۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۳ عصر

شغلم اینه حقوقم اینه
|
۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۳ عصر
![]()
۱۴۰۰/۴/۸، ۰۹:۲۷ عصر
من فوق لیسانس ریاضی دارم عاشق معلمی هستم
![]() ![]() ![]() تو مدرسه غیرانتفاعی تدریس می کنم ماهی 800 می گیرم و 10 روز بیمه ![]() ![]() از شغلم راضی ام اما از حقوق و مزایا نه راضی نیستم ![]() ![]() اگه به عقب برگردم یه سال پشت کنکور می مونم و دانشگاه فرهنگیان شرکت می کردم چون سالی که من کنکور دادم این دانشگاه آزمون نداشت ![]() ![]() ![]() • Almam، artatam، Donya، Maryam8842، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۰:۰۶ صبح
فوق لیسانس مدیریت
کارمند دانشگاه حقوقم 10 تومنه از شغل و محیط کارم خیلی راضی ام چون با دانشجو سرو کار دارم. ![]() ![]()
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۲:۱۷ عصر
کارشناس پرستاری
توی اتاق عمل کار میکنم حقوقم با اضافه کار ۷۲۰۰ میشه از محیط کار راضیم ولی از حق خوری هایی ک شرکت پیمانکار در حق ما میکنه به شدت ناراضی ماهی ۱۸۰۰ کسور میخوره حقوق بابت آپشن های ناشناخته
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۲:۳۰ عصر
به قول نرم افزاری ها تحلیلگر و دولوپر سیستم های نرم افزاری هستم. در زمینه نرم افزارهای بانکی و حسابداری کار میکنم.
حقوقم بسته به ساعات کاریم متفاوته و متوسط بیست تومنه. الان رییسم باهام لج شده، ماهی 18 دارم میگیرم. قبلا درآمدم نسبت به هزینه ها بسیار بالاتر بود. اما دو سال اخیر ( بویژه پارسال) افت شدید داشته. چیزی که اذیتم میکنه سختی کار نیست، بلکه اینه که این کار تمام شیره و توان جسمی و روحی منو میگیره و نمیتونم مثل مشاغل قبلیم در کنار کار اداری، توی دانشگاه تحصیل یا تدریس داشته باشم. به کارهای هنری یا کلاس های آموزشی آزاد برای خودم نمیرسم و زندگیم صرفا شده همین کار و لاغیر و این بارم خیلی ناراحت کننده است. ![]() • (کژال)، Almam، artatam، lili_61، Maryam8842، mehrnoosh88، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، سِودا،
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۱:۲۶ صبح
کارشناس اداري ام
تو يکي از وزارتخانه هاي بزرگ ماهيانه 11 ميليون مي گيرم که با توجه به حجم و ساعت کاري راضي ام
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۲:۱۰ عصر
سلام بچهها میشه بگین کارتونو چه جوری پیدا کردین؟ مثلا از طریق آگهی یا آزمون و ....؟
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۲:۱۳ عصر
صنوبر جون من آزمون استخدامی دادم قبول شدم.هیچ پارتی ای هم نداشتم.اما خییییییییییییلی تلاش کردم تا قبول شدم
بن سای جون من سابقه کارم 10 سال هست ![]() • Almam، artatam، lili_61، mona70، Rose، youtab،
چقدر خوب نسیم جان آفرین به شما و پشتکارت موفق باشی
![]() • artatam، mona70، youtab،
۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۱:۲۹ عصر
من اولش با طرح اجباری کارم رو شروع کردم بلافاصله به صورت قراردادی الان ۴ ساله که سابقه دارم.آزمون هم شرکت کردم سال۹۹،قبول شدم خدا روشکر ولی هنوز تبدیل وضعیت نشدیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|