امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره ی خرید لوازم برقی
اگه نیاز به مشاوره دارید اینجا با دوستانتون مطرح کنید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام خوبيد؟من نازگلم نوعروسم فكركنم خيليا من از انجمن نوعروس يادشون باشه به همت و ياداوري يكي از بچه ها خوب نوعروس امدم البته انگار اينجا خيلي خلوته من مثل قبل نمتونم باشم اما وقت كنم ميام و جوابها دوستان ميدم خوش باشيد
  • Almam، Arezoo1984، Celin، Heven، Liliaa، mahtakhanoum، Mari90، mona70، Nedaa28، Sufii، Targol، youtab، پری
پاسخ
سلام نازگل جان ،خوش اومدی عزیزم
واقعا جاخالی تون حس میشد
فک کنم همه مون ،از راهنمایی های خوبتون تا الان استفاده کردیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نازگل جان خوش اومدی
همیشه بابت راهنمایی های خوبت به یادتم
خوشحالم که اینجایی
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۸، ۰۶:۵۲ عصر)nazgol22 نوشته است: سلام خوبيد؟من نازگلم نوعروسم فكركنم خيليا من از انجمن نوعروس يادشون باشه به همت و ياداوري يكي از بچه ها خوب نوعروس امدم البته انگار اينجا خيلي خلوته من مثل قبل نمتونم باشم اما وقت كنم ميام و جوابها دوستان ميدم خوش باشيد

عزیز دلی خوش اومدی  Heart
پاسخ
سلام بچه ها من بالاخره یخچال و لباسشویی دوو خریدم چون زمان نداشتم همه هم ازش راضی بودن
پاسخ
سلام بچه ها
خوش اومدی نازگل خانم....من خیلی از وسایلم رو از شما مشاوره گرفتم و خدایش خوب بود . خدا خیرت بده عزیزم
پاسخ
مبارک باشه سحری، برای ماشین ظرفشویی و اتو چه مارکی پیشنهاد می دید؟
برای استفاده از ماشین ظرفشویی باید ظرف ها را اول اب بزنم بعد بزارم داخل ماشین، یا ظرف های کثیف که فقط اشغالشون را گرفته شده باشد را می تونم داخل ماشین بزارم.

فر گازم چندان تعریفی نداره، نظرتون در مورد فر برقی- گازی (با هر دو کار کنه) چیه؟ چه مارکی خوبه؟
  • سحری....
پاسخ
لیدی اشغالها رو پاک کنی کافی و حتی بیشتر از کافیه. یه جا خونده بودم بعضی برنامه‌های ماشین که اتو هستن بر اساس همین جرم و کثافات دما و حجم آب مورد نیاز رو تخمین میزنه پس لزومی نداره قبلش بسابیم.
من نظرم اینه اگه میخوای فر جدا بخری فقط برقی باشه.
پاسخ
گاز رومیزی چه مارکی خوبه؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان