ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۳/۲۸، ۰۷:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۵/۸، ۰۵:۰۶ عصر، توسط Rose.)
آب آلبالو و تمرهندی:
این ترکیب رو من توی یه مغازه دیدم و نسبتش رو پرسیدم که گفت دلبخواهه ولی اونی که من پسندیدم با نسبت نصف نصف بود...
مناسب فصل (طبعش سرده و خنک هم نوشیده میشه... چه شود...) سریع، خوشمزه
آب تمر هندی که همه بلدن، توی آب جوش میذاریمش و بهش زمان میدیم... بعد از یکی دو ساعت آبش رو با کمک صافی میگیریم...
برای آب آلبالو هم هسته شون رو جدا می کنم و میریزم توی بلندر با مقدار تقریبا مساوی آب، بعد هم از صافی رد کرده و آب آلبالو آماده اس...
نوشیدنی خوشمزه ایه من خیلی دوستش دارم

البته بسته به نوع آلبالو می تونه ترش و شیرین بشه یا یکم میشه شکر زد و با ذائقه هماهنگ کرد... دست خودتونه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۲/۵/۸، ۰۵:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۵/۸، ۰۸:۳۲ عصر، توسط Rose.)
کاهو سکنجبین
سرو با: کاهو / شربت / خیار رنده شده / لیمو / نعنا / سیب و...
مواد لازم:
◀️ شکر: 1 کیلوگرم
◀️ آب: 3 لیوان
◀️ نعناع تازه و پاک شده و شسته شده: 300 گرم
◀️ سرکه:100 تا 200 گرم
طرز تهیه:
۱) شکر رو توی آب می ریزیم و میذاریم حل بشه.
۲) نعناع رو اضافه می کنیم و میذاریم 20 دقیقه ای بجوشه (من در اندازه کف دست خرد می کنم و توی تنظیف و اینها هم نمی ریزم بلکه همه رو توی شربت می ریزم که رنگش رو عوض کنه، آخرش از صافی رد می کنم)
۳) وقتی شربت به غلظت رسید به این صورت که حرکتش روی قاشق کند شد، سرکه رو کم کم اضافه می کنیم و می چشیم تا وقتی بپسندیم. من حدود 150 گرم سرکه رو می پسندم اما میشه هم کمتر هم بیشتر ترش بشه. بعد از چند دقیقه هم که دوباره غلیظ شد برش میداریم.
* می تونید آخرش یکم گلاب هم اضافه کنید.
* میشه به جای شکر از عسل هم استفاده کرد که سنتی تر و مفیدتر هم هست.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۲/۵/۸، ۰۵:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۵/۸، ۰۸:۴۶ عصر، توسط Rose.)
آفوگاتو (Affogato):
این نوشیدنی به نظرم از خوشمزه ترین ها و ساده ترین نوشیدنی های تابستونه

:
موادش:
بستنی وانیلی حدود نصف لیوان
یک شات اسپرسو یا قهوه داغغغغ
سس کارامل به دلخواه
به دو روش میشه سروش کرد:
۱) بستنی رو توی ظرف میریزیم، اسپرسو روش و سس کارامل هم روش
۲) بستنی رو با اسپرسو هم میزنیم و توی طرف میریزیم و روش سس کارامل میریزیم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
فراپوچینو ی محبوب:
سرو با: خامه، کارامل، نوتلا، شکلات، اسپرینکلز یا هر چی عشقتون کشید
مواد لازم:
◀️قهوه قوي: 3/4 ليوان (می تونه نسکافه معمولی باشه، اسپرسو باشه، قهوه ترک باشه... مهم نیست فقط خودتون مزه ش رو دوست داشته باشید کافیه)
◀️ شير: 3/4 ليوان
◀️ سس شكلات: 2 ق غ (نداشتید می تونید نوتلا استفاده کنید... نداشتید، یکم شکر و قهوه بیشتر بزنید)
◀️ كافي ميت: 2 ق غ (نبود خامه یا شیر استفاده کنید، بسته به کالری مورد نیازتون)
◀️يخ خورد شده: 1/2 لیوان (باید مخلوط کنتون قوی باشه وگرنه می شکنه. اگه امکانش رو نداشتید، اول بذارید مواد خنک شن بعد استفاده کنید و به جای یخ هم از آب خنک درحال یخ زدن استفاده کنید)
◀️ شکر: 1/2 لیوان
طرز تهیه:
همه ی مواد رو در مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و تمام?
نوش جون
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم