امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات مهم در خرید سیسمونی
اینجا نکات مهمی که باید توی خرید سیسمونی بهش توجه بشه رو اشاره می کنیم Heart 

به نظر من واجب ترین و اولین وسیله ای که باید تهیه بشه، صندلی ماشینه

سلامت بچه رو تضمین می کنه
خیلیا میگن بچه گریه می کنه
اما واقعا اگه مداومت داشته باشیم، خودش بالاخره یاد میگیره... بچه ای که نشه بهش همچین مساله ی ساده رو تفهیم کرد پس فردا چطور باید توی جامعه قوانین رو رعایت کنه؟
حتما حتما توجه ویژه به صندلی ماشین داشته باشید...
ما از لحظه ی مرخص شدن استفاده کردیم...
توی 6 ماهگیش یه سفر تا مشهد رفتیم و برگشتیم! و بنده ی خدا فقط آخر مسیر یکم اذیت شد و اذیت کرد...
گذشته از اینکه برای سلامتیش واجبه، خودمون هم راحت میشیم...
یعنی اگه بدونید چه حس خوبیه مثل قدیما بشینید جلو و بچه هم سر جای خودش نشسته باشه [تصویر:  heart.png] [تصویر:  angel.png]
خیلییییی وقتا اون اوایل خب براش سخت بود... چند باری اذیت کرد موقع نشستن و شروع به گریه کرد... یه تکنیک یوتیوب بهم کمک کرد که با صدای بلند گفت Huuuuuusssshhhhhhhhh و واقعا معجزه می کنه... راستی از یوتیوب خیلیییییییییییی کمک گرفتم توی بزرگ کردن پسرم... حتی خیلی از پزشکان اطفال علمشون قدیمیه... و خیلیییی وقتها اصلا وقت آنچنانی برای مادر و کودک نمیذارن... خودتون باید به فکر باشید... یعنی توی دنیا هیچکس به اندازه ی خود مادر دغدغه نخواهد داشت... 
اینجا هم بپرسید در حد توان جواب میدم ولی خودتون هم سرچ کنید [تصویر:  heart.png] توی مادرانگی هرچی بیشتر بدونی بهتره...

خلاصه از یک سالگی رفتم جلو نشستم
از خدود 18 ماهگی هم کلا خودش میره بالا میشینه منتظر که بریم و کمربندش رو ببندیم...
توی این مدت هم تا دستش رو درمیاورد، یا خودم می کردم داخل دوباره، یا اگه نمیشد ماشین رو کنار میزدیم و پیاده میشدم درست می کردم و بعدش دوباره راه می افتادیم...
البته یه سری برندها مثل ایون فلو، روی سینه هم نگهدارنده دارن که بچه نتونه دستاش رو بیاره بیرون و توی تصادف هم کمک کننده اس... منظورم اینهاست که توی مرکز صندلی قرار گرفته:
[تصویر:  quality,q_80]

دقت کنید دست دوم نخرید چون یه بار تصادف شدید هم بکنید باید بندازید دور چون ممکنه شکستگی های ریزی پیدا کنه که جون بچه رو در تصادف بعدی به خطر بندازه...
دیگه اینکه با لباس زیاد و لباس زمستونی بچه رو توی کالسکه نذارید...
ما با تحقیقات مختلف، صندلی دو تکه گرفتیم که یه بیس داره و صندلی روی اون بیس سوار میشه...
اگه ماشینتون ایزوفیکس نداره یا مثل مال ما استاندارد نیست، موقع خرید حتما بگید بیان براتون سوارش کنن، هم ببینید کامل فیکس میشه و هم اینکه یاد بگیرید چون بعدا باید بارها و بارها خودتون باز و بسته کنید که مثلا جای صندلی رو عوض کنید یا تمیزش کنید و...
برندها رو معتبر تهیه کنید، مثلا چیکو خیلیییی تقلبیش زیاد شده، گراکو، ایون فلو آمریکایی هستن (و گرون) که من توی پیج اینفلوئنسرهای خارجی زیاد دیدم و سایزشون از چیکوی اصل هم خیلی بزرگتره... چون چیکو سایزش مال بچه های چینیه ولی ایون فلو آمریکاییه و تنها برندی بود که فکر کنم تا حدود 54 کیلو جواب میداد [تصویر:  biggrin.png] البته من ایون فلو نگرفتم... به جنس پارچه و راحت تمیز کردنش توجه کنید... اینکه چرم اگه پارکینگ نداشته باشید، توی تابستون خیلی گرم میشه... زمستونم خنک میشه که خیلی مهم نیست... 

امیدوارم خطر از همگی دور باشه ولی احتیاط شرط عقله... الان مواظب باشیم که بعدا حسرت نخوریم و تن همگیمون سالم باشه چون هیچی جای سلامتی رو نمیگیره [تصویر:  heart.png] [تصویر:  heart.png] [تصویر:  heart.png]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
این یه لیست از لوازم ضروری سیسمونیه که البته یه سری چیزاش اضافه اس یه سری چیزاش هم کمه...
من چاپ کرده بودم و لوازمی که می خریدم با قیمت می نوشتم تا یادگاری بمونه
لوازمی هم که نمی خواستم خط می زدم...
چند تا چیز هم که نداشت خودم اضافه می کردم

امیدوارم به درد مامان های باردارمون بخوره [تصویر:  heart.png]

[تصویر:  siTdadA_.jpg]
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من سنگین ترین و مهمترین خریدم همین صندلی ماشین بود... و همون موقع تا 10 تومن رو براش کنار گذاشته بودم (یعنی دوتا سکه گذاشتم کنار برای همین یه گزینه... ولی کل خریدای دیگه ش باهم شاید به اندازه ی یکی دو تا سکه شده بود)... (سکه 4200 بود)
و اشتباهی که کردیم، حدود 8-9 ماهگی رفتیم دنبالش... و برندهای خوب از دست رفت...

چون ببین مثلا چیکوی چینی (منظورم اینه حواست به کشور سازنده هم باشه چون مثلا چینیا خیلی ریزه میزه هستن، خیلی زود کوچیک میشن برای بچه ی ایرانی...) مدل نکست فیت زیپ بود فکر کنم، خیلی مورد پسندمون واقع شد... ولی خب صفر تا سه سال بود که ما اونهمه هزینه باید می کردیم فقط برای 2 سال... نمیارزید خلاصه

یا برند آمریکایی گراکو هم کیفیت عالی ولی خب همین مدلی بود و دو سایزی بود... باز خیلی بیشتر از بودجه میشد تعویض کردنش... ما یه سنی می خواستیم از حدود 9 ماه تا 36 کیلو اینطورا رو ساپورت کنه...

باز مثلا مدلهای مختلف ایون فلو بودن که عااالی بودن، ولی اولا اینکه اکثر مدلاش حداقل از 1 سالگی حدودا میشد استفاده کرد، برای بدو تولد خیلی بزرگ بودن، دیگه اینکه چون تا وزن های بالا (30 تا 5 کیلو) ساپورت می کردن، و اصلا مال ماشین های خانوادگی آمریکایی بودن، خیلی بزرگ بودن و مناسب اونهاییه که ماشین های بزرگ دارن... توی ماشین ما درست جا نمیشد... و اینکه همون زمان هم هر مدلی که پیدا می کردیم چندین سال بود مونده بودن و نزدیک انقضاشون بودن و نمی شد تا اون وزنی که قراره ندلی ساپورت کنه، استفاده بشه...

الان این سه تا برندی که گفتم جزو معدود برندایی بودن که بست سینه داشتن... ولی مدلای دیگه ندارن و آدم فکر می کنه مهم نیستن ولی خیلی هم مهمن... چون بچه نمیتونه دستش رو دربیاره و ایمنیش خیلی خیلی بالا میره... ما از حدود 1 تا 2 سالگی برنامه داشتیم که هر موقع دستش درمیاد، بزنیم کنار و درست کنیم بعد راه بیفتیم... تا بدونه اگه دستش رو در بیاره حرکت نمی کنیم... و پیر شدیم سرش.... همین الانم یه وقتا باز دستش رو درمیاره...

موقع خرید به بند بست سینه توجه کن... به ایزوفیکس توجه کن... به انقضا توجه کن... به گارانتی توجه کن...

خلاصه در نهایت چلینو گرفتیم، اگرچه ماشین ایزوفیکس داشت، ولی گویا استاندارد نبود و کماکان ما داریم با کمربند استفاده می کنیم... تا شاید ماشین بعدی ایزوفیکسش اکی باشه یا اینکه ببریم بدیم براش درست کنن... اگرچه همین کمربند هم کاملا ایمنه ها، ولی خب گویا ایزوفیکس هم خیلی خوبه...

پگ پرگو هم یادمه خوب بود... جویی هم... ریکاردو هم خیلی برام جالب بود چون یادمه میگفتن مدل هواپیماییه؟ یا یه چیزی توی این مایه ها ولی فقط ایزوفیکس داشت که ما نمی خواستیم ایزوفیکس تنها باشه... ولی توی مقایسه ی ویژگی ها اون سه چهارتایی که گفتم، نسبت به خواسته های ما مناسب تر بود ولی نمی دونم الان توی بازار هست یا نه... ولی گراکو توی بهار شعبه داشت... سر نبش بهار اگه باشه می تونی بری ببینی و حتما دخترتم ببر و بنشون و تست کن ببین راحته؟ گیر نمی کنه موقع خواب یا نشسته، صندلی رو یه تکون بده ببین چقدر از بچه محافظت می کنه که سرش آسیب نبینه، یا اگه برخوردی هست، سرش به کجاها می خوره و ببین اونجاها ابره؟ فومه؟ نرمه؟ پلاستیکش چقدر محکمه وووو...
باز شما همه ی مدلا رو ببین و مقایسه کن چون هزینه ی کمی نیست... و حواست باشه ایزوفیکس ماشینتون استاندارد باشه و با صندلی اکی باشه و حتما براتون نصب کنه و آموزش هم بده، چون بعضی مدلا فقط ایزوفیکس دارن و اگه با ماشینتون نخونه، دچار مشکل میشید...

درباره ی چرخش به نظرم زیاد مهم نیست... چون دیگه بچه تون کوچیک نیست وقتی توش می نشونید... با توجه به حجم بیرون رفتنتون هم فکر نمی کنم توی این مدت سرمای پاییز و زمستون بخواید مسافرتی برید که لازم باشه شما خیلی طولانی پیش بچه باشی... از 1 سالگی هم که میری جلو به احتمال زیاد، فقط یه هزینه ی اضافی داری می کنی انگار... چون پسر من از حدود 18 ماهگی خودش مثل پلنگ از صندلیش میره بالا و میاد پایین[تصویر:  smile.png] اصلا نیاز به چرخش رو حس نکردیم...
  • liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صندلی غذا هم زویه اس که در کل راضی بودم ولی یه ضعفی که داشت این بود که من هیچوقت نتونستم جاپاییش رو نصب کنم... نمی دونم شاید لمش رو بلد نبودم اما جاپایی برای آروم گرفتن بچه توی صندلیش خیلی مهمه... حتما بهش توجه کن... به پایداریش هم توجه کن که خیلی زود چپه نشه و پایه ها سنگین و قابل اتکا باشن... مثلا این مدلای ایکیا و اینها که مد شده بود اون زمان، اصلا پایداری نداشت و انگار در حد دکور بود برای شخص من!!!

خلاصه که از هر خرج اضافه ای بزنی و صندلی ماشین خوب و راحت تری بخری، برد کردی... مثلا همین صندلی غذا همین چند تا نکته رو داشته باشه واقعا کافیه و امنیت بچه تامینه، بقیه ش فقط داره پول برند رو میگیره... ولی توی صندلی ماشین هر چقدر پول بدی ایمنی بیشتری می خری... البته که خدا نکنه آدم تصادفی کنه که صندلی ماشین به کارش بیاد، ولی امنیت توی ماشین با امنیت توی خونه متفاوته به نظر من و خطرات ماشین خیلی بیشتره...
  • liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ممنونم توضیحات عالی بود رز جان
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزان میخوام واسه تولد 3 سالگی دختر دوچرخه بخرم
فردا میام تهران
نظری پیشنهادی ندارید؟
  • Celin
پاسخ
پروانه جان برای تولد دوسالگی پسرم مامانم اینا دوچرخه خریدن مارک قناری از گمرک گرفتن
من راضی هستم
  • پروانه ابریشم
پاسخ
منم میخوام برم گمرک
مارک قناری هم انگاری خیلی خوبه و گرونتره خیلی
پاسخ
پروانه جان سایز 12 میخوای بگیری؟
پاسخ
دخترم قدش بلنده الان قدش بیشتر از 100
گفتم 16 بگیرم
چطور آیسان جون؟