امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع حلوا
این دستور حلوای پایه ایه که خودم درست می کنم و با ادویه های مختلف مزه دارش می کنم...

معمولا زعفرون و هل با هم، و بقیه ی ادویه ها رو تنهایی استفاده می کنم...
با این دستور همچین ظاهری درمیاد

[تصویر:  4a1f1ba601a958db984bffc564748dde_1zpa.jpg]

آرد ترجیحا الک شده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره و روغن با نسبت دلخواه به حد لازم در حدی که آرد روان باشه

ادویه جات اختیاری برای طعم های مختلف که می تونیم تنهایی یا مخلوط با هم استفاده کنیم:
زعفران
هل (من داخل شربت میندازم و بعد از جا افتادن شربت درش میارم)
پودر زنجبیل
پودر دارچین
پودر کاکائو

Heart Heart Heart

1) آب و شکر و زعفرون و هل رو مخلوط می کنیم، در آخر گلاب رو اضافه می کنیم و نهایتا 5 دقیقه می ذاریم روی گاز بمونه.

2) آرد رو با الک کردن مجدد داخل ترجیحا قابلمه می ریزیم و حدود 10 دقیقه با شعله ملایم تفت می دیم.

3) کره و روغن رو اضافه می کنیم در حدی که موادمون شل و روان باشه و بازم کمی با شعله کم تفت می دیم تا به چند درجه روشن تر از رنگ مورد نظرمون برسیم. وقتی شربت اضافه بشه، رنگ حلوا تیره تر می شه... 

4) شربت رو با دقت و به آرومی به مواد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم

5) اگه می خوایم حلوای ادویه ای یا کاکائویی درست کنیم، اینجا اونها رو اضافه می کنیم و حلوا رو گهواره می کنیم و سریع توی ظرف می کشیم? اگه هم می خوایم چند ادویه جداگانه استفاده کنیم که رنگاشون متنوع شن، حلوا رو چند قسمت می کنیم و ادویه می زنیم و هم زده و گهواره می کنیم?
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Sepi، youtab، آیسان، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
[تصویر:  20171118_154533-1_63b4.jpg]

حلوا کفگیری

مواد لازم ۳- ۴ کفگیر

2 لیوان آرد گندم
1 لیوان آرد نخودچی
2/3 لیوان روغن جامد
50 گرم کره
2 لیوان پودر قند
1/2 لیوان گردوی خرد شده
2 قاشق غذاخوری پودر هل

مراحل

آرد گندم را با حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تفت می دهیم تا هم تغییر رنگ ندهد و هم بوی خامی آرد گرفته شود.

آرد را از حرارت برمی داریم و آرد نخودچی را داخل آن الک میکنیم (می توان به جای آن از اول یک لیوان آرد گندم اضافه کرد) و مجددا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برداشته و الک میکنیم.

روغن و کره را اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برداشته، صبر میکنیم تا از حرارت بیفتد.

بعد پودر قند را در آرد الک می کنیم و پودر هل، گردو یا بادام را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.حلوا را در گوشه ظرف جمع میکنیم و کفگیر را داخل حلوا کرده و بلند میکنیم.

بشقاب را روی حلوا بر میگردانیم و بعد حلوا را داخل بشقاب برمیگردانیم و روی آن را با پسته تزیین میکنیم.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Mari90، Rose، Sepi، youtab، آیسان، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
[img][تصویر:  screenshot_۲۰۲۱-۰۹-۲۹-۲۱-۵۹-۳۹_itwu.png][/img]

حلوای شیر
شیر 2ليوان، آرد 1ليوان، روغن یک دوم لیوان، شکر1لیوان، گلاب نصف پیمانه، زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری.
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی شکر و گلاب و شیر را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم . سپس آن را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار داده وقتی شکر در شیر به خوبی حل شد مخلوط این مواد را از روی حرارت بردارید. در مرحله بعد آرد را درون قابلمه تفت دهید تا بوی خامی آرد برود. رنگ آرد نباید تغییر کند. سپس روغن را اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و شکر را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. سپس از روی حرارت برداشته و به نیمی از آن زعفران و به نیمی دیگر پودر کاکائو اضافه کنید و تزیین کنید.
این حلوا خیلی خوشمزه ست به خاطر وجود شیر داخلش خیلی نرم و لطیف و خوشمزه تر از حلوای معمولی هست. نکته ش اینه که باید آرد رو کاملا مخلوط کنید تا گلوله گلوله نشود.نوش جان.
عکس آرشیوی ست.
  • Almam، Rose، Sepi، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان