جدیدترین لوازم ارایشی و بهداشتی که خریدیم
|
![]() • *كيانا*، Almam، Mrs. Bahrami، Rose، saba، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آفرین،
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۵:۳۲ عصر
![]() • Almam، Nedaaa28، Rose، Seti69، sims s، tiam1402، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۴/۱، ۰۵:۵۹ عصر
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۵:۴۰ عصر)Bonsay نوشته است: مینا جان لطفا پیجشو میزاری اگه خودش و خودت رضایت دارید https://instagram.com/maraal_beauty?utm_...=copy_link محصولاتش عالی دو فاز چشم لانکوم ، ریمل کلینیک عالی جفتشون ![]() • Almam، mona70، Sufii، tiam1402، youtab، جوجه خوشگله،
۱۴۰۲/۲/۳۱، ۰۱:۲۱ عصر
ریمل اسنس 230 . کرمهای ابرسان سوپکس با هزینه پست 88 ت از سایت شون
![]()
۱۴۰۲/۲/۳۱، ۰۳:۵۴ عصر
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]() ![]() • Almam، elham، New Mishool، Pari، Rose، Seti69، آبگینه، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، سحری....، شیدا، شیرینترین
۱۴۰۲/۲/۳۱، ۰۵:۳۹ عصر
دنیا گفتی هر شب ماسک میزاری؟پوستت خیلی خوبه
چون این بیوآکوا قیمتشم خیلی مناسبه اگر خوبه بخرم من پوستم ریخته بیرون داره جوش میزنه
شیدا جون من فقط آلوئه وراشو باز کردم دوبار گذاشتم.
![]() عسل هم بدیهیه که خوبه. ماسک هم نداشتید عسل تو نعلبکی بریزید اگر سفت هست رو بخار کتری چند ثانیه نگه دارید با انگشت به صورت بمالید 10 مین بمونه با آب راحت پاک میشه. فری جونم گفتم بعد حمام ماسک میذارم عزیزم. من حضوری خریدم ولی ارسالهم دارند Lena. Shop2 اینهم صفحه اینستا شونه
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]()
۱۴۰۲/۳/۳۱، ۰۹:۰۱ عصر
![]() • Almam، Arezoo1984، artatam، Donya، elham، Elham67، Gitii، mahtakhanoum، Rose، saba، Seti69، sims s، youtab، آبگینه، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، سِودا، شیرینترین، نسیم64، نسیمه جااان، نیوشا123 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان