امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۷/۲۵، ۰۹:۱۷ عصر)Seti69 نوشته است: پس وان تک بگیرم بهتره انگار، آخه یه سری وان پلاستیکی هست با چند تا وسیله دیگه مثه قصری و چهار پایه اینا ست شده تو پک هستش، اونا خوبن؟یا تک؟

آره ساده و تک کارت رو راه میندازه... من هیچوقت احساس نیاز به آبریز و اینها پیدا نکردم...
قصری و... هم که من کلا استفاده نکردم چون ما ایرانیم و هر جا بریم باید دستشویی ایرانی رو بلد باشه... قصری به درد ما نمی خورد... بزرگ شد و سایزش به اندازه ی آدم نرمال شد هم می تونه از فرنگی استفاده کنه Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۰:۵۰ عصر)nona نوشته است: شمیم جون و‌رز جون از چند ماهگی میشه بچه رو با خیال راحت گذاشت تو وان بازی کنه؟ بدون نگرانی از خفگی؟ فکر نکنم تا پایان دو سال بشه، میشه؟

عزیزم با خیال راحت که تا خوب و بد رو نفهمه نمیشه... تا همون 18 ماه تا 2 سالگی باید حتما حواست باشه... بعدشم نمیشه تا شاید مثلا 3-4 سالگی گذاشت نیم ساعت تنها توی آب باشن... من تا همین چند وقت پیش هم مثلا اسباب بازیاش رو میریختم توی وان و خودم کتابی می خوندم یا خونه رو تمیز می کردم روبروی او... و دائم می دیدمش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، lili_61، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من خانواده ام تهران نیستن و خیلی می ترسم یه موقع زودتر اتفاقی بیفته و مامانم هنوز تهران نباشه
بعد هنوز کلی کارامون مونده
خونمون هنوز بهم ریختس
شوهرمم انقدر زحمت می کشه
تا از سرکار می یاد کارای خونه رو می کنه ولی تمومی نداره. بچه ها بیمارستان پیامبران واسه زایمان چطوره؟؟
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون نمیدونم دقیقا زیر۵ سال که بچه های فامیلو دیدم میدونم نمیشه..
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۱:۴۴ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها من خانواده ام تهران نیستن و خیلی می ترسم یه موقع زودتر اتفاقی بیفته و مامانم هنوز تهران نباشه
خونمون هنوز بهم ریختس
شوهرمم انقدر زحمت می کشه
تا از سرکار می یاد کارای خونه رو می کنه ولی تمومی نداره. بچه ها بیمارستان پیامبران واسه زایمان چطوره؟؟
عزیزم مگه دکترت برات زایمان زودرس احتمال داده؟
اگه نداده که نگران نباش
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۰۳ صبح)سحر بانی نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۱:۴۴ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها من خانواده ام تهران نیستن و خیلی می ترسم یه موقع زودتر اتفاقی بیفته و مامانم هنوز تهران نباشه
خونمون هنوز بهم ریختس
شوهرمم انقدر زحمت می کشه
عزیزم مگه دکترت برات زایمان زودرس احتمال داده؟
اگه نداده که نگران نباش

نه نگفت زودرس
گفت دیگه از این هفته ها انقباضاتت شروع می شه نترس
اگر کیسه آبت پاره شد نترس
به من وقت داد دهم تا دوازدهم آبان، حالا من گفتم مثلا بشه ۸/۸ بعد فکرشو می کنم می گم نه بابا چه فرقی می کنه حالا
  • lili_61، mona70، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خونمون هنوز بهم ریختس
شوهرمم انقدر زحمت می کشه

عزیزم اگر شرایطت اکی هست و دکترت احتمال زایمان زودرس نداده پس نگران چی هستی؟ 
اصلا بهش فکر نکن. انشالله هیچ اتفاقی نمیفته و به موقع زایمان میکنی
تمیز و مرتب شدن خونه هم اصلا مهم نیست. من تو یه ماهگی پسرم تازه اتاقشو چیدم و عکس گرفتم. والا هیچ اتفاقی هم نیفتاد
  • lili_61، mona70، shiningdiamond، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۴۱ صبح)shiningdiamond؟ نوشته است: نه نگفت زودرس
گفت دیگه از این هفته ها انقباضاتت شروع می شه نترس
اگر کیسه آبت پاره شد نترس
به من وقت داد دهم تا دوازدهم آبان، حالا من گفتم مثلا بشه ۸/۸ بعد فکرشو می کنم می گم نه بابا چه فرقی می کنه حالا

خب پس اصلا نگران نباش وقتی دکترت نگفته احتمالش خیلی خیلی کمه اینارم بهت گفته که اگه یک درصد اتفاق افتاد نترسی
انشاالله همون سر وقتش میاد زودم اومد که همه کارات انقدر قشنگ و خوب روبراه میشه
مامانت میاد به همه کاراتم میرسی 
بهش فکر نکن اصلا

توی سونو ان تی تاریخ طبیعیتو کی زده بود که ۱۰م تا ۱۲م بهت وقت داده؟
  • (کژال)، 2015، lili_61، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
من از دیشبه دپرسم
رفتیم خونه یکی از اقواممون ک ی بچه ۶ ماهه دارن
چه اتاق شیکی داشتن بعد اورد عکسای بارداریشون ک هفته ب هفته رفتن اتلیه رو نشونم داد ک من هییییییچ عکسی ندارم
اینا اصلا غصم نیس اما دیدم چ قشنگ تربیت بچش دست خودشه کاااامل
خواب بچش تنظیم بود ینی میگفت دکترش گفته بزار تو اتاقش رو پات نزار خودش یاد میگیره بخوابه
خیلی جالب بود برام بچه بغلی نبود یا حتی بغل کسی میرفت گریه نمیکرد و جالبتر اینکه مادرشوهرم اوردش رو پاش گذاشت تکونش میداد یا بالا پایین مینداختش مامان بچه خودشو کشت ک بچم اینجوری تربیت نشده
حالا منی ک صفر تا صد زندگیم دست مادرشوهرمه چجوری بفهمونم ک دوس دارم ی جاهاییشو دست خودم باشه؟ چجوری بفهمونم ک توروخدا بمنم فرصت بدین ک روش تربیتیشو امتحان کنم
میدونم تا بیام چیزی بهش یاد بدم مادرشوهرم انقدررر بالا و پایین میکنه بچه رو ک ..
اخه نمیشه هیچیم گفت بهش برمیخوره
تازه دیدین از روی دوست داشتن ب بچه مثلا میگن پدرسوخته و اینا؟ این خوبش بود من گفتم فحش از روی عادت و خنده ورد زبونشونه
بی تربیت نیستنا
ولی انگار براشون عادیه
من چیکار کنم؟
از دیشبه حالم بده خیلی بد
من میدونم حداقل تا ۳ سالگی بچم وضع همینه
هی میام خودمو قانع کنم ک اونا خانواده هاشون دورن تو همه رو داری اما تهش میگم نمیخوام ی بچه عصبی و لوس داشته باشم
اخرش ک بچه با منه
چجوری تربیتشو از صفر شروع کنم؟
خیلی غمگینم
تازه همسرم ک اصلا وقت نداره داشته باشه هم اتلیه نمیاد باهام چون انقد قسط داریم ک خدا میدونه
از دیشبه ی بغض بدی دارم باهیشکی حرف نمیزنم
  • (کژال)، 2015، lili_61، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لهام جون واقعا سخته برام مقایسه نکنم ولی سعیمو میکنم
ممنونم
  • (کژال)، Elham67، lili_61، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان