۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۴:۵۴ صبح
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۸:۱۸ صبح
(۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۹:۲۶ عصر)lili_61 نوشته است: مرسی عزیزم واقعا ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی خیالمو راحت کردی لي لي جان پاركينگ توي بيمارستان گاندي اگه اتاق vip برداري مجانيه، يعني به اتاق وي اي پي حتما جاي پارك هم تعلق ميگيره در كل يه پاركينگ بزرك داره ما هيجوقت مشكل جا پارك در بقيه موارد مراجعه مون به بيمارستان نداشتيم
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۹:۳۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۹:۳۷ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
۱.سحر بانی /هفته ۳۷/ پسر
2.shiningdiamond/ هفته3۶/ پسر 3.کتایون خانم/ هفته ۳۲/دختر 4. ستی ۶۹/ هفته ۳۰/ دختر 5. لی لی /هفته ۲9/ دختر 6. **مینو** / هفته ۲۸/دختر 7. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر 8. atefejjj/ هفته۲۴ چرا بعد من هیشکی نیومد؟
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۱:۳۴ عصر
خیلی ممنون از توضیحاتون ، واقعا مردد بودم بگیرم یا نه چون جاگیره واقعا
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۱:۳۹ عصر
من ازین وانایه آکاردئونی گرفتم که کم جا باشه
وان سیسمونی همسرم به دخترم به ارث رسید و واسه حمامش ازون استفاده میکنیم وانی که خریدما بردم خونه مامانم واسه حمامش ولی بیشتر دوست داره تو خونه باشه اسباب بازیاشا توش بریزه و خودش بره توش بشینه و یا بازش کنه و بشینه روش و تپ تپ وان جمع بشه کلا شده اسباب بازی
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۱:۵۸ عصر
منم از این تاشوها خریدم که دورش از داخل رو نیشه باد کرد
تا دو سال قابل استفادس و من کلا از گذاشتمش توی اون برای حمام البته از این ابرا که بچه رو میذارن روش که سر نخوره هم استفاده میکنم
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۳:۱۶ عصر
منم وان تاشو خریدم از ۴ ماهگی استفاده میکنم اوایل کم میزاشتم چون بلد نبود بشینه ۵ماهگی نشستن یاد گرفت خودش دیگه راحت بود خیلی دوست داره توش بشینه بازی کنه با توپاش.میزنه رو اب.کلی حال میکنه.
قبل از ۴ ماهگی هم ابر داشتم استفاده میکردم
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۶:۲۵ عصر
سلام
درباره ی وان من یه دونه سایز بزرگ گرفتم و خیلی هم استفاده شد و از همون اوایل به جز دفعه اول، دوتایی می بردیمش توی وان میذاشتیمش و یکیمون نگه میداشت و یکیمون هم می شست... من وان نگرفته بودم اولش، بعدا احساس کردم اینجوری راحت تریم، رفتیم خریدیم... چون نمی تونستیم مثل نونا جون بشوریم خیلییی کمک دستمون بود... از این تورها هم گرفتم، اصلا و ابداااا به درد نخورد هم زودی با اولین تلاش که جا بیفته، اون نگهدانده های پلاستیکی دورش نصفش کنده شد و نیمه بند مونده بود، بعدم اینقدر گریه کرد که اصلا درش آوردیم... اما خود وان دیگه از 6 ماهگی کامممل تا 18 ماهگی کمک دستمون بود دیگه... فوق العاده کمک کننده بود... بهار و تابستون هم میذاشتیمش توی تراس آب میریختیم بازی کنه... الان دومین سالی بود که اینجوری هم استفاده کردیم ازش... کلا اگه جا دارید یه چیز شبیه به لگن یا وان نیازتون میشه احتمالا چون هزینه ی آنچنانی هم نداره من خودم 60 تومن خریدم ساده ی ساده... ولی حالا اگه شک دارید باشه بعد از تولد بخرید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، lili_61، nona، Seti69، Sh96.shamim،
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۹:۱۷ عصر
پس وان تک بگیرم بهتره انگار، آخه یه سری وان پلاستیکی هست با چند تا وسیله دیگه مثه قصری و چهار پایه اینا ست شده تو پک هستش، اونا خوبن؟یا تک؟
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۰:۵۰ عصر
شمیم جون ورز جون از چند ماهگی میشه بچه رو با خیال راحت گذاشت تو وان بازی کنه؟ بدون نگرانی از خفگی؟ فکر نکنم تا پایان دو سال بشه، میشه؟
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان