امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سریال های عاشقانه
فکر کنم سریال توی این ژانر زیاد نداریم Angel

ولی خب یکی از جدیدترین ها که باحاله و به ننوعی فانتزی - تاریخی هم محسوب میشه، Bridgerton هست... با توجه به ژانر خب صحنه هم داره... ولی ارزش دیدن رو داره...
فضاها خیلی فانتزی و قشنگ و چشم نوازن Heart
موضوعش هم درباره ی پیدا کردن شوهر برای اولین دختر چشم و گوش بسته ی یه خانواده ی مشهور و پولدار هست Blush که دختر عاشق میشه، ولی خب موانعی بینشون هست... 

فعلا فصل 1 اومده

[تصویر:  MV5BYjIxMzZhMTMtNDQ1Mi00OTMwLTk2M2ItYzA0...NQ_V1_.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا سریال توی تم عاشقانه سخته...
ولی این سریال هم قشنگ بود و انواع عشق های نامعمول رو یه اشاره ی کوچیک می کرد...
دیدنش خالی از لطف نیست...
Modern Love
2019
Anthology series
2 seasons

[تصویر:  91PbN-Ed2EL._RI_.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • artatam، Pari، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[تصویر:  6e6d6f81-efbd-43b1-8703-4f358258df8a_chl8.jpeg]

سریال [font="Google Sans", Roboto-Medium, HelveticaNeue-Medium, "Helvetica Neue", sans-serif-medium, Arial, sans-serif]Queen Charlotte: A Bridgerton Story[/font]
در حقیقت فصل سوم سریال bridgerton هست اما داستان ملکه شارلوت…
از روی تاریخ واقعی ساخته نشده فقط پادشاه واقعا اسمش جورج کشاورز بوده،بیماریش رو نمیدونم…
اما شارلوت تو تاریخ پوستش سبزه نبوده و این فکر میکنم بخاطر بشردوستی و مقابله با نژادپرستی تو سینما اینجوری ساخته مثل خود سریال بریجرتون…

من این فصل رو خیلی خیلی دوست داشتم چون برعکس سریال بریجرتون که فقط راجع به ازدواج و سکس و رقصه،این فصل راجع به زنهاست…
زنهایی که توسط والدین به نوعی فروخته شدن،زنهایی که میتونن زندگیشونو با وجود کلاهی که سرشون میره مثل یه ملکه نجات بدن،زنهایی که بیوه میشن و نیازهای جنسیشون و درنهایت زنهایی که تصمیم میگیرن قوی باشن و بدون مرد خودشونو از منجلاب نجات بدن،زنهایی که اگر یه ذره عشق و محبت ببینن حاضرن با همسرشون که ممکنه هرنوع بیماری داشته باشه ادامه بدن…

اینا قهرمان های واقعی هستن…
قهرمانهایب که هنوزم تو این زمان دارن زندگی میکنن و میجنگن…
چقدر افتخار میکنم به زن بودنم…
اگر بنظرتون بریجرتون خیلی چرت و مسخره بود راجع به این فصلش این فکر رو نکنید و نگاه کنید و غمگین بشید و به این زنها افتخار کنید…

نمیدونم چقدر باید بگم که اسپویل نشه
ولی ملکه شارلوت تو المان زندگی میکرده و توسط برادرش در خقیقت فروخته میشه به بریتانیا که امنیت خودش رو خفظ کنه…
شارلوت هم فقط ۱۷ سالش بوده بدون اینکه پادشاه رو بشناسه ازش توقع دارن ففط بچه بیاره…
میخواد فرار کنه اما پادشاه پیدا میکنه و از هم خوششون میاد و بنظرت چه عاشقانه لطیفیه اما واقعا اینطوری نیست و داستان یه عشق خیلی غمگین و ادمهای غمگین رو نشون میده…
پادشاه شب عروسی عروس رو میذاره کاخ باکینگهام میره و پیداش نمیشه…
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
  • Rose، saba، نرگس، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان