امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات و ایده های مرتب بودن منزل
اینجا عکس ایده های مرتب بودن منزل رو میذاریم یا پیشنهادات امتحان شده مون رو قرار میدیم Heart

مثلا استفاده از سبدهایی که سوراخ دارن (برای جلوگیری از بو گرفتن):
[تصویر:  b3f0cb2e02f53194d55e4f67c6875f0a.png]

یا روش های مناسب تا زدن (این روش خیلی به فضاسازی کمک می کنه، خیلی هم هم هچیز مرتب می مونه نسبت به تا کردن های مربعی):
[تصویر:  organizing_products_on_amazon_cat.jpg]

استفاده از ظروف یک شکل (حتی می تونید مثلا همه ی عسل یا مربا یا هر چیزی رو همیشه از یه برند بخرید و بعد از شستشو ازشون بعنوان جای ادویه یا جای حبوبات استفاده کنید... واقعا جوابگو هست و نیازی به صرف هزینه های آنچنانی نیست، خریدی هم که می کنید موادش رو خودتون مصرف می کنید بهرحال)، تعبیه ی یک مکان مشخص برای دسته بندی های جداگانه (ادویه ها، روغن ها، طعم دهنده های مایع، پاستا، ظروف چرخان، حبوبات، ادویه ها وووو...)
[تصویر:  14697539_D42A_49FC_9E3D_AE64D16C93EF_1_201_a.jpeg]

اگه ظروفتون یک اندازه نیستن، می تونید از ظروفی که زاویه دارن استفاده کنید و اونها رو باهم چفت کنید تا مرتب دیده بشن...
[تصویر:  354D275B_1973_44F2_B03F_EB63F4BE315A_1_201_a.jpeg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، Heven، youtab، رخشید، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من تنها ایده ای که به نظرم میرسه اینه که اگر یه جا رو که مرتب میکنیم بعد از اون هروقت هر چیزی رو برمیداریم دوباره بذاریم سرجاش همیشه مرتب میمونه کابینتا و خونه و....
  • Mari90، youtab، رخشید
پاسخ
سلام
این مدت که کلاسام شروع شده، من آخر هفته ها یعنی پنج شنبه و جمعه، تمیزکاری عمومی و عمقی تر انجام میدم، در طول هفته هم تمیزکاری سطحی که مثلا دوتا ظرفی باشه یا یه جاروی سطحی کشیدن باشه انجام میدم، بخصوص که پسرم مدت زیادی خونه نیست و خونه خیلییییی بیشتر تمیز می مونه و به جای هفته ای تقریبا 2-3 بار جارو برقی زدن، هفته ای 1 بار جارو برقی می کشم و هر موقع کثیف شه، جارو دستی میزنم...
برنامه ریزی برای وعده های غذایی هفته هم خیلی کمکم می کنه... منظورم این وعده هاست:
نهاری که قراره بخورم
شامی که قراره بخوریم
میان وعده های پسرم
نوشیدنی و میان وعده های خودم

و روزایی که دانشگاهم، قبل از رفتنم، غذای خورشتی رو با آب بیشتر میذارم و میرم، و وقتی بر می گردم دیگه جا افتادن معمولا... برنجم همون صبح می شورم...
  • lady، maryam_cute، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۲، ۰۹:۳۶ عصر)lady نوشته است: رز جان توی ارام پز خورشت می زارید؟

نه عزیزم، اول که مواد و اینا رو قاطی می کنم و تفت می دم و آب جوشم حینش درست می کنم، وقتی آب جوشم اضافه می کنم فوری خورش به جوش میفته... بعد روی کوچیکترین شعله میذارم و اگه مدت زیادی قرار باشه بیرون باشم، شعله پخش کن هم میذارم که شدتش کمتر شه و تمام  Big Grin
  • lady
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۳، ۰۱:۲۷ عصر)Mari90 نوشته است: چه جراتی رز!!
یعنی گاز روشن میذاری و از خونه میری بیرون؟
خطرناکه
تو ارامپز بپز یا از شب قبل بپز و فرداش گرم کنید

منم مثل رز شعله رو كم ميكنم ميرم بيرون وقتي برميگردم غذا جا افتاده
حتي حليم پسرم رو شب تا صبح روي شعله كم ميزارم
  • Mari90، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۳، ۰۱:۲۷ عصر)Mari90 نوشته است: چه جراتی رز!!
یعنی گاز روشن میذاری و از خونه میری بیرون؟
خطرناکه
تو ارامپز بپز یا از شب قبل بپز و فرداش گرم کنید

آره، ولی واقعا به نظرم کار عجیبی نیستش، یعنی خودم که سالهاست این کارو می کنم، مامانم و مامان همسر هم که می رفتن سر کار همینطوری غذا رو بار میذاشتن و اکثر مواقع غذای گرم داشتیم... البته در و پنجره ها هم موقع بیرون رفتن بسته اس و فقط توی اتاق یه ذره لای پنجره رو باز میذارم که خب باد مستقیمی هم نمی خوره ولی چرخش هوا اتفاق میفته که البته من تا حالا ندیدم گاز قطع شه... البته ما سیستم ضدحریق هم داریم و سالم هم هست، و برای همین اینجا اصلا نگران نیستم اما قبلا هم واقعیتش نگران نبودم  Big Grin

والا آرامپز که ندارم (جا برای خرید هم ندارم واقعیتش، حتی خواستم از این هواپزا بخرم، دیدم جایی که می گیره، نسبت به کارایی که برام داره، نمیارزه...)، گرم کردن هم بخاطر پسرم، ترجیح میدم که غذای تازه بخوریم...

حالا خطرش از نظر آتیش سوزی منظورته؟ و گاز گرفتگی؟ یا چیز دیگه هم هست که باید توجه کنم؟

ولی واقعا ایده ی خوبیه... یادمه یه زمان یه مدل از این دستگاه های همه کاره پیدا کرده بودم، آرامپز که بود هیچ، برنج رو هم می ریختی، ساعت میذاشتی و برات برنج رو هم آماده می کرد تا برسی خونه آماده بود غذا... ولی دیگه ندیدم... 

کلا امکانات مختلف بسته به سبک زندگیمون می تونه به کارمون بیاد و زندگیمون رو راحت تر کنه Heart
  • Mari90
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۳، ۰۴:۱۱ عصر)Mari90 نوشته است: آره منظورم از گاز گرفتگی و آتیش سوزی بود
یهو گاز خاموش بشه گاز بپیچه تو خونه
نمی‌دونم من خیلی میترسم
مامان ها که کلا شجاعن
مامانم از شب تا صبح کله پاچه و حلیم می‌ذاره و می‌ره میخوابه
من یه بار حلیم گذاشتم تا صبح خوابم نبرد از استرس اصلا کوفتم شد اون حلیم
هی میگفتم الان آتیش سوزی میشه

خودم که خونه باشم که خیلی راحت تر هم این کارا رو می کنم
منم دقیقا همینکارا رو می کنم
کله پاچه، حلیم، آش جو و گندم، سیرابی و حتی قلم گاو رو براحتی با این پخت شبانه آماده می کنم... حتی یه وقت بخوایم بریم توی طبیعتی جایی، یا مهمون داریم باید بریم دنبالشون و برگشتیم می خوام که غذا آماده باشه ووو کلا خیلی جاهای دیگه بدون استرس (شایدم بی فکر چون هیچوقت نگران نبودم واقعا) این کار رو می کنم Big Grin 
خیلی صرفه جویی توی وقتم میشه به نظرم Big Grin چون آخر شب که دیگه آدم انرژی نداره، ولی با یه برنامه ریزی میشه صبحانه ی خیلی خوب یا حتی نهار هم داشت Big Grin
  • Celin، Mari90
پاسخ
برای چربی های مقاوم، از این محلول های چدن گاز خوبه، فقط اول یه گوشه ی کوچیک کابینتاتون امتحان کنید بعد از یه مدت اگه تغییر نکرد جای دیگه هم تست کنید...
در ضمن این فرچه های دسته دار به شدت عالی هستن برای تمیزکاری، با زحمت و زور کمتر، تمیزی بیشتر داریم...

[تصویر:  %D9%81%D8%B1%DA%86%D9%87-min-1.jpg]

برای بالای کابینت هم، اول قشنگ تمیز کنید، بعد با سلفون کل محدوده رو بپوشونید، خیلیییی راحت تر میشه تمیزکاری... در واقع کابینتتون سالم و تمیز تمیز می مونه، چون بعدا دیگه نیازی نیست که مواد اینا هم بهش بزنید و مثل روزنامه هم جدا نمیشه که زیرش باز گرد و خاک و چربی بشینه...
  • 2015، Heven، mahtakhanoum، Mari90، sims s، ستی‌لیته، نرگس
پاسخ
یکی از راه های مرتب بودن منزل، به نظر من مرتب بودن برنامه ی غذاییه...
یعنی بدونیم که چی می خوایم بخوریم... که هم خرید درستی داشته باشیم، هم مواد خریداری شده خراب نشن... هم اینکه اولین ایستگاه سلامتی هر کسی، به نظر من توی آشپزخونه اس...
اولا اینکه میشه لیست غذای مجزا (مثلا صبحانه، ارزون، گرون، گوشت مرغی، تخم مرغی، سبزیجات، آبزیان، گوشت قرمز، نونی، برنجی ووو...) داشت
میشه توی هبیت ترکر، برنامه ی هفتگی یا ماهانه نوشت
میشه برنامه ی هر روز رو از روز قبل اماده کرد...

به جز لیست هایی مثل اینها:

[تصویر:  tt_home_-20211025-0004.jpg]

[تصویر:  red?url=https%3A%2F%2F1touchfood.com%2Fw...5.jpg.webp]

[تصویر:  %D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9...%D8%B1.jpg]

[تصویر:  irs01_s3old_1080x1064_iYMSM09c_2461261_1...46255.jpeg]

[تصویر:  7154.jpg]

[تصویر:  IMG_20200521_111751_512.jpg]

[تصویر:  defd5032-188c-4624-aa4f-4caed73202d8.jpg...otate=true]
سایت چی بپزم هم خوبه...
موادی که توی خونه داریم رو بهش میدیم، به ما لیست غذاهایی که می تونیم باهاشون درست کنیم رو میده...
http://chibepazam.ir/

ولی برنامه داشتن از همه ش بهتره...
که با توجه به دستپخت خودمون و علایق اعضای خانواده، برنامه ی غذایی تهیه کنیم...
  • 2015، Arezoo1984، Bonsai، Heven، Mari90، آیسان ۹۶
پاسخ
جدیدا مهد پسرم، گفتن که میوه ی کامل بذار که اینجا آبشو بگیریم بین همه تقسیم کنیم...
با توجه به اینکه بیدار شدن و لود شدن پسرم 2 ساعتی زمان می بره، وقتی که برای آماده کردن غذاش میذاشتم، تبدیل شده به وقتی که میذارم تا نهار و شام رو بار بذارم و تا شب دیگه کامل آماده س... توی لباس پوشیدن هم تقریبا داره مستقل میشه و ما هم شل می گیریم و باباش کمکش می کنه، دیگه دستم باز شده... یعنی دقیقا 1 ساعتی که درگیر صبحانه و غذای مهدش و لباس پوشوندنش بودیم، الان تبدیل شده به صبحانه ای که اگه بخواد بخوره، دیگه خودش می خوره، من حینش براشون آب پرتقال درست می کنم (بخاطر فصل و بیماری)... نهار و شام رو میذارم که با تفت دادن و مخلوط کردن مواد، یه مقدار زمان می بره و در نتیجه بیشتر باباش آماده ش می کنه (لباس، قطره، مسواک، کرم زخمش) و میرن سرکار و مهد... یعنی من معمولا تا راه افتادن پسرم که 9-9.5 باشه، غذا رو هم گذاشتم و این یه حس خیلی خوب بهم میده که غذام آماده س...

جدیدا دارم تلاش می کنم از بیرون هم که میایم، یه روتین داشته باشیم مثل رفتن به دستشویی، شستن دست و پا و صورت، شستن جوراب و در روزای آلودگی، رنگ انگشتی و حموم... که اثر آلودگی کم شه... اینجوری بیشتر تر و تمیز و مرتب خواهد بود و کمتر هم آلودگی و در نتیجه مریضی خواهیم داشت...

یه کار دیگه که خونه رو مرتب نگه میداره، به نظر من جا داشتن برای وسایل هست... تا وقتی که وسایل جا نداشته باشن و خونه پر باشه از وسایل ریز و درشت، جمع و مرتب کردن اونا خیلیییی سخته... هی جمع می کنی هی بازم همه چیز وسط خونه اس... برای این کار من یه تغییر دکوراسیون انجام دادم و کمی وسایل رو جابجا کردم... وسایل پسرم رو جمع کردم و یه تعداد محدود رو بصورت چرخشی در دسترسش میذارم (برای خودشم بهتره و یکی از اصول اینکه بشینه بازی کنه اینه که حس کنه بازی براش جدیده... و گفته میشه هفتگی اسباب بازیا رو جمع و رونمایی مجدد کنیم Smile)... دیگه اینکه از دست وسایل قدیمی، دوست نداشتنی، کادوهای بی مصرف، لوازم خراب و این چیزا خلاص شدیم...

حتی جای درست برای غذا خوردن یا زیرانداز داشتن که بچه بدونه کجا چی بندازه زیرش و بشینه بخوره یا بازی کنه یا مسی پلی داشته باشه، واقعا توی مرتب و تمیز موندن خونه کمک می کنه...
  • 2015، mahtakhanoum، Mari90، آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان