۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۶:۴۹ عصر
مرسی از معرفیت یوتاب جان ، خیلی نزدیکه به ما این پاساژه حتما یه سر میرم
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۶:۴۹ عصر
مرسی از معرفیت یوتاب جان ، خیلی نزدیکه به ما این پاساژه حتما یه سر میرم
۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۸:۰۸ عصر
ترگل جان تبریک میگم عزیزم.ایشالا که قدم دخترای گلت پر از خیر و برکت باشه براتون
![]() اصلاً نگران نباش عزیز دلم؛توی دوقلویی این چیزا طبیعیه.خداروشکر که حال دخترات خوبه و ایشالا به زودی مرخص میشن و با همدیگه میرید خونه ![]() ![]() • 2015، lili_61، liyane، Roshanak7367، Targol، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۸:۲۷ عصر
خواهش میکنم ندا جان
![]()
۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۸:۴۶ عصر
سحر جون خوشحال شدم از دیدنت
تبریک میگم بارداریتو حتما وسطا پیاده شو استراحت کن و راه برو انشالله به سلامتی بری و بیای
بچه ها یه قسمت دیگه تو این سایت هست به اسم کودکانه
اونجا هم سر بزنیم تاپیکاش فعال شه رز جان زحمت کشیده کلی برامون تاپیک جدید زده ![]()
۱۴۰۰/۳/۳۱، ۱۰:۲۹ عصر
موافقم بن سای جان
من خودم به شخصه یک ماهی رو روش حساب کردم ![]() • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، (۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۳:۲۳ عصر)مینو نوشته است: نونا جان مینو جون 7 رو 5 بود ولی گزگز دست و پا و بی حال شدن داشتم خیلی خیلی اوقات 8 رو 6 و هیچ علامتی ندارم امروز با ی داخلی مشورت کردم گفت سرم نمکی نزن نمک باعث میشه ورم کنی آب بیشتر بخور و سعی کن استراحت کنی بیشتر و کمتر سرپا بمونی ترگل جان تبریک میگم عزیزم انشاله ب زودی زود دوقلوهات میان خونه پیشت ![]() • 2015، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۱:۰۱ صبح
دوستان من امروز رفتم پیش دکترم
درباره هزینه سزارین پرسیدم که گفت بین 9-11 کسی خبر داره نونا جان بیمارستان بهمن چه قدر هزینه کرده؟ من بیمارستان پیامبران رو در نظر داشتم که دکترم گفت توصیم بیمارستان آبان هست اگر تجربه ای از عمل تو این بیمارستان دارین بفرماییید راستی در مورد فشار بعد از سزارین هم پرسیدم. اصلا انکار نکرد ![]() گفت فشار که نیست. ماساژه که ببینیم رحم جمع شده یا نه ![]() ![]() • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۷:۲۱ صبح
Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٨/پسر 3. Youtab/هفته 34/پسر 4. سروناز/هفته 33/دختر 5. زهره جون/هفته 32/دختر 6. روناک/ هفته 31/پسر 7. Nedaa. هفته ی ۲۷/پسر 2015.8.هفته۲7/ پسر 9. آذرقیزی.هفته 22/دختر 10. خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر 11. الهام گلی /هفته 25/دختر 12. کژال / هفته 22 / پسر 13. Sahraa71 /هفته 23/ پسر 14. بن سای/هفته 21/پسر 15. سحر بانی /هفته ۲۱ / پسر 16. شاینینگ دیاموند /هفته 15 17. roshanak7367/هفته 17 18. لی لی /هفته 13/ دختر 19. ستی ۶۹/ هفته ۱۴ 20. کتایون خانم/ هفته 12 21. **مینو** / هفته 9 ![]() • 2015، Arezoo1984، liyane، Nedaa28، Roshanak7367، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۱، ۱۱:۳۰ صبح
(کژال) نوشته است:دوستان من امروز رفتم پیش دکترم کژال جان سلام ببین بیمارستان با بیمارستان فرق داره منم از یه دکتر دیگه شنیدم پیامبران زیاد خوب نیست برای زایمان نمیدونم چرا منم منتظرم نونا جان برکرده و بهم بگه چون منم دکتر و بیمارستانم همونن اما حدودی ۱۱ایناشو ممطمینم برای بهمن ![]() • Arezoo1984، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، سروناز، |