امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نوشیدنی های گرم
دستور دمنوش ها و نوشیدنی های گرم رو میتونید توی این تاپیک قرار بدید Heart

[تصویر:  ac039963fc56a7b7f08bb3d8a6289200_cufs.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من نسکافه رو برای اینکه سالم تر درست کنم، به جای شیر آماده (که دقیقا معلوم نیست از چیه یا چقدر چربی داره)، از شیر معمولی استفاده می کنم...
یعنی آب رو با شیر، داغ می کنم و با پودر نسکافه (قهوه فوری) و شکر مخلوط کرده و سرو می کنم
برای ساختن کف هم میریزمش توی فرنچ پرس و با چند بار تکون دادن دسته ش، کلی کف تولید می کنم...
حتی شیر خالی هم میشه... یا کف شیرین شامل شیر + شکر میریزم توی فرنچ پرس و کف شیرین درست می کنم... همسرم که عاشقشه

[تصویر:  e-htuxiwuaq2oty_qrg.jpg]

فرنچ پرس جان:
[تصویر:  french-press-6-sq_ruui.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Elham67، youtab، آیسان ۹۶، رخشید، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، نسیمه جااان
پاسخ
چقدر حرفه ای درست میکنید
من خیلی دوس دارم روی نسکافه یا قهوه کف داشته باشه ولب بلد نبودم
خامه ی قهوه منظورت اینه ک توی بازار هست یا روی قهوه ی کوچولو جمع میشه منظورت بود پائولا جان؟
رز توتم خیلی حرفه ای هستی
پودر نسکافه یا همون قهوه فوری چ مارکی خوشمزه تره؟، و قیمت مناسبتر؟
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
عاطفه جان برای قهوه یونانی همون خامه ای که روی قهوه جمع میشه مد نظره.
در خصوص سؤال پودر قهوه:
من پودر قهوه فوری یا نسکافه استفاده نمیکنم، دانهٔ قهوهٔ کلمبیا رو میگیرم و آسیاب میکنم. آسیابم گزینهٔ کافه ماشین ، اسپرسو و ... رو داره. از کافه ماشین برای قهوه دمی و از موکاپد برای پودر آسیاب شدهٔ اسپرسو استفاده میکنم. یک دستگاه کروپس نسپرسو هم دارم که کپسول میخوره. برای فوم شیر هم از فوم میکر استفاده میکنم( برای من مارک گاستروبکه).
قهوه های بر پایهٔ اسپرسو هم به شرح زیر هستند:
۱: اسپرسو
۲: ماکیاتو( که مقدار خیلی کمی فوم شیر نسبت به شات اسپرسو داره)
۳: کورتادو ( مقدار مساوی فوم و شیر با شات اسپرسوداره)
۴: کاپوچینو (که مقدار بیشتری فوم وشیر نسبت به شات اسپرسو داره )
۵: لاته( که نسبت به شات اسپرسو بخش اعظم اون شیر و فومه )
اینم بگم قهوهٔ مورد علاقهٔ خودم بر اساس میزان رُست، ترکیبی از ۶۰ درصد عربیکا و ۴۰ درصد روبوستاست
  • Gitii، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، فلامینگو
پاسخ
عاطفه نمی‌شه پودر قهوه‌ی فوری هم ارزون باشه هم خوشمزه. معمولاَ خوشمزه‌هاش گرونترن. و البته در کل سعی کن یه «فرنچ پرس» (مثل همون عکس دومی که رز گذاشته) یا قهوه‌جوش برای قهوه ترک بگیری و از قهوه‌ی واقعی لذت ببری. اگر فرنچ پرس بگیری می‌تونی راحت قهوه فرانسه بخری (به همین اسم می‌خری و منظور فقط سایز دونه‌هاش هست که مناسب فرنچ پرسه)، که انواع و اقسام داره و راحت و با قیمت مناسب پیدا میشه، و اگر قهوه‌جوش بخری هم که پودر قهوه ترک تو بازار براش فراوونه.
به نظر من هر دوی این‌ها در درازمدت ارزونتر از نسکافه یا قهوه فوری هم برات در میان.

ولیییی برای این که واقعاَ به سوالت جواب داده بشه هم:
به نظر من تنها قهوه فوری واقعاَ خوشمزه «نسکافه اسپرسوی فوری» هست یا Nescafe Espresso Coffee که دونه‌هاش خیلی ریزترن. این مدل خیلی خیلی سخت گیر میاد، خیلی هم گرونه. ولی زیاد دنبالش نگرد چون حتی تهران هم پیدا کردنش دشواره. من فقط برای اطلاع عمومی‌ت این رو گفتم، چون بی‌اغراق نسکافه‌ی خوشمزه‌تر از این نداریم:

[تصویر:  nescafe_espresso_u6b7.jpg]
  • Almam، liyane، mahtakhanoum، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، رخشید، فلامینگو
پاسخ
مرسی از توضیح کاملت پائولا جون
و از تو ستی که چهه خوب گفتی
من از انواع ساشه نسکافه خیلی بدم میاد فقط ساشه خود برند نسکافه که ریزه و تلخ رو گاهی میخورم
امت رفقای من همون فرنچ پرس و قهوه جوش ترکن که منو راضی میکنن
بدون ذره ای شیرین کننده
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • فلامینگو
پاسخ
صنوبر این همه لذت های دنیوی رو چرا از دست میدی؟
————————-
من به پیشنهاد دوست ایتالیاییم دستگاه کپسولی نسپرسو گرفتم. معمولا با یکم فوم شیر مخلوط میکنم بدون شکر. البته کپسولای بدون کافئین میگیرم. چون با کافئین ضربانم رو بالا میبره.

قهوه فرانسه با موکاپات هم عالی میشه.
————————-

عاطفه جان شما به شهرای مرزی نزدیکین، درسته؟ اونجاها قهوه اصل راحت تر پیدا نمیشه؟
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
فلامینگو جان اره هم مرزیم
ولی من هیچوقت سمت این چیزا نرفتم چون بلد نبودم درست کنم ب همین ساشه آیا قناعت میکردم
دستگاهش ک ندارم کلا دورش خط کشیده بودم
خصوصا این کف روش خیلی برام جذاب بود ک بلد نبودم
قهوه جوش استیل دارم رو گاز پودر قهوه ترک درست میکنم گاهی ولی اون کفففففففف ک نیس انگار هیچی نیس

اتفاقا آنقدر مغازه قهوه فروشی اینجا زیاده
یکیشم روبرو دفتر شوهرمه

تو کافی‌شاپ هم چندبار ک رفتم قهوه نداشتن ! تو لیستشون نبود یا من دقت نکردم
کلا میرم سمت انواع شیک !!
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
شماها خییییلی حرفه ای هستین بابا
من فکر میکردم قهوه کلا یک مدله اونم با کافئین فراوان
قهوه بدون کافئین نشنیده بودم فلامینگو جان
چون کافئین موهامو سفید میکنه کم میرم سمتش
هرچند الان جوگندمی محسوب میشم
واجب شد برم از مغازه دارا بپرسم بدون کافئین دارن یا نه
فوم شیر چیه؟

چای ماسالا هم کافئین داره؟
اون بهتره یا قهوه بنظرتون؟ هم طعم هم خاصیت

یوتاب چندتا ستاره داری ملکه خانم اوووووف
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab، فلامینگو
پاسخ
عاطفه جان من کلا عاشق نوشیدنی هستم ... چای قهوه نوشیدنیای سرد ... برای همین هرجایی برم حتما مدلای مختلف امتحان میکنم...
قهوه بدون کافئین یه چند ساله تو فروشگاها اومده ... هنوز خیلیا ترجیحشون با کافئین هست. چون اون هشیاری بعد از قهوه رو دوست دارن ...
منم مواقعی که اکیم همون قهوه معمولی میخورم ... ولی یه وقتایی یه جلسه یا ددلاین مهم دارم، اضطرابم به تپش قلب بالا تبدیل میشه ...
ولی میدونم خیلیا با قهوه معمولی اکی هستن ...

اون کف روی قهوه که پرسیدی، معمولا با دستگاه اسپرسوساز تولید میشه ... حالا قهوه ترک رو من نمیدونم ...
ولی اگه یه فرنچ پرس یا موکاپات بگیری ... قهوه فرانسوی بهت میده ... بعد میتونی فوم شیر درست کنی و قهوه رو روی اون فوم بریزی ... این خیلی خیلی خوشمزه تر از قهوه فوری یا کافی میکس هست ...

در مورد چای ماسالا من نمیدونم تو ایران چای ماسالا چطوریه ... چای ماسالا هندی که گرفتم ... چای سیاه با میخک هست که غلیظ دم میکنی با شیر داغ ... کافئنش هم در حد چای سیاه هست ...
  • Rose، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان