امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۶:۲۹ عصر)Targol نوشته است: مرسی عزیزم. نوبت‌دهیش دقیقه؟
خیلی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
یوتاب جان ایشالا که همه چیزش اوکی هستش غصه نخور عزیزم،هرچند غصه خوردن و مادری درهم تنیده شدن
  • youtab
پاسخ
یوتاب جون تگران نباش، ان شاءالله چیزی نیست، بچه ها زبون ندارن، باید دکتر حواسش باشه که همه چیزو چک کنه... خیلی از آزمایشا فقط برای اینه کهدکتر مطمین شه فلان مورد نیست...

بچه ها پسر منم از مهد زنگ زدن که اسهال شده و هی میگه می سوزه... خلاصه همسر بدو رفت آکردش،بچه م داشت به خودش میپیچید ما فکر گکردیم شاید تمیز نشستنش... بعد که رسید بدوووو بردیم دستشویی تا نشست یه عالم پی پی شل اومد اصلا بچه م خوف کرده بود... بعدش که اومدیم بیرون با هزار ناز کرم زدیم ولی انگار هنوز درد داشت... تا اینکه عصبی شد و رفت تو اتاق، چشمتون روز بد نبینه، کلللل پای تختو پایین پتو همه پی پی مالی شده بود و تا همین الان دوتایی با همسر داشتیم می شستیم و بخاری گذاشتم که زود خشک شه یه چیزی بندازم روی محدوده تا اسهالش خوب شه و بدیم قالیشویی... از اونموقع هم نبات سوخته دادم، دلش ویتامین سی جوشان خواست، یه نصف قرص دادیم توی یه فنجون، دو قلپ خورد بقیه ش ریخت روی زیرامدازش... چند تا قاشق هم الویه خورده، الانم کورن فلکس خواست بهش دادم...
پیشنهادی، توصیه ای چیزی دارید استقبال می کنم...
ولی واقعااسهال بدون پوشک محشر کبراست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
رز
کیدی لاکت
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
رز جان خودت استادی فقط برای خفظ باکتری روده کیدی لاکت یا پدی لاکت یا هر مشابهی که داری بده
ا ار اس که حتما میدی
زینک هم البته با نظر پزشک حتما یه ویزیت انلاین بگیر برای بالای شش ماه تو مواقع اسهال مزمن ( اگه بالای یک پنج روز طول کشید) دو بار بعد غذا هر بار ده سی سی
  • Rose، youtab
پاسخ
فعلا انگار از همین ظهر شروع شده... 3 هم دیگه خونه بود...

آره کیدی لاکت دارم

او آر اس خوشمزه ندارم، ببینم اگه از اون پودرا برای کودک هم هست درست کنم ببینم می خوره یا نه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
ار ار اس آماده هم هست طعم نوشابه داره اگه نخورد ازون بده
دکتر نظری البته برای دختر منم که روز پنجمش بود زینک رو باز داد
دفعه قیلم زینک نجاتش داد
ایشالا که خوب میشه زود اصلا احتیاجش نشه
  • Rose، youtab
پاسخ
رز توي اسهال شديد رامنوفلور بيشتر جوابه حالا ميخواي يه مشاوره از دكتر هم بگير
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
بچه ها ممنونم از همتون به خدا
اصلا حرف میزتین باهام دلم اروم میشه 
رخشید جون پسرم 10 روزیه 24 ساعت حدود 2.5 تا 3لیتر اب میخوره اگرمکم بدم جوری گریه و ناله میکنه انگار 3روزه اب نخورده و از اونورم انقدر جیش کرده که جیشش بییی رنگ و بییی بو شده کامل
ذفتم دکتر ازمایش و سونو کلیه و مجاری ادراری داد تا ببینیم چیه این داستانمون
اخی رزی بگردم بچه رو
انشالا که مریضی از همه بچه ها و خودتون دوووور باشه همیشه Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، nona، Rose، رخشید
پاسخ
بچه‌ها من از دیجی یه آشپزخونه خریدم. فقط به خاطر اینکه تو سایت اریاکید میداد ۱۵۰۰ اما دیجی زده بود ۹۵۰. و چون اریاکید در مقایسه با پیکوتویز یه اشپزخونه دیگه رو ۲۰۰ تومن ارزونتر میداد!! امیدوارم درست دنبال کرده باشید حرفمو. فلذا برداشتم این بود این اشپزخونه‌هه رو خیلی داره ارزون میده. خلاصه امروز رسید. درسته کاملا اما هر چییییی نگاش میکنم نمیارزه! درخواست مرجوعی دادم، داشتم میچیدم تو کارتنش دیدم یه کاغذ اچار تا شده نوشته در صورت هر گونه مشکل با یه شماره موبایل تماس بگیرید. خلاصه اصلا دلم سوخت. بعد حس میکنم عکس‌هاشون خیلی خوشگلترن. چیکار کنم؟؟
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان