موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
وای حرف شیر خشک شد منم تجربمو بگم
شوهر من که اصلا به مامانش نگفته به بچه شیرخشک میدیم. فکر میکنن خودم شیر میدم
انقد این موضوع براشون مهمه که شوهرم گفته رفتیم خونه مامانم اینا هم برو تو اتاق درو ببند. به بچه شیر بده. که مامانم نفهمه شیر خشکه یا شیر خودت. حالا حساب کنید که ما بریم خونشون باید 10 روز بمونیم. من نمیدونم تو ده روز چجوری باید شیشه بچه بشورم و آب بجوشونم و...
یعنی یه حس عذاب وجدانی به من میدن که حد نداره. بابا خوب شیر نداشتم. چیکار کنم. دزدی که نکردم بابتش خجالت بکشم
من نمیدونم کی این توهم اینکه شیرمادر غذای بهشتیه میخواد تو این فرهنگ تعدیل بشه
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
ندا جان من خودم شیرخشکی هستم. چون با خواهرم پشت هم هستیم و مامانم بلافاصله اونو حامله شده
والا نه سیستم ایمنی بدنم ضعیفه. نه خنگم
من نمیگم شیر مادر بده. خیلی خوبه. خیییییلی عالیه که بچه شیر مادر بخوره
من خودم خیلی سعی کردم شیر بدم
خیلی هزینه کردم. بالای 5 تومن
ولی وقتی نمیشه دیگه این برخوردا نباید باشه.
والا بچه با شیرخشک هم بزرگ میشه. مهم تربیت و پرورش درستشه
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
دقیقا همینه کژال ببین جالبه اگه شیر مادری هم بود حرف میزدن باز اطرافیان
دیروز یکی به من میگفت خودتو بیچاره کردی عادتش بده کمکی هم بخوره پیر میشی دوسال شیر بدی !!
گفتم بذار ببینم دوماه شیر دارم حالا تا دو سال بعدشم بهش نمیسازه بالا میاره
میگفت نه سعی کن انقدر شیرخشک عوض کن تا بگیره
حرف چرت زیاده باید بشنویم و بگذریم
خوبه اینستا این چیرا هست هی میگن دهنتونو ببندین ، اینهمه فرهنگ سازی فایده نداره
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۱۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۱۶ صبح، توسط **ماهور**.)
بچه ها یه چیزی بگم؟ چرا اجازه میدین دیگران در مورد بدن شما نظر بدن و تعیین تکلیف کنن؟بابا جان این شیری که انقدر ازش حرف میزنن داره از بدن شما میاد، شیره ی جون شماست، ببخشیدا ولی حتی همسرتون هم اجازه نداره به شما بگه شیر خودتو بده یا نده. فقط شمایین که تصمیم میگیرین از بدن خودتون شیر بدین یا نه. ازتون خواهش میکنم نزارین تو خصوصی ترین مسائلتون دخالت کنن. کژال من جات بودم قشنگ میشستم جلوشون با شیشه شیر خشک میدادم، حرف هم بزنن فقط یه جمله میگم که شیرم کافی نیست واسه بچه، بچم گرسنه میمونه، همین. دیگه در این راستا هرکی هرچی گفت حتی جواب هم نمیدم و فقط تو سکوت کار خودمو میکنم.خیلیم حرف بزنن دیگه نمیزارم بچمو ببینن و خونشونم نمیرم.
البته اینکه ادم شیر نداشته باشه با اینکه شیر داشته باشه ولی نخواد بده خیلی فرق داره، درسته مادر در حالت دوم هم این حقو داره که نخواد شیر بده و تصمیم شخصی خودشه، هرچند از نظر اخلاقی من خودم نمیپسندم اینو، ولی در هر حال(چه درست چه غلط، چه اخلاقی چه غیر اخلاقی) کسی حق نظر دادن در مورد بدن ما و بچه ی ما رو نداره.
تشکر Received:
452 in 88 posts
تشکر Given: 101
اعتبار:
452
منم با ماهور خیلی موافقم کژال جان
اصلا به کسی مربوط نیست چرا شیر داریم یا نداریم. یا اینکه بخوای ده روز قایمکی با استرس چهار قطره شیر بچت بخوره که مادر شوهرت خوشحال بشه؟؟ گناه داره بچه و خودت. انقدر سختش نکن واسه خودت به نظرم با همسرت صحبت کن بگو من تصمیم گرفتم این موضوعی باشه که ما در موردش تصمیم بگیریم و حمایت تو هم لازمه.
تشکر Received:
5 in 2 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
5
دوستان سلام.ببخشید وسط این بحث ها این سوال را میپرسم.امروز همسر من برای چکاپ سونوگرافی شدند و دکتر بهشون گفته واریکوسل دارن.توی جواب نوشته شده های گرید واریکوسل.ما تازه چند ماه دیگه میخواستیم اقدام کنیم برای بارداری و داشتیم آزمایش های قبل بارداری را انجام میدادیم.این یعنی همسر من فعلا نابارور هستن؟برای هفته آینده وقت دکتر داریم ولی خیلی استرس گرفتم.لطفا اگر اطلاعاتی دارین بگین.ممنون میشم.ممکنه باعث ناباروری نشه؟
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
سحر جان واریکوسل داشتن عموما به معنای عقیم بودن نیست. باید برن تست اسپرم بدن. اون همه چیزو معلوم میکنه.
ولی در حالت کلی واریکوسل گرید بالا میتونه روی شکل و کیفیت اسپرم تاثیر بزاره.
شوهر خود من گرید ۳ بود. ولی آزمایش اسپرمش عالی بود، ولی بر عکسش هم هست، یعنی واریکوسل گرید متوسط دارن مثلا، ولی همون گرید متوسط اسپرماشون رو کم و ضعیف کرده،همسرت باید آز اسپرم بده تا مشخص بشه
تشکر Received:
452 in 88 posts
تشکر Given: 101
اعتبار:
452
بچه ها من دندون درد شدید گرفتم، دکترم گفت برو دندونپزشکی چون اگر عفونت داشته باشی زمان زایمان بچه زردی می گیره. من ترجیحم اینه نرم و با آب نمک حلش کنم. به نظرتون آنتی بیوتیک خوردن بدتر نیست؟
و اینکه شورت یک بار مصرف رو از کجا بگیرم؟؟