۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۶:۴۳ عصر
دلم مهمونی ای خواست که حسابیم آشپزی کنم

چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۶:۴۳ عصر
دلم مهمونی ای خواست که حسابیم آشپزی کنم
![]()
منم همینطور...
آخرین مهمونی که دادم و خیلی بهم چسبید آذر ۹۸ پاگشای خ ش وسطی بود با ۱۹ تا مهمون یه میز خفن چیدم٬ میگم شاید به درد بخوره... کیک مرغ. لازانیا رولی. کوکو سبزی و سیب زمینی دایره کوچولو با گوجه گیلاسی و تارت ریز یه سری با مواد ماکارونی و یه سری با کشک بادمجون ژامبون رول شده و روش زیتون و گوجه گیلاسی و فیله نواری سوخاری با یه عالمه پاکت سیب زمینی سرخ شده. اینا فینگر فودام بود روی تخته سرو هم بادوم زمینی با پوست سختش و پنیر رشته ای و بیسکوییت نیکا قلبی و پاستیل ماری و چوب شور و بیسکوییت کافی و پنیر مکعبی پستو قرمز و سبز و گودای کاله غذای اصلیمم زرشک پلو با مرغ سرخ شده خوشمزه و قرمه سبزی از شب قبل بار گذاشته شده و سوپ شیر پر از خامه البته بگما من برنجای جمعیتیم افتضااااااح میشه بابام اومد برام درست کرد دستپختش بیییینظییییره و کاملا رستورانی ![]() دسرامم تیرامیسو و چیز کیک انار و پاناکوتا شکلاتی با ژله پیگه انواع سس و نوشیدنی و میوه و شیرینی های ریز و خرما و مویز و عناب و نبات تو یه ظرف پاستیل و کاکایو و اسمارتیز تو یه ظرف برای چای تو جعبه تی بگ هم گل سرخ و بهار نارنج و لیمو حلقه ای خشک و چوب دارچین ریز برای داخل چای یه کلمن شیشه ای هم شربت سکنجبین کار خودم پر از برگای نعنا و حلقه های گل شکل خیار سه مدل نون از نان سحر سبزی خوردن و ماست و خیار ۳ روز مرخصی گرفتم و خود روز مهمونی هم پنجشنبه بود و مهمونی شام بود فقط مهمونا که اومدن تازه یادم افتاد اصلا آب نذاشتم جوش بیاد برای چای دم کردن ![]() خلاصه که من با کشتن خودم بهم همه چی بیشتر میچسبه...
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۳:۲۸ صبح
وای یوتاب ! بابای آدم درمیاد که اون همه تشریفات
![]() منم دوس دارم چند مدل غذا درست کنم ولی نه دیگه اونجوری! بدنم نمیکشه به خدا میمیرم ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() ![]() • 2015، nona، Sufii، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۴:۳۹ صبح
به خدا آلملم تک و تنها بودم
البته یه حرف خوبی زدی منم کسی بخواد کمکم کنه بدتر کارم زیاد میشه ببین همه چیو که آماده میکردم روز مهمونی هرچی تو ی سوراخی بود ![]() هیچوقت اینطوری نبوده ها اونموقع پاگشا بو منم یه دونه عرووووس عین چی خودم کشتم اما مزه داد خیلی ![]() • (کژال)، Almam، nona، Sufii،
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۹:۲۱ صبح
یوتاب جان خوشبحال مهمونها، به به! عکسی نداری از این همه خوشمزه هایی که زحمتش رو کشیدی؟
![]() ![]() • Almam، nona، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۰:۰۶ صبح
شیدا نوشته است:یوتاب جان خوشبحال مهمونها، به به! عکسی نداری از این همه خوشمزه هایی که زحمتش رو کشیدی؟ چرا شیدا جان اما مشکل آپلود دارم بچه های تاپیک شیرینی میدونن بشه میذارم حتما
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۰:۲۸ صبح
یوتاب جان خواهر چه خفن کار کردی دمت گرم
![]()
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۰:۵۴ صبح
قربونت نونا جانم
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۳:۲۴ عصر
افرین یوتاب دستت درد نکنه عجب میزی چیده بودی, من با خوندنش خسته شدم تو دست تنها چطور همه را درست کردی؟
منم جشن تولد پسرمو گرفتم با منو (اش کشک, لازانیا, سالاد الویه, ژله چند رنگ, پفیلا, شربت زعفرونی, شکلات نان ساندویچی مینی, دلستر و دوغ) خداروشکر غذاها خوشمزه شدن کیک تولد هم خودم درست کردم هر چقدر هم کیک و غذا اضافه اومد, دادم ببرن خونه. ولیییی خیلی خسته شدم دو سه روز درگیر درست کردن غذاها و مرتب و تمیز کردن خونه بودم. ![]() • 2015، Almam، Elham67، Nedaa28، nona، Rose، youtab، بانوی قصه،
خسته نباشی مری جان
![]() مهمونا کیا بودن؟ ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() |