موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
اینجا جایی برای تبادل نظرات مامانهاست
خیلی خوش اومدید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
سلام مرسی رز عزیز از زحمت تاپیک
مامانا دختر من نمیخوابه چکار کنم از روز دوم همینه تا الان تا بغله و شیر میخوره یا سینه دهنشه اکی هست به محض اینکه میذارمش رو تخت یا هرجایی بیدار میشه و گریه میکنه
کلافه شدم
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
nona
سلام مرسی رز عزیز از زحمت تاپیک
مامانا دختر من نمیخوابه چکار کنم از روز دوم همینه تا الان تا بغله و شیر میخوره یا سینه دهنشه اکی هست به محض اینکه میذارمش رو تخت یا هرجایی بیدار میشه و گریه میکنه
کلافه شدم
قدم دخترت مبارک باشه عزیزم
این طبیعیه و معمولا تا پایان یک ماهگی طول میکشه . دلیلش هم کولیک میتونه باشه و هم اینکه بچه تازه از بند ناف جدا شده و کمی طول میکشه تا به این محیط جدید عادت کنه. برای اینکه بچه بخوابه خودت هم باید بخوابی یعنی یا به حالت نیمه نشسته باشی و بچه را بگذار روی سینه و شکمت و تا وقتی خوابه خودت هم به این شکل استراحت کنی. روی پا هم میتونی بگذاری و خیلی آروم تکون بدی. بچه رو باید تا سه ماه اول زیاد بغل بگیری این طوری آروم میشه و میخوابه چون تازه از بدن مادر جدا شده و هیچ چیز مثل آغوش مادر آرومش نمیکنه
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
نونا جان طبیعیه بچه منم همینجوری بود کم کم بهتر شدش.ما اوایل نوبتی تو بغل میگرفتیم میخوابیدیم..قنداق کردن خوبه ولی الان گرمه سختش میشه بچه البته پسر من اصلا دوست نداشت قنداق شه دستاشو میاورد بیرون و غر میزد..یکم تحمل کن بهتر میشه خوابش با خودت تنظیم میشه.الان دوست داره بوی مادر حس کنه..به جای کلافگی لذت ببر مگه تا چند وقت اینجوریه مگه تا چند وقت ۱ ماهست...بعد نگاه کن ببین وقتی داری میزاریش تو جاش تو کدوم مرحله از حرکتت بیدار میشه اون حرکتو اصلاح کن
تشکر Received:
57 in 9 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
57
من واسه اینکه دخترم خوب بخوابه از اول ک به دنیا اومد شبا حدود۱۰.۵یا ۱۱ خاموشی میزدم
چراغا خاموش و سکوت
ک مفهوم شب رو بفهمه
اینطوری میخوابوندمش حالا یا با شیر یا رو پا
هروقتم واسه شیر بیدار میشد شیرشو میدادم و باز میخوابوندمش و اصلا باهاش بازی اینا نمیکردم ک بدونه شب وقت خوابه و از بازی خبری تیس
تا الان ک دخترم ۸ماهشو پر کرده همین بوده و ازین راهم راضیم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
دخترا مرسی از راهنمایی هاتون
خدارو شکر از دیروز بهتر شده روزا میخوابه فعلا شباش تنظیم نیست
ولی یه مشکل جدید پیش اومده اینه طول روز قبلنا هر سری نیم ساعت تلاش میکرد شیر بخوره اما الان رسیده به ده دقیقه بعدش میخوابه اصلا هم بیدار نمیشه مجبور میشم هر ۴۵ دقیقه یمساعت که گشنش میده شیر بدم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
مرسی صدیقه جان
مریم جان نیست که نمیدونم شیرم کافیه یا نه نگران میشم
تشکر Received:
57 in 9 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
57
وزنش بره بالا یعنی کافیه
نگران نباش عزیزم
هممون اون اوایل نابلد بودیم و این استرسا رو داشتیم
لذت ببر ازین روزا
زود زود بزرگ میشن
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
سلام بچهها، خوبین؟
من بچههام زودتر از موعد به دنیا اومدن و الان براشون با شیردوش برقی شیر میدوشم میبرم. حالا شنیدم شیردوش برقی بعد یه مدت شیر رو کم میکنه. یعنی شیردوش که نه، اینکه بچه مک نمیزنه شیر کم میشه. به نظرتون چیکار کنم برای این موضوع؟ احتمالا یکی از دخترهام آخر هفته میاد خونه. الان ۹ روزه زایمان کردم.