امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
دنیا جان چندماهشه؟ببین منم پسرم نور رو تا ۳ماهگی فکرکنم دنبال نمیکرد..میخواستم منو ببینه صورتم رو میبردم نزدیکش میدید ولی اینکه بخواد سرشو بچرخونه و منو دنبال کنه نه.۴ماهگیش خوب شد و سرشو میچرخوند و چیزی میدید.
برای اون برش پیتزایی که گفتی من دخترم شبیه این بود یعنی وقتی خیلی توی مشکی چشاش دقت میکردم فکرمیکردم انگاری یه تیکه ایش جداست مشکی ش،یکی دوباربه همسر گفتم گفت نه بابا بچه ست بزرگ میشه چشماش کامل میشه خوبه..
اگر نگرانی میخوای پیش یه چشم پزشک دیگه هم ببر ببین نظر اون چیه.
دنیاجان برات خیلی خوشحالم.ان شاالله که گل پسرت خوبه و سالمه و بزرگ شدنش رو میبینی
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
فدای مهربونیت فاطمه جون مرسی.

ببین، پسری تولد دقیقش معلوم نیست. زدن دومین روز آبان.
یعنی الان داره کم کم سه ماهش تکمیل میشه. آبان، آذر و دی هم که امروز 27 امه.

نظر دکتر ها هم همین بود، که دقیقا پایان سه ماهگی شروع واکنش چشمی و دنبال کردنه. الان نمیشه به بچه برچسب سالم یا ناسالم زد.

بعدشم فقط من نهایت بتونم یه روز دیگه با بهزیستی هماهنگ کنم دکتر ببرمش، میخوام ببینم باز چشم پزشک ببرم یا متخصص مغز و اعصاب اطفال.
بسکه بهزیستی اذیت میکنه، البته میگه نیرو ندارم همراهتون بفرستم. نیروهام کم هستند، بچه های دیگه اینجا بدون مراقب می مونند.
برای همین میخوام اگر واقعا نیازه، دکتری که موثره براش ببرم.
  • youtab، دانژه
پاسخ
دنیا جون خیلی برات خوشحالممم
عزیزم من بودم الان حساسیت نشون نمیدادم وقتی دکتر گفته تا 6 ماهگی حتما درست میشه
  • 2015، Donya، youtab
پاسخ
مرسی فری برد جان. لطف داری. شما تجربه ای نداری؟
  • youtab
پاسخ
دنیا جان عزیزم خیلی واست خوشحالم تبریک میگم

کلا مامان که میشی همیشه تو استرس هستی مخصوصا اگه مامان حساسی باشی
واکنش ها متفاوته و به نظرم صبر کن
بذار چند وقت بگذره 6ماهگیش یه ویزیت بشه
  • Donya، youtab
پاسخ
نه عزیزم راستش دودل بودم بگم یه نه
من اصلا حساس نیستم شایدم بد باشه
ولی من فقط برای واکسنش و اینکه مریض میشد دکتر میبرم
الانم سرماخوردگی معمولی رو نمیبرم اگر طولانی بشه یا حس کنم چرک داره گلوش میبرم البته این که مادرشوهرم پرستاره هم بی تاثیر نیست
خودم داروی سرماخوردگی بهش میدم اوکی میشه
اصلا این مشکلی که شما میگی اصلا تو ذهنمم نبود
  • Donya، youtab
پاسخ
مرسی عزیزم. بنظرم شیوه شما درسته.
  • youtab
پاسخ
مامان دنيا جون خيلي برات خوشحالم
انشالله خيالتم از بابت پزشكي كاملا راحت ميشه
  • Donya، Rose، youtab
پاسخ
سلام دنیا
خیلی برات خوشحالم که فرشته ات به آغوشت رسید :*
ببین من اصلا یادم نیست که اون زمان پسرم چیکار میکرد یا نمیکرد... تنها چیزی که یادمه گریه های بی وقفه اس... بی خوابیه....
ولی یادمه که یکی از کتاب هایی که در مورد خواب خوندم، درباره ی تکنیک فربر توضیح داده بود که جامعه ی اماریش از کجا بوده... خب دسترسی به یه تعداد نوزاد که بتونه ازمایششون کنه، جز در پرورشگاه میسر نبوده... و آزمایش ها روی اونها انجام شده.. اما مساله ای که مرتبط با سوال شماست، اینه که این بچه ها، معمولا توجه زیادی از محیط نگرفتن... یعنی کسی نبوده که تمام وقت تک به تک براشون وقت بذاره، باهاشون ارتباط چشمی بگیره... بهشون شیر بده، لالایی بخونه وووو...
شاید بر اثر همین مساله، پسرت یکم از تکامل سن خودش عقب باشه اگرچه دکتر وقتی گفته چشمش سالمه و هنوز وقت داره، جای نگرانی زیادی نیست اما چیزی که به ذهن من می رسه اینه که سعی کن در معرض محرک های مختلف قرارش بده...
توی تاپیک بازی های زیر 2 سال یه سری تصاویر با کنتراست بالا گذاشتم، بچه ها اون ها رو خیلی دوست دارن چون فکر کنم تا 6 ماهگی، دیدشون سیاه و سفیده و هر چی کنتراست بالاتر باشه براشون جالب توجه تره... اونا رو پرینت کن، بچسبون روی مقوا و از وسط خم کن و بذار دورش و پسرتم بذار روی شکمش...
تامی تایم رو هم خیلی جدی بگیر، دورش اسباب بازی های رنگی رنگی (جیییغ) بذار، تکونشون بده، راهشون ببر و ببین با چشمش دنبال می کنه؟ یا نه... البته که فکر می کنم این زوده هنوز...
تااااا می تونید باهاش ارتباط چشمی داشته باشید و جلوی روش باهاش خیلی اغراق شده و واضح صحبت کنید، جغجغه های ملو و با صدای قشنگ و آروم رو در دو طرف سرش تکون بده ببین ریسپاند داره یا نه...
تا می تونیددددد براش خودتون شعر بخونید، تمام بدنش رو لمس کنید، ماساژش بدید (روغن ماساژ یادت نره)، تا می تونی توی بغلت نگهش دار بصورتی که پوستاتون باهم تماس داشته باشه...
کارت های بازی در اختیارش بذارید... ببین می تونه چیزی رو بگیره یا نه، دستتو بذار توی مشتش ببین قدرتمند می گیردشون یا نه...
بازی های حسی رو شروع کن، همین دیروز یه سریاش رو توی تاپیک گذاشتم...

فرم های ASQL رو بگیر، برای سن های مختلف مایلستون هایی رو اورده که چک لیسته و پرینت کن یا توی سایت پرش کن و ببین در چه وضعیتی هست... می تونی پرینت و پرش کنی و از یه دکتر تکامل وقت بگیری که خیالت راحت بشه... اگه از 2 آبان توی پرورشگاه بوده، حتما حتما زیر 2.5 ماه نیست دیگه... شما باید کارهای تکامل پایین تر رو چک کنی باهاش، اگه اونها اکی هستن، سطح تمرین رو ببری بالا...

راستی برای توی ماشین هم، صندلی ماشین بگیر که ایمن باشه و خودت هم راحت باشی... تا حدود 1 سالگی که عقب بشینی، راحت می تونی گریه هاشم کنترل کنی یا غذا بهش بدی ووو... ولی توی بغلت نگیر که خیلی خطرناکه...

در کل توصیه ای که می تونم برات داشته باشم اینه که سعی کن اطلاعاتت رو ببری بالا و تا می تونی مطالعه کنی... الان این خوبی رو دارید که بدون پارگی شکم و افسردگی پس از زایمان وووو... یه بچه ی تقریبا از اب و گل در اومده، پیشتون اومده، ولی خب از طرف دیگه، بچه اون اتچمنت رو شاید با شما نداشته باشه و حس خاصی بهتون نداشته باشه وووو حالا مشکلاتی که ممکنه که بچه های اداپت شده داشته باشن رو باید باهاشون آشنا باشی به نظر من...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Donya، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
دنيا جان
بهت تبريك ميگم عزيزم
قدم تو راه سختي گذاشتي مادر
در مورد سوالت من راستش دقيق نميتونم بهت بگم چه زماني بود؟ ولي چيز نبود كه نگرانم كنه و الان كه فيلمها و عكسهاي دو، سه ماهگيش رو ميبينم به نظرم بچه آگاهي بود.

رز
تو چطوري ميتوني اينقدر كامل و جامع توضيح بدي؟!
واقعا من كف كردم
چيزهايي هست كه خودمونم ميدونيم ولي اينكه يه نفر بياد اينقدر خوب توضيح بده واقعا ارزشمنده.
ممنون ازت Heart
  • Donya، Gitii، Rose، youtab، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان