امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ما تو خونه الانمون هنوز وسایل دوره مجردیمونو داریم و استفاده میکنیم چی میشه مگه
اکی دیگه وقتی خد مادرشوهرت اکی هست که هیچی ولی من به دخترم اگه زمانی بخواد ازدواج کنه نمیدم فقط به هر دوشون کمک مشترک میکنم ( البته اگر بخواد ازداج کنه)

صنوبر Smile دعوایی خونه منم همسرم بسیار ارومه مواقع دعوا میره یا موسیقی ( سنتی) گوش میده یواش یا تارمیزنه یا کتاب میخونه
بچم روحیش لطیفه
خروس جنگی خونه منم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
یازده روز دیگه واکسن هجده ماهگی دخترم باید بزنم
قطره استامینوفن پاراکید طعم توت فرنگی قبلش بدم یا بعدش؟ یا قطره ی بهتری هست؟
اصلا تب داره این واکسن؟ یا از چند هفته بعدش امکان تب هست؟
پاسخ
سلام دوستان نازنین
این سوال یکی از والدین عزیز، ممکنه سوال بسیاری از شما عزیزان باشه:
? برای واکسن دوماهگی،قبل از زدن واکسن، به کودک استامینوفون بدیم؟یا اینکه فقط زمانیکه بعد از واکسن تب داشت نیاز به دادن استامینوفن هست؟
و اینکه کمپرس گرم و سردو چجوری روجای واکسن بذاریم؟
??پاسخ: در بچه هایی که بیماری زمینه ای ندارند،قبل از تزریق واکسن نیاز به دادن استامینوفن نیست،و بعد از واکسن در صورت تب،درد و بیقراری از استامینوفن با دوز مناسب استفاده میشه؛اما در کودکانیکه بیماریهای قلبی مادرزادی از انواعی که مستعد نارسایی قلبی هستند دارند، توصیه میشه همزمان وبعد از تزریق واکسنهای سه گانه وپنجگانه، تا ۴۸ ساعت استامینوفن با دوز مناسب داده بشه.
?درمورد کمپرس سرد وگرم : دستورالعمل واکسیناسیون کشوری،درصورتیکه در محل تزریق واکسن، قرمزی و تورم وجود داشته باشه،کمپرس سرد را بصورت گذاشتن پارچه سرد ومرطوب در محل تزریق، وبرای چند ساعت اول تزریق واکسن توصیه کرده.
اما مراکز بهداشت، کمپرس سرد برای ۲۴ ساعت اول و کمپرس گرم را از روز دوم توصیه میکنند که این دستورالعمل قدیمی واکسیناسیون بود.
⚫حمام دادن وشستشوی محل تزریق واکسن هم منعی نداره،فقط از پوشاندن لباس تنگ به کودک و فشار بر روی محل تزریق خودداری کنید؛همچنین در زمان تعویض پوشک یا درآغوش گرفتن شیر خوار وشستنش به محل تزریق فشار نیارید و پاشو زیاد تکان ندید.
#واکسیناسیون
#کمپرس_سرد
#استامینوفن #تب_در_کودکان
#کمپرس_گرم
#واکسن_سهگانه
#واکسن_پنجگانه
#دکتر_مهتاب_نظری
این موارد برای همه واکسنهای سه گانه و پنج گانه شیرخواران،قابل استفاده است.
  • Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها يه خانه بازي تاييد شده به من معرفي كنيد
من امروز رفتم بالونيا مفت گرون بود حالا نميدونم تك جلسه اي هاش اينجورين يا همه شون همينن
  • Bonsai، youtab
پاسخ
لیانه من نمیشناسم Smile
راستش میترسم مریض شه اون روز رفتیم اپال وحشتناک شلوغ بود
یه جای خلوت برید حتما ترگل ندا یوتاب میشناسن
  • youtab
پاسخ
من چند بار بردم خانه بازی پلاتین تو میدون صنعت. خلوته. دیروز که فقط دخترهای خودم بودن Smile) اما جای دیگه نبردم مقایسه کنم. تازه باز شده و تمیزه
  • mahtakhanoum، nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
مرسي نونا جون

مرسي ترگلي
  • nona، Targol
پاسخ
اما بچه ها من کلا همه جی باید بهم بچسبه تا بپوشم و حس راحتی کنم Big Grin
... 
لیانه جون من جندباری بردم توی سرزمین افتاب نزدیک باملند و پاساژ طوبی توی خیابون کوهک نزدیک چیتگر
اما دیگه یه بار که از اونجا پسرم مریض شد دیگه باباش نمیذاره ببریم میگه به مریضی بچه نمی ارزه
... 
عه راست میگی ترگل
اگه خلوته ببینم باباش راضی میشه ببریمش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۳۰، ۰۴:۵۱ عصر)Targol نوشته است: من چند بار بردم خانه بازی پلاتین تو میدون صنعت. خلوته. دیروز که فقط دخترهای خودم بودن Smile) اما جای دیگه نبردم مقایسه کنم. تازه باز شده و تمیزه

وا پلاتین مگه خانه بازی داره یبار فقط دو سال پیش یا سه سال پیش که کامل افتتاح نشده بود رفتم چیزی نداشت 
خوب شد گفتی

هرچند از بس این بچه حساسه فعلا نمیبرم Sad
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
نونا پرنده پر نمیزنه. الانم هیچی نداره. کوچولوئه اما بدک نیست.
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان