امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه غذاهای گیاهی و متنوع
Heart 
بچه ها طرز تهیه و عکس انواع غذاهای گیاهی تون رو اینجا قرار بدید تا همه دوستان استفاده کنن Heart Heart Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها چند مدل غذای بدون مرغ و گوشت آموزش بدید اینجا، من این چند روز درست کنم Big Grin
  • youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
سلام دوست خوبم.
انواع املت از جمله املت اسفناج، قارچ و ...
یه غذایی ما درست می کنیم با اسفناج اینطوریه: پیاز داغ فراوون درست میکنیم.‌ یک مشت لپه و یک مشت برنج رو چند ساعتی خیس میکنیم، میذاریم میپزه.
اسفناج ها رو می ریزیم تو تابه رو حرارت تا آبش کشیده بشه. پیاز داغ و لپه و برنج رو بهش اضافه می کنیم. وسط تابه رو خالی می کنیم و تخم مرغ میشکونیم توش. بعد که خودشو گرفت لا بقیه مخلوط می کنیم.

یه غذایی هم با عدس قرمز یا دال عدس من درست میکنم گاهی. عدس قرمز رو‌میذارم تا بپزه. بخش پیاز داغ اضافه مبکنم. و سیب زمینی نگینی هم توش خرد میکنم. یکم رب گوجه و اب لیموی ترجیحا تازه، نمک، فلفل قرمز میزنم و با نون یا کته میخوریم.

میرزا ق*ا*س*می، کشک بادمجان و باقالی قاتق هم غذاهای گیاهی هستند.
انواع دمی هم معمولا بدون گوشت و مرغ هستند.
  • Almam، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
عزیزم کوکو هم گزینه خوبیه هم سبزی هم سیب زمینی
عدس پلو با سالاد یا ماست
دمپختک ،خوراک لوبیا
عدسی
گوجه بادمجون
دوپیازه سیب زمینی
دوپیازه بادمجون

دیگه خودتم که استادی ،نیاز به آموزش ندارن،فقط جهت ایده ،یادآوری کردم غذاها رو
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
آلمام جانم
استانبولی
کشک بادمجون
خوراک سبزیجات ( هرچی تو یخچال داری قاطی کن و کمی رب بزن) بعد واسه یه وعده دیگه مثلا دو تا گزینشو حذف کن
خورش هویج و آلو بدون مرغ و گوشت با برنج
سیب زمینی تخم مرغ پخته با کره و نعنا خشک
کوکو کدو و هویج
قارچ پلو
قابلی پلو ( خیلی خوشمزه و آسونه)
انواع سوپ و آش
پلو اسفناج
یونانی پلو بدون مرغ
  • Almam، Rose، Sufii، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
سلام آلما جان من یه غذای درست می‌کنم خیلی راحته اکثرا هم خوششون اومده.
اسفناج رو خوب میشورم و میپزم بعد با پنیر لبنه کاله (که اسمش آنا هست فکر کنم) مخلوط میکنم همین حالا میتونی ازش بچشی اگر دوست داشتی نمک هم بزنی.بعد این مواد رو داخل خمیر یوفکا میپیچم و میذارم توی فر.حالا روش میتونی کره آب کنی بزنی و برای قشنگ تر شدنش سیاه دونه بپاشی روش.یا اینکه این مواد رو توی نون های گرد بسته ای میپیچم به صورت مثلثی نمیتونم دقیق توضیح بدم که چه شکلی.اونم توی ماهیتابه کره آب میکنم اینارو میچینم توش بعد روشم باز کره آب شده میمالم و برعکس میکنم تا اونورشم یه کم سرخ بشه
  • Almam، Celin، Rose، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صنوبر جان منم این اسفناج و پنیر در خمیر یوفکا رو درست می‌کنم جدیداَ خیلی! با پنیر فتا هم خیلی دوستش دارم. میشه صداش کرد «بورک یا رول اسفناج و فتا». حالا آلما که خیلی هنرمنده شاید این غذاهای ساده بهش نچسبه، همین بورک رو مدل خیلی سخت و پیچیده‌ش میشه پای اسفناج یونانی (spanakopita)!

دیگه من یه سوپ هویج تنوری هم امشب درست کردم که مزه‌ش عالی شده. اینم دستورش:

نزدیک یک کیلو هویج رو خرد کرده میذاریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه تو فر ۲۰۰ درجه. با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل.
تو قابلمه یک پیاز رو تفت میدیم و بهش سه حبه سیر تازه و یک انگشت زنجبیل تازه (یعنی سه بند انگشت) میزنیم + زیره، آویشن یا اورگانو، تخم‌گشنیز سابیده، پاپریکا، نمک و فلفل یا پول بیبر ترکی.
بعد توش آب مرغ یا آب گوشت یا عصاره‌ی قلم یا عصاره‌ی سبزیجات (اگر میخوایم گیاهی باشه) + یک لیتر آب تقریبا. آبش نه کم باشه نه زیاد.
بعد هویجای برشته‌شده رو توش میریزیم میذاریم یک ربع جا بیفته.
و با گوشتکوب برقی یا هر چیزی مخلوطش میکنیم تا یک‌دست بشه.
بعد لیموترش میزنیم و اگر چاق نیستیم کمی کره هم بهش میزنیم دست آخر.

یه غذای گیاهی خیلی خوشمزه و مقوی دیگه هم ماش‌پلو هست که روش پیازداغ + یکی دو قاشق ارده‌ی کنجد می‌ریزیم. من عاشقشم.

کالجوش رو هم فراموش نکنید.
  • Almam، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
پاستای پنیر و گوجه هم خیلی خوب میشه: پنیرفتا یا لبنه یا خامه ای رو به همراه سبزیجاتی مثل قارچ و فلفل دلمه یا کدو و گوجه و روغن زیتون بذارید تو فر حدود یکربع...روش میتونین پودرسیر و پیاز و سبزیجاتی مثل ریحون یا گشنیز یا سبزیجات خشک مثل اویشن و پونه و همینطور کنجد بریزید، بعد پاستای ابکش شده رو قاطیش کنید و هم بزنید و نوش جان
  • Almam، Rose، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
وای بچه ها جوووونم مرسی واقعا Heart
کارم خیلی راه میفته با این غذاهای خوشمزه تون

مینو جان ممنون از کمکت عزیزم Heart

مرسی نسیمه جان لطف داری عزیزم Heart

یوتاب جان میشه لطفا قابلی پلو و یونانی پلو رو توضیح بدی Heart

صنوبر جان منم این غذارو خیلی دوس دارم، اسفناج هم دارم مرسی یادم انداختی Heart

ستی جان لطف داری عزیزم، اتفاقا این غذاهایی که گفتین واقعا عالین ، سوپ خوشمزه تو هم حتما امتحان میکنم Heart

سوفی جان همسر عاشق پاستاس Smile حتما امتحان میکنم ممنونم Heart
  • Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
پیاز رو نگيني خرد می کنیم و پیاز داغ درست می کنیم بعد هویج رو با رنده ریز رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم بعد گوجه پوره شده رو اضافه می کنیم می گذاریم تا آبش کشیده بشه بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و مخلوط می کنیم. پاستا رو به روش معمول آب کش می کنیم بعد داخل سس گوجه که درست کردیم می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد کمی پنیر پارمزان می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد کمی ریحان رو خرد می کنیم، پاستا رو داخل بشقاب ریخته و روش ریحان رو می ریزیم. نوش جان
این غذا هم خیلی خوشمزه ست

ماکارونی معمولی رو هم می تونی با سویا درست کنی که گوشت نمی خواد ولی به خوشمزه گی ماکارونی با گوشت نمیشه.
به این صورت که سویا رو باید از قبل بیست دقیقه خیس کنی بعد آبش رو بگیری و با پیاز داغ تفت بدی بعد کمی فلفل دلمه خرد شده اضافه می کنی و دوباره تفت می دی، اگه نداشتی مشکلی نیست ولی بریزی بهتره. بعد کمی ادویه یا اگه ادویه مخصوص نداشتی فلفل سیاه یا قرمز یا پاپريکا می ریزی و با بقیه مواد مخلوط می کنی بعد رب اضافه می کنی و تفت می دی آب جوش اضافه می کنی و می گذاری بپزه در این مرحله اگه یه مقداری زعفرون دم کرده داخل مواد بریزی خیلی خوب میشه . آخه می دونی سویا یه بوی داره که تو غذا خوب نمیشه زیاد ولی اگه زعفرون بریزی بوشو می گیره. می گذاری تا آب مواد تموم بشه. ماکارونی رو به روش معمول آبکش می کنی و از مواد آماده شده لا به لای ماکارونی می ریزی و دم می کنی.
  • Almam، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان