امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر خرید لوازم بهداشتی و مرتبط با سلامت نوزاد
من شیشه شیر اونت استفاده کردم، ولی واقعا کم... شاید 20 بار هم نشد... ولی رنگ و روش تغییر کرد چون چند بار جوشوندم و یا با بخار ضدعفونی کردم که خب واجبه... اما خب چون شیر خودم رو می خورد دیگه کم کم از وقتی فینگرفود رو براش شروع کردم یعنی از اواخر 6 ماهگی، آروم آروم با لیوان هم بهش مایعات میدادم... و یادم نمیاد که آب رو با شیشه شیر خورده باشه... و از 1 سالگی که کلا دیگه با لیوان خورد و حتی لیوان نی دار و سوراخ دار گرفتم اصلا نمی پسندید... تا مدتها روی خودشم میریخت ولی اهمیت ندادم و خیلی زود کنترل آب رو به دست آورد...

در کل بهتره لیوان از همون اوایل غذای جامد شروع بشه که زودتر مکیدن رو کنار بذاره...

پستونک هم اگه نیاز بود بخرید... سعی کنید تا وقتی دندونا درمیاد استفاده کنید اگرچه برای بعضی بچه ها خیلی خوبه و آرومشون میکنه... پسر من که آنچنان دوست نداشت و دائم گم میشد و از 1 سالگیش دیگه پستونکی ندیدیم... از همون 9 ماهگی هم می خواستیم دهنش بذاریم، اصلا قبول نمی کرد...

شیردوش برای راه افتادن شیر خیلی کمکم کرد...

فین گیر خریدم اما چون بیمارستان هم داده بود و خیلی هم بهتر از مال خودم بود چون خیلی نرم بود و بلندتر هم بود، اصلا استفاده نشد... که اگه از مضراتش می دونستم همونم استفاده نمی کردم... بهترین گزینه برای گرفتن فین بچه، همون قطره ی سالین هست که سعی کنید تا زمانی که دکتر میگه استفاده کنید توی جلوگیری از بیماری هم برای ما مفید بود... وقتی بینیش پر میشه قطره میریزید، چند دقیقه بعد معمولا خودش میاد بیرون... اگه نمیومد بیرون، خیلییییی آروم و با دقت که سنجاق قفلی نپره توی بینیش، با ته سنجاق قفلی خارجش میکردم...

دیگه اینکه قیچی و سوهان اصلا استفاده نکردم... فقط ناخنگیرش استفاده شد... اونم من تا حالا نگرفتم چون اعصابم بهم میریزه Huh

یه چیزی که خیلی لازمه تب سنجه... من یه معمولی گرفتم، استفاده نکرده خراب شد!!!!
یه دونه تب سنج کاغذی بیمارستان داد که همون کار ما رو کامل راه انداخت! 
اگه بودجه ش رو دارید بهترین گزینه همون دیجیتالیه که دقیقه و به درد همین کرونا هم می خوره...
ولی مهمترین نکته که اصلا نیازی به تب سنج نباشه، رعایت بهداشته...
سرماخوردگی از عدم رعایت بهداشته... دندون یه ذره تب داره، اسهال نداره، تب بالا نداره... اگه اینها رو دیدید باید بدونید بچه چیزی کرده دهنش و آلوده بوده و بیمار شده... اگه بهداشت رو رعایت کنید، دستها قبل از گرفتن بچه شسته بشه، نذارید غریبه نزدیکش بشه یا بوسش کنه، توی کرونا هم که دیگه همه خودشون بلدن، ولی نذارید کسی بهش دست هم بزنه خیلی خیلی احتمال بیماری کم میشه...
اگه لوازمی که بچه باهاش در تماسه دائم شستشو بشه خبری از بیماری نخواهد بود...
اگه به تمیزی خود بچه توجه بشه بیمار نمیشه...
من تمام اینها رو رعایت می کردم و نذاشتم هیچکس بدون شستن دست بهش دست بزنه، بوسیدن کامل ممنوععععع... خدا رو شکر 7-8 ماهگیش هم دیگه خبر کرونا توی چین منتشر شد و ما رفتیم توی قرنطینه... و واقعا تا الان فقط 2 بار اسهال شده که یکیش 1 هفته بود، یکیش 2-3 روز... غیر از اون خدا رو شکر مریض نشد یا آنفولانزا و روزوئلا که همه ی بچه های هم گروهیام گرفتن نگرفت... 

خلاصه رعایت بهداشت خیلی مهمه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
نکات خیلی خوبی گفتی رز جان
من خودمم از بین مواردی که گفتی، شیردوش خیلی بیشتر به کمکم اومد
حقیقا برای زمان مامان های ما بود که برای شیردهی وسیله ای استفاه نمیکردن، من با شیردوش و بالش شیردهی و محفظه شیر خیلی شیردادنم راحت تر شد
از زیر سوتین هم میتونستم استفاده ش کنم خیلی راحت بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان