امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلام به همگییی
منم از نوعروس اومدم نمیدونم یادتونه یا نه..
تبریک میگم به بچه ها که نی نی شون به دنیا اومده . ایشالاه قدمشون خیر باشه..

بچه ها در مورد جراحی تو بهمن یکی پرسیده بود با اینکه من دارم دیر جواب میدم ولی میگم شاید به درد کسی خورد Smile

من پارسال بهمن عمل آپاندیز کردم. بیمارستان خوبیه بد نیست ولی فوق العاده هم نیست. بعضی پرستاراش خوبن ولی بعضی هم بی حوصله هستن. مثلا برای کشیدن درین ( اگر اسمش درست یادم باشه) خیلی بی حوصله واسه من کشیدن من نفسم رفت و برگشت تا دردش کم بشه. البته من نمیدونم بیمارستان های دیگه چطوری هستن. شاید بدتر باشن!

میتونم نمره 6-7 بهش بدم از 10. هر چند برای زایمان هم احتمالا من برم اونجا و خوب منم منتظرم نونا جون بیاد و نظراتش رو بگه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *روناک*، 2015، Arezoo1984، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جون شما جنسیت بچتو ان تی گفت؟
  • lili_61، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم فکر کنم سل فری داده حالا باز خودش میاد بهت میگه
  • Hami99، lili_61، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام
من چواب آز قندم رو بردو امروز دکتر که گفت بالاست و برام انسولین نوشت
روز 2بار هرکدوم 4واحد و رژیم سخت دیابتی
خیلی حالم گرفته و اعصابم خورده
کسی هست تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه؟
کاش نونا بود
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، Sahraa71، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
یوتاب نگران نباش من هم خواهرشوهرم و هم دخترداییم دیابت بارداری گرفتن و بعدش خوب شدن فقط باید رعایت کنی، زود تموم میشه⁦❤️⁩
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون کلیت همه پیاما رو‌ یدور خوندم تو این فاصله که دخترم ۵ دقیقست لطف کرده خوابیده
ممنون از هماون خوشگلا
ترگل جون خیلی مبارکه دو‌قلو ۳۴ هفته خیلیم خوبه
بچه ها چند تا توصیه که برم باز
همراه که گفتم حتما باشه
من پمپ درد خواستم‌متخصص بیهوشیم‌موافقت نکرد خود بیخسی ۱۳ ساعت جواب داد بعدشم بهتره سریعتر راه بیفتین
امااااا
مشکلات از بعد بیمارستان شروع میشه تا سه چهار روز نی نی روز و شب بنظر نداره دختر من که کلا تا صبح بیداره تو روز میخوابه من روز بعد بیمارستان تا دیسب بدترین حالات رو هم تجربه کردم فکر کنید خواب درست نداشتم شیر نداشتم و ... اما اینقدر از همون بعد زایمان که آوردنم بخش تلاش کردم و با هر زخم و بخیه و آنژیوکت و اینا بچه رو بغل کردم بزور دو‌قطره شیر بدم‌خدا رو‌شکر ازدیروز شیرم راه افتاده تا حدی و بچه بنظر سیر میشه
راجع به سوالاتون من بی حسی بودم خدارو‌شکر با وجودیکه سرمو‌ بخاطر شیردهی روز اول مدام حرکت دادم اما سردرد نگرفتم
وزن نی نی هم خوب بود خدارو شکر نه کم نه زیاد ۳۳۰۰ اما بعد تولد سریع کاهش وزن داد رسید به ۳ امیدوارم روند کاهشیش متوقف بشه خیلی کوچولو‌شده طفل معصوم
به اوصیه دکترم بعد حموم اول شکم بند بستم و خیلی تو کاهش دردم کمک کرد یعنی من هنوز صاف نمیتونم راه برم ولی باز حداقل با کمربند تو ماشین اذیت کمتر میشم شکمم مدام جابجا نمیشه
بخیه ها تا الان که واقعا اذیتم کرده اما خب شباف رو قطع کردم باعث بیرون روی زیاد شده
این بود توصیه های من
اره خودمم خندم گرفته به حرفم‌که من یه هفته نهایت در دسترس نیستم با این وضعیت بعیده تا یه ماه سر پا بشم
ایشالا زایمان راحتی همگی داشته باشید

یوتاب متاسفانه دقیقا تشخیص دکترمون درست بوده
همون ۹۰ و بقیه اعداد ۱۰۰ من که دکتر گفتن بالاست نسبتا و قرص نوشتن خوبه که نوشتن
بعد زایمان قندم شد ۱۵۰
قبلش ازم پرسیدن دیابت دارین کفتم نه خانم دکتر گفتن لب مرزه در صورتیکه پروندمو نگاه کردن همون دیابتیک نوشته شده بود واسه همین از بعد زایمان خودم که هیچی از نی نی هم چند بار خون گرفتن بچه قندش بالا نباشه
تو هم دقیقا به خرف دکتر و تزریق انسولین گوش کن بعدش گرفتار نشی
الان بازم باید برم آزمایش چون ممکنه رو شیر و بچه اور بذاره
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، رخشید، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
نوناجون مبارکه
من تازه اومد دیدم فارغ شدی به سلامتی
  • lili_61، liyane، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۵:۳۰ عصر)youtab نوشته است: بچه ها سلام
من چواب آز قندم رو بردو امروز دکتر که گفت بالاست و برام انسولین نوشت
روز 2بار هرکدوم 4واحد و رژیم سخت دیابتی
خیلی حالم گرفته و اعصابم خورده
کسی هست تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه؟
کاش نونا بود

نگران نباش.ان شالله با رعایت میاد پایین.قندت چند شده که باید انسولین تزریق کنی؟
  • lili_61، liyane، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی یوتاب جان .من تجربه ای ندارم ولی هر کاری دکترت گفته انجام بده .انشالله که چیزی نیست و میاد پایین.
نونا جونم مرسی که از تجربیاتت گفتی.تو روز خونه رو پر سر و صدا و پر نور نگه دار و از ساعت ۸ یا ۹ شب به بعد ساکت و کم نور تا کم کم دخترت فرق شب و روز رو بفهمه.یک هفته اول طبیعیه ولی بعدش باید شب و روز رو بهش اموزش بدی .
  • (کژال)، 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يوتاب جان چيزي نمونده ديگه عزيزم اين مدتم هرچي خانوم دكترت گفته انجام بده كه بعدش خدايي نكرده توي دردسر نيوفتي
نونا جون مرسي بابت گفتن تجربياتت ، ادم نميدونه چه دعايي واقعا بكنه؟! من فقط دلم ميخواد بگذره واقعا خسته شدم از اينهمه سنگيني ، يه موقع هايي حس ميكنم بچه از حلقم شروع ميشه تا زير دلم ادامه داره ، شكمم منقبضه سفته مثل سنگ ، با هر تكونش جونم بالا مياد
  • (کژال)، *روناک*، 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان