امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شغلم اینه حقوقم اینه
Cool  دوست دارید یه ایده به دوستانتون بدید که چه شغلی دارید و چقدر حقوق میگیرید؟ ازش راضی هستید؟ اگه برگردید عقب بازم همین مسیر رو میاید؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، سِودا، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من فوق لیسانس ریاضی دارم عاشق معلمی هستم Blush Blush Blush
تو مدرسه غیرانتفاعی تدریس می کنم ماهی 800 می گیرم و 10 روز بیمه Sad Angry
از شغلم راضی ام اما از حقوق و مزایا نه راضی نیستم Dodgy Dodgy
اگه به عقب برگردم یه سال پشت کنکور می مونم و دانشگاه فرهنگیان شرکت می کردم چون
سالی که من کنکور دادم این دانشگاه آزمون نداشت Undecided Undecided
  • Almam، artatam، Donya، Maryam8842، Rose، youtab، آیسان، جوجه خوشگله، سِودا، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
فوق لیسانس مدیریت
کارمند دانشگاه
حقوقم 10 تومنه
از شغل و محیط کارم خیلی راضی ام چون با دانشجو سرو کار دارم. Smile از جو سازمانی و بی عدالتی هاش و باند و باند بازیهاش خیر Sad
  • (کژال)، Almam، artatam، Donya، Sufii، youtab، سروناز، سِودا، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
کارشناس پرستاری
توی اتاق عمل کار میکنم
حقوقم با اضافه کار ۷۲۰۰ میشه
از محیط کار راضیم ولی از حق خوری هایی ک شرکت پیمانکار در حق ما میکنه به شدت ناراضی ماهی ۱۸۰۰ کسور میخوره حقوق بابت آپشن های ناشناخته
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، Almam، artatam، Donya، lili_61، Maryam8842، Rose، Sufii، youtab، سروناز، سِودا، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ
به قول نرم افزاری ها تحلیلگر و دولوپر سیستم های نرم افزاری هستم. در زمینه نرم افزارهای بانکی و حسابداری کار میکنم.
حقوقم بسته به ساعات کاریم متفاوته و متوسط بیست تومنه. الان رییسم باهام لج شده، ماهی 18 دارم میگیرم.
قبلا درآمدم نسبت به هزینه ها بسیار بالاتر بود. اما دو سال اخیر ( بویژه پارسال) افت شدید داشته.
چیزی که اذیتم میکنه سختی کار نیست، بلکه اینه که این کار تمام شیره و توان جسمی و روحی منو میگیره و نمیتونم مثل مشاغل قبلیم در کنار کار اداری، توی دانشگاه تحصیل یا تدریس داشته باشم.
به کارهای هنری یا کلاس های آموزشی آزاد برای خودم نمیرسم و زندگیم صرفا شده همین کار و لاغیر و این بارم خیلی ناراحت کننده است.
  • (کژال)، Almam، artatam، lili_61، Maryam8842، mehrnoosh88، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، سِودا، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
کارشناس اداري ام
تو يکي از وزارتخانه هاي بزرگ 
ماهيانه 11 ميليون مي گيرم
که با توجه به حجم و ساعت کاري راضي ام
  • (کژال)، Almam، artatam، Donya، mona70، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
سلام بچه‌ها میشه بگین کارتونو چه جوری پیدا کردین؟ مثلا از طریق آگهی یا آزمون و ....؟
  • artatam، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
صنوبر جون من آزمون استخدامی دادم قبول شدم.هیچ پارتی ای هم نداشتم.اما خییییییییییییلی تلاش کردم تا قبول شدم
بن سای جون من سابقه کارم 10 سال هست
  • Almam، artatam، lili_61، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
چقدر خوب نسیم جان آفرین به شما و پشتکارت موفق باشی
  • artatam، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
من اولش با طرح اجباری کارم رو شروع کردم بلافاصله به صورت قراردادی الان ۴ ساله که سابقه دارم.آزمون هم شرکت کردم سال۹۹،قبول شدم خدا روشکر ولی هنوز تبدیل وضعیت نشدیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، artatam، Donya، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: