امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات اسباب کشی و مشاوره و تبادل نظر درباره ی اسباب کشی
Heart Heart Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه‌ها 
من اول اردیبهشت باید جابجا بشم و عید امسال اصلا نمیخوام خونه تکونی کنم و به هیچ وجه کف و دیوار و شیشه وووو خونه ای که هستیم رو تمیز نمیکنم در همین حد روزمره که تمیز میکردم کافیه  Sleepy
حالا از الان تو فکر جمع کردن وسایلم هستم و هردفعه فکر میکنم که از کجا باید شروع کنم مثلا بالش و تشکی که کاور نداره کجا بذارم یا مثلا من خب سه سال قبل که جهیزیه چیدم وقتی میگفتم کارتن وسایلم همه نوی نو هستند و نمیندازمشون دور همه میگفتن اخه چرا اینا رو جمع میکنی (در صورتی که تو اخبار نشون داد کارتن یخچال فریزر دوقلو رو 3میلیون تو دیوار زده بودن) و انداختن رفت الان یدونه کارتنم ندارم  Sad 
میشه راهنمایی کنید برای اسباب کشی از کجا و چطوری باید شروع کنم؟
  • **ماهور**، Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش میکنم عزیزم 
برای همه چی میز و مبل و چوب و کنسول و یخچال و گازو لباسشویی و...
سلفونارو روش کشیدیم که محکمتر بشه بعد چیزایی مثل میز تی وی رو روش چسب پهن زدیم که کشوش باز نشه
  • **ماهور**، 2015، Celin، Rose، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
لیدان جون برای بالشت و تشک ازین کاورهای زیپ‌دار سایز بزرگ بخر بذار توش. من کارتن تمام برقی‌های کوچیک رو نگه داشتم. کارتن ظرف‌های خاص مثل کریستال و قابلمه رو هم دارم. اما بقیه رو ریختم دور. ولی خوب کلی کارتن موز خریده بودیم همه رو تو اون چیدیم. کارتن‌های موز وسطشون بازه، من کف هر کدوم یکی از سینی‌های دم دستیم رو میذاشتم که چیزی نیفته. تمام ظرفها رو روزنامه میپبچیدم و میذاشتم تو کارتن موز. میتونی از شرکت‌های باربری هم کارتن بخری، هم محکمن هم اندازه‌های مختلف دارن. البته یکم قیمت‌هاش تنده ولی میتونی نگه داری برای بعد.
بقیه نکاتی که به ذهنم میاد رو یوتاب جون تو اون تاپیک گفت. این شماره زدن کارتنها و یادداشت وسایل توش از اوجب واجباته.
  • **ماهور**، 2015، Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
لیدان جون من حدودا ۴ ماه پیش اثاث کشی کردم. پیشنهادم برات اینه که اول ظرف و ظروف و وسایل اشپزخونه رو که استفاده نداری رو ببری خونه جدید بچینی‌ .چیدن کابینت ها خودش یه داستان جداست اصلا.
وسایل شکستنی و برقیت رو با این پلاستیک حباب دارا بپیچ، به صورت رولی این ابزار یراق فروشیا میفروشن. یخچال، گاز، لباسشویی، ماکروفر، تمام شکستنی ها، حتی مبلمان رو میتونی با اینا بپیچی که لب پر نشن.
از این بقچه زیپ دارا سایز بزرگ بگیر واسه رخت خواب ها و لباسای توی کمد.
تی وی و گلدون و آینه و لوستر رو با ماشین شخصی ببرین حتما‌
روی تمام کارتن هات بنویس توش چیه و مال کجاست، این خیلی بهت کمک میکنه. روشون هم شماره بزن واسه جلوگیری از گم شدن و دزدی. اخر سر شماره هارو چک کن ببین درسته یا نه.
هیچ کارتنی رو درباز نزار‌. در تمامشو ببند و چسب بزن.
همون روز اثاث کشی یا روز قبلش فرشارو بده قالیشویی که تا خونه چیده میشه فرشاهم تمیز بشه و برسه دستت.
اگه بتونی وسایل کابینتت و ظرفارو قبل از اثاث کشی اصلی خورد خورد ببری بچینی خیلللللس جلو میفتی.

کارتن موز هم میفروشن بیرون. اول حسابی چسب کاریشون کن که باز نشن یهو بعد بچین توشون.
کشوی کنسول و میز تی وی و در کمد و .... هم با چسب محکم کنین که موقع حمل کردن رو دست ادم باز نشن
  • 2015، Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
مرسی بچه ها اتفاقا ماهور جان تو فکرت بودم چون میدونستم تازه جابجا شدی منم باید کارتن بخرم روزنامه هم چند کیلو بخرم برای پیچیدن  فنجونها و لیوانها و ظرف های کریستال و اجیل خوری و.. .. 
این شماره زدن هم خیلی خوب بود من به فکرم نرسیده بود اما اگه اشتباه نکنم یکی از بچه ها توی اوردن وسایلش بعضی هاش گم شده بودن .
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره لیدان 
راستی همیشه موقع جابجایی یکی ثابت بالا بمونه تو خونه یکی در در که ماشین بار هست که گم شدنی صورت نگیره 
ما اطلس بار گرفتیم با ۳تا کارگر که یکیشون راننده هم بود 
واقعا راضی بودیم. نه خرف اضافه میزدن نه غرغرو بودن فقط گفتن سلا اخرشم مبارک باشه همین
  • **ماهور**، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
من یادمه سالها پیش ۳تا گونی برنج داشتیم مجردیم تو اسباب کشی بردن باربری. واقعا همشون اینجوری نیستنا. شرکتی بگیری باز بهترن
  • **ماهور**، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بچه ها همه ی چیزای مفید و مهم رو گفتن
منم با جعبه ی موز + کارتن + چسب کاغذ ضخیم + ماژیک، 4 تا اسباب کشی رو انجام دادم... یکیشم تقریبا نصف وسایلمونو بردیم شهرستان...
شرایط همیشه جوری بوده که خودمون جدا مثلا گل و گلدونا و شکستنی ها رو بردیم خیلی هم راضی بودم... ولی سخته الان با بچه فکر نکنم بتونم...
فرش هم عااااالیه که تمیز به خونه ی جدیدت برسه...
قبل از رفتن به خونه ی جدید، حتما تمیزکاری که می کنید، سعی کن یه بار سوسک کش هم بزنی (ما کامن می زنیم) و دو بار تکرار کنی با فاصله ی پیشنهادی که داره... اگه بعدش منظم سم پاشی کنی عمراااااااااا سوسک و مورچه و اینا نمی بینی...
به نظر منم باید یکی پایین باشه پیششون که هم مرتب بچینن هم الکی لفت ندن و بیکار بمونن (که دوباره نخوان پول بگیرن) هم اینکه چیزی خدای نکرده کم و کسر نشه... اگه کمک دارید یکی که توی راه پله دائم رفت و آمد کنه هم خوبه یا یه جوری چکشون کنه، بالا هم یکی که وارده باشه که از وسائل بزرگ به کوچیک بفرسته پایین... توی خونه هم چیز باارزش نمونه بهتره... اگه مثلا نمیشه کاریش کرد، قشنگ لابلای یه چیزی که ایمن باشه مخفیش کنی خوبه (مثلا توی دراوری که درش رو کامل چسب زدی (چسب شیشه ای رد میندازه)...
ما چون صبح زود هم می گرفتیم، معمولا یه صبحانه میدادیم چون یه سری پول خواستن به جاش!!!
طلا، اسناد، دلار و وسائل مهم رو حتما خونه ی یکی از کسانی که بهشون اعتماد دارید یا مثلا یه جای امنی توی ماشین خودتون که اصلا امکان نداشته باشه غیر از شما کسی درش رو باز کنه، جاسازی کنید...
سعی کن یخچالت خالی خالی بشه و اون 1-2 ماه آخر زیاد خرید نکن که الکی کارت زیاد نشه... وقتی اسباب کشی کردید با خیال راحت میری خرید و هر چی دلت بخواد میخری اما مثلا فریزر پر از گوشت رو بخوای توی یخ نگهداری هم کارت سخت میشه و آلودگی داره و اصلا نگهداریش سخته، هم اینکه ممکنه خراب شه... هم اینکه باید یخچالتو زود بزنی به برق که خوب نیستش...
ما هر سری گاز و یخچال رو هم توی خونه ی جدید یا قبل از رفتن می شوریم... خودش کمک خوبیه که آلودگی های خونه ی قبلی متنقل به خونه ی جدید نشه...
برای تشک و اینها هم مدتها پلاستیک روکشش رو توی انباری نگه میداشتم، ولی الان با یه پارچه ی بزرگ می بندم همه رو و خونه ی جدید هم همه چیزو میشورم تمیز و مرتب... حتی اگه پتو و... ات رو میخوای بشوری، دست نگهدار و قبل جابجایی بده خشک شویی تا توی خونه ی جدید تمیز و مرتب بیارن تحویلت بدن Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
گاز و یخچال رو چطوری می‌شورید رز؟ یعنی با دستمال پاکش می‌کنید دورش رو؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان