روز صبر کنم خوب میشه
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
نه مطمئن باش عوارض واکسن نیست طفلی مریض بود
وقتی در خالت مریضی هر واکسنی زده بشه تشدید میشه عوارض
نگران نباش میگذره عزیزم
  • lili_61، Rose، youtab
پاسخ
سلام مامانها
من دیروز نی نی و بردم دکتر.
متخصص اطفال گفت همه چیز نرماله. گفتم آقای دکتر با چشم چیزهایی که براش تکون میدیم و دنبال نمی کنه.
گفت فقط نور و می بینه و میتونه دنبال کنه، بچه ای که سه ماهش تازه داره تموم میشه نمیتونه بجز نور چیز دیگه ای دنبال کنه.
نور انداخت، گفت واکنشش به نور خوبه. اما، نورو دنبال نمی کنه، ببرید چشم پزشکی.

بردم چشم پزشک نوزادان دید، دکتر آقا نژاد تو کلینیک نور گاندی، قطره ریخت فلج کرد. گفت، شبکیه عدسی و ساختار چشم کامل و سالمه، اما نور را دنبال نمی کنه، فالو نمیکنه.
البته باید فالو کردن نور از سه ماهگی تا شش ماهگی شروع بشه. شاید تا شش ماهگیش اوکی بشه.
گفتم ام آر آی مغزی، گفت اختیار با خودتونه ولی ببرید شش ماهگیش بیارید.

خیلی نگران پسرم هستم. گفتم بپرسم هرکدوم شما بگید از چندماهگی کوچولوتون میتونست با چشماش نورو دنبال کنه. یا حتی باهاش صحبت کنید، کامل به صورت مادر نگاه کنه.
پسر ما نگاه میکنه به چشمای من بعد یه جور بی تفاوتی نگاهشو می چرخونه یه سمت دیگه. انگار تصادفی نگاهش تلاقی کرده بود..
  • 2015، youtab، دانژه
پاسخ
دنیا بچه ها با هم فرق دارن. پسر من بعضی وقتها تو نوزادی اش واکنش نشون میداد بعضی وقتها هم مخل نمی‌داد سرش برمیگردوند. آنقدر که وقتی هم واکنش نشون میداد پیش خودم میگفتم حتما ی چیزی میاد تو ذهنش وگرنه این لبخندش واسه من نیست. یا مثلا من تو فیلم ها دیده بودم بچه ها آویز عروسکی کریر دوست دارن، پسر من مخل بهش نمیذاشت. انگار نه انگار آویز وصله تا ۴-۵ ماهگی که دیگه مدلش عوض شد
  • 2015، Donya، youtab
پاسخ
مرسی عزیزم.
این پسر ما چشماش قهوه ایه. بعد یه برش از رنگ چشماش مثل یه برش مثلثی پیتزا تصور کن، سبززز خوووشششرنگ زیتونیه. اینهم یه کم نگرانم کرده، ولی دکتر گفت ساختار فیزیکی چشماش سالمه..
الان یکی از دوستام تو آمریکا با پزشک مشورت کرده، پزشک گفته شاید اعصاب چشمیش دچار اشکاله یه ام آر آی مغزی بگیرند...

ممنون که تجربه تو گفتی شیطون خانم. ببینم میتونم یه جامعه آماری داشته باشم ببینم غالبا بچه ها چطوری واکنش میدن.
  • 2015، freebird، youtab، دانژه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان