امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده های کار خانگی
با توجه به اینکه کرونا مدتهاست اومده و خیلیا ازش ضربه خوردن، شاید فکر کردن به کار خونگی خیلی خوب باشه... چون بخصوص اول کار که آدم کمبود بودجه داره، نیازی به دادن اجاره یا استخدام منشی و خیلی چیزهای دیگه نداره...

اینجا محل مناسبی برای تبادل نظر و تجربیات شماست و اگه پیشنهاد یا تجربه ی برای کار خونگی دارید، یا می خواید یک کار خونگی رو شروع کنید، می تونید اینجا باهمدیگه تبادل نظر کنید Heart
به دوستاتون کمک کنید Heart

توی این پست پیشنهادهایی برای کارهای اینترنتی میذارم... شما هم اگه چیزی به ذهنتون میرسه حتما بگید
از نظر خودم، به جز اینفلوئنسر شدن که پتانسیل های خاصی می طلبه مثل بی توجهی به کامنت و نظرات مردم داشتن، مثل نمایش دائمی خونه و زندگی و خانواده، داشتن وسائل شیک و چشمگیر، روحیه ی مد روز چرخیدن، روحیه ی قبول خیلی چیزا مثل گذاشتن تبلیغ چاقی و لاغری، جراحی ها، فال و... (که می تونه روی زندگی و تفکرات مردم تاثیرات وحشتناکی بذاره،) و.............

غیر از اینها ادمین بودن سایت هست... باید با تولید محتوا، هشتگ گذاری، تبلیغات و خیلی چیزای دیگه آشنا بود که خب سخت نیست و کاملا قابل یادگیری هستن...

فروش واسطه ای هست که می تونید بدون اینکه جنسی رو بخرید، پیج بزنید و اجناس یک فروشنده رو بفروشید... من چند نفر در اینستا دیدم که این مدلی کار می کنن...

زدن پیج هنری و کسب درآمد از اون هست... میشه خود محصول رو مستقیم بفروشید مثل شمع سازی، کارت پستال، کیک و شیرینی و غذا و دسر و فینگرفود، ظروف و گلدون سفالی و دست ساز، خطاطی و نقاشی ساده، روی ظروف، روی اشیا، به طور مناسبتی وو... می تونید توی پیج آموزش بذارید، ترجمه کنید، ساده سازی کنید یا حتی اگه مطلبی آموزشی دارید، اون رو بفروشید...

می تونید یه نرم افزار یاد بگیرید و باهاش سفارش بگیرید... حتی نرم افزار یا برنامه هایی مثل ورد یا فتوشاپ می تونه درآمدهای میلیونی داشته باشه... نرم افزارهای تخصصی که خیلی بیشتر... بچه هایی که کامپیوتر خوندن می تونن طراحی سایت کنن، اپلیکیشن و بازی بسازن و... وارد بحث بورس و ارز دیجیتال بشن ووو...

اگه تخصص خاصی دارید که موردنیازه، می تونید به آموزش مجازی فکر کنید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام کژال جونم
مرسی که اومدی گلم
کژال جان من عاشق خیاطی هستم ولی واقعا هیچی بلد نیستم اما تصمیم دارم به محض اینکه آزادتر بشم برم دوره هارو ببینم اونروز رفتم لیست آموزشهای فنی حرفه ای رو دیدم اصلا اینقدر زیاد بود گیج شدم
میشه لطفا راهنمایی کنی چکار کنم کلا
چه امکانات و تجهیزاتی نیازه
دوره حضوری یا آنلاین
اگه جایی رو پیشنهاد میدی گلم ممنون میشم ازت
همیشه دوست داشتم لباسایی که میخوامو نمیتونم پیدا کنم به آسونی رو خودم بدوزم
  • *آن‌شرلی*، Elham67، Mari90، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سلام نونا جان
عزیزم در مورد آموزشگاه های خود فنی و حرفه ای که گفتی خیلی خوبن. دوره هاشون علاوه بر اینکه رایگانه و مدرک معتبر هم داره. استاداش طرح درس دارن و خیلی جامع و کامل درس میدن. ولی فکر نکنم شما با توجه به شرایط کاریت هیچ وقت فرصت اونجور کلاس شرکت کردنو داشته باشی. فنی و حرفه ای کلاساش دقیقا مثل مدرسه هست. هر روز از ساعت 7 تا 1. بعد اجازه غیبت هم نداری. فکر کنم 2 بار در هر ترم مجازه. یا حتی برای خرید اجازه نداری در طول روز از اموزشگاه خارج بشی. قشنگ مثل مدرسه.من دو سال پیش فقط دوره های لباس کودک رو فنی و حرفه ای گذروندم که چون تابستون بود و مدارس تعطیل بود و کلاس نداشتم تونستم برم. وگرنه برام نشدنیه
به نظرم شما که مدرکشو لازم نداری بهتره اموزشگاه های آزاد کلاس شرکت کنی که تایمش دست خودته و میتونی هفته ای یه روز کلاس برداری
اول هم دوره نازکدوز
نازکدوزی همون دوره ای هست که توش بهت دامن ها و بالاتنه و شومیز و مانتو و یقه و آستین اموزش میدن و خلاصه بعدش برای خودت میتونی لباس بدوزی. بعد اگر علاقه داشتی میتونی دوخت ضخیم دوزی یا لباس ژورنالی و لباس عروس و اینا شرکت کنی
ضخیم دوزی دوخت پالتو و آسترکشی و ایناس
برای شروع هم غیر از این لوازم روتین خیاطی مثل متر و قیچی و سوزن و ... یه چرخ خیاطی خونگی لازم داری. چرخ سردوز از همون اول لازم نیست. یه برند معمولی مثل کاچیران هم جواب میده برای شما. من خودم شروع کردم با اون چرخ سیاه ها که دسته داره میچرخونیم شروع کردم.
امیدورم کامل گفته باشم Shy
  • **ماهور**، *آن‌شرلی*، Elham67، Mari90، Maryam8842، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
کژال عزیزم ممنون از توضیحاتت
چه جالب نمیدونستم فنی حرفه ای رایگانه
من یادمه سال 80 رفتم اتوکد یاد بگیرم خصوصی برداشتم تو فنی حرفه ای شهرمون اون موقع شهریه سنگین ازم گرفتن. چه عجب بلاخره اینجا یه خدمات رایگان به ملت میدن Smile
ممنون دقیقا نمیدونستم نازکدوزی ضخیم دوزی اینا اصلا چین. باز هم نمیدونستم عین مدرسه هست فکر میکردم دست خودمه مثلا روزی دو ساعت ساعتشم خودم انتخاب میکنم .... کلا تو توهم بودم پس Smile
همون پیشنهادت عالیه برای آموزشگاه آزاد
جسارتا احیانا جایی رو میشناسی مورد تایید خودت باشه و پیشنهاد بدی
مرسی گلم خیلی کامل توضیخ دادی
ایشالا تمام سعیمو میکنم از اول سال بعد شروع کنم اگه دوره مجازی هم برای شروع باشه از اول زمستون موقت شروع میکنم
الان چک کردم کژال جون دی جی رو چرخ عادی از 3 تومن کاچیران داره تا 9 تومن. سردوزام حدود 8-9. حالا بوقتش از شما کمک میگیرم چی بگیرم ترجیحم اینه یه چیز خوب بگیرم که زود خراب نشه.

آقا اینترنت شماهام ضعیف شده یا مال ما داغونه؟ الان ده روزه بشدت ضعیفه
  • Elham67، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نونا جون رایگانه. البته مراکزش مشخصه .یعنی یه جا فقط برای خیاطی داره و ممکنه راهت دور باشه.من میرفتم تو یافت آباد بود و برام دور بود. در مورد کلاس مجازی اگر کنارت یه نفر هست که خیاطی بلد باشه به کارت میاد. وگرنه خیاطی رو به نظرم نمیشه از صفر تا صد رو مجازی یاد گرفت. مخصوصا قلق های دوختی باید یه نفر کنارت باشه که ببینه و ایراداتو بگیره.
والا من خودم 12 سال پیش پیش یه خانوم خیاط یاد گرفتم. الان اموزشگاهی نمیشناسم ولی شنیدم آموزشگاه پورموسی تو ستارخان خوبه.
ما چرخامون تو کارگاه صنعتیه نونا جان که به کار شما نمیاد. هم خیلی سریعه و هم خیلی سر و صداش زیاده. برای تو آپارتمان خوب نیست. من خودم یه چرخ تو خونه دارم که راضیم ازش. ژانومه مدل 7000a
من 1 تومن خریدم الان فکر کنم 8-9 تومن ایناس
4 ساله دارم و راضیم . برای کارای خونگی خوبه. جادگمه هم میزنه. یه مدل زیگ زاگ هم داره که تا زمانی که چرخ سردوز نداری بتونی کاراتو باهاش تر و تمیز کنی.
سردوز تو خونه هم همون ژانومه دارم. کلا پیش چرخای صنعتی به چشم نمیان . ولی برای کارای خونگی عالیه.مدل سردوزمو نمیدونم. سرچ میکنم بهت میگم

نونا جان اگر میخوای تو خونه یه چیزایی بدوزی که حال و هوات عوض بشه و از اینترنت یاد بگیری و فعلا وقت کلاس نداری میتونی برای دخترت لباس بدوزی
کلا لباس بچه گونه دوختن مخصوصا پیراهن های دخترونه خیلی راحته
الگوی خاصی نداره .
با یه سرچ ساده الگوشو میتونی پیدا کنی
  • Mari90، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی کزال عزیز. نه میدونم خیاطی حتما باید حضوری باشه گفتم شاید در حد آموزش تئوریبتونم زودتر شروع کنم مجازی که طبق توصیت نمیکنم این کارو. ممنون عزیزم چرخ خیاطی رو گفتی. ستارخانم میشه گفت بهم نزدیکه سرچش میکنم
کلا یه سه چهارسالی هست بدجور این خیاطی تو ذهنمه. عادتم ندارم کاریو نصفه نیمه ول کنم دوست دارم اگه چزیو شروع میکنم تا یه جای خوب برسونمش. یه زمانی ترس از اب داشتم ازونطرف عاشق شنا کردن بودم و تاسف میخوردم چرا بلد نیستم یه جا تصمیم گرفتم برم یاد بگیرم ده سال پیش شروع کردم سه سال مداوم بعد آموزش هر روز رفتم استخر دیگه خانواده بهم میگفتن مایکل فلپس Smile. آخرشم رفتم فدراسیون امتحان تئوری و عملی دادم مدرک مربی گری درجه 3 گرفتم. ببینم عرضه دارم این خیاطی رو جایی برسونم هرچند متاسفانه تو کارهای هنری فکر نکنم استعداد چندانی داشته باشم ولی خب بی استعدادم نیستم.

نه کژال جونم میخوام درست حسابی یاد بگیرم تازه واقعا صفر صفرم. بعیده اینترنتی چیزی یاد بگیرم. کل هنرم دامن دوختن تو درس فنی حرفه ای دوره راهنمایی بود که هنوزم نگهش داشتم میگم که عشق خیاطیم
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان در مورد پارچه خریدن راهنمایی میکنی..مثلا یه بلوز و شلوار واسه پسرم خواستم بدوزم.چه پارچه ای باید بگیرم؟اسم پارچه ها رو تو سایت و اینستا دیدم گیج شدم نمیدونم چی باید گرفت؟ مامانم خیاطی بلده ولی زیاد انجام نمیده میگه نمیدونم چی بگیری.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۹، ۱۱:۲۱ عصر)Sh96.shamim نوشته است: کژال جان در مورد پارچه خریدن راهنمایی میکنی..مثلا یه بلوز و شلوار واسه پسرم خواستم بدوزم.چه پارچه ای باید بگیرم؟اسم پارچه ها رو تو سایت و اینستا دیدم گیج شدم نمیدونم چی باید گرفت؟ مامانم خیاطی بلده ولی زیاد انجام نمیده میگه نمیدونم چی بگیری.

شمیم جان بستگی به لباسش داره
برای شلوار یا شلوارک کتان بگیر. یا جین های نازک
برای پیراهن مردونه تترون خوبه. اگه برای الان که گرمه میخواهی پارچه نخی های طرح هاوایی با گل های ریز الان تو مغازه ها زیاده. متری 50-60
من نمیدونم پسرتون چند ساله هست اما تا 3-4 سال نیم متر هم کافیه
  • nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون کژال جون..پسرم ۵ ماهشه..
برای تیشرت تو خونه ای چه پارچه ای خوبه؟ به جز هاوایی که گفتی.مثلا نوشتن پارچه فلانل..تریکو..شانتون...اینا چه کاری میشه باهاشون کرد
فعلا امتحانی میخوام بدوزیم ببینیم چجوری میشه.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بریکلا شمیم جون که بلدی آفرین
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان