۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۳ عصر
دوست دارید یه ایده به دوستانتون بدید که چه شغلی دارید و چقدر حقوق میگیرید؟ ازش راضی هستید؟ اگه برگردید عقب بازم همین مسیر رو میاید؟
|
شغلم اینه حقوقم اینه
|
|
۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۳ عصر
دوست دارید یه ایده به دوستانتون بدید که چه شغلی دارید و چقدر حقوق میگیرید؟ ازش راضی هستید؟ اگه برگردید عقب بازم همین مسیر رو میاید؟
۱۴۰۰/۴/۸، ۰۹:۲۷ عصر
من فوق لیسانس ریاضی دارم عاشق معلمی هستم
تو مدرسه غیرانتفاعی تدریس می کنم ماهی 800 می گیرم و 10 روز بیمه از شغلم راضی ام اما از حقوق و مزایا نه راضی نیستم اگه به عقب برگردم یه سال پشت کنکور می مونم و دانشگاه فرهنگیان شرکت می کردم چون سالی که من کنکور دادم این دانشگاه آزمون نداشت
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، Donya، Maryam8842، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۰:۰۶ صبح
فوق لیسانس مدیریت
کارمند دانشگاه حقوقم 10 تومنه از شغل و محیط کارم خیلی راضی ام چون با دانشجو سرو کار دارم. از جو سازمانی و بی عدالتی هاش و باند و باند بازیهاش خیر
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۲:۱۷ عصر
کارشناس پرستاری
توی اتاق عمل کار میکنم حقوقم با اضافه کار ۷۲۰۰ میشه از محیط کار راضیم ولی از حق خوری هایی ک شرکت پیمانکار در حق ما میکنه به شدت ناراضی ماهی ۱۸۰۰ کسور میخوره حقوق بابت آپشن های ناشناخته
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۲:۳۰ عصر
به قول نرم افزاری ها تحلیلگر و دولوپر سیستم های نرم افزاری هستم. در زمینه نرم افزارهای بانکی و حسابداری کار میکنم.
حقوقم بسته به ساعات کاریم متفاوته و متوسط بیست تومنه. الان رییسم باهام لج شده، ماهی 18 دارم میگیرم. قبلا درآمدم نسبت به هزینه ها بسیار بالاتر بود. اما دو سال اخیر ( بویژه پارسال) افت شدید داشته. چیزی که اذیتم میکنه سختی کار نیست، بلکه اینه که این کار تمام شیره و توان جسمی و روحی منو میگیره و نمیتونم مثل مشاغل قبلیم در کنار کار اداری، توی دانشگاه تحصیل یا تدریس داشته باشم. به کارهای هنری یا کلاس های آموزشی آزاد برای خودم نمیرسم و زندگیم صرفا شده همین کار و لاغیر و این بارم خیلی ناراحت کننده است.
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، Almam، artatam، lili_61، Maryam8842، mehrnoosh88، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، سِودا،
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۱:۲۶ صبح
کارشناس اداري ام
تو يکي از وزارتخانه هاي بزرگ ماهيانه 11 ميليون مي گيرم که با توجه به حجم و ساعت کاري راضي ام
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۲:۱۰ عصر
سلام بچهها میشه بگین کارتونو چه جوری پیدا کردین؟ مثلا از طریق آگهی یا آزمون و ....؟
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۲:۱۳ عصر
صنوبر جون من آزمون استخدامی دادم قبول شدم.هیچ پارتی ای هم نداشتم.اما خییییییییییییلی تلاش کردم تا قبول شدم
بن سای جون من سابقه کارم 10 سال هست
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، lili_61، mona70، Rose، youtab،
چقدر خوب نسیم جان آفرین به شما و پشتکارت موفق باشی
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• artatam، mona70، youtab،
۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۱:۲۹ عصر
من اولش با طرح اجباری کارم رو شروع کردم بلافاصله به صورت قراردادی الان ۴ ساله که سابقه دارم.آزمون هم شرکت کردم سال۹۹،قبول شدم خدا روشکر ولی هنوز تبدیل وضعیت نشدیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|