امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع خاگینه
بچه ها اینجا انواع خاگینه هایی که امتحان کردید رو میتونید بهمون آموزش بدید Heart
من دستور خاگینه نارگیلی رو براتون میذارم Angel

[تصویر:  2018-08-28_13.41.08_osb3.jpg]

مواد لازم برای ۱۲ نفر :
۶ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۲ پیمانه پودر نارگی
۱ و ۱/۲ لیوان آرد
۳/۴ پیمانه ماست سفت
۳/۴ پیمانه روغن مایع
۲ ق چ بکینگ پودر
۱/۲ ق چ وانیل
زعفران

مواد شهد:
۳ لیوان شکر
۱ و ۱/۲ لیوان آب
۱/۲ لیوان گلاب
۲ ق غ زعفران دمکرده غلیظ

مراحل:

ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به قوام آید، در آخر گلاب و زعفران اضافه می کنیم و از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.

تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم، تا کاملا کف کند.

پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.

سپس ماست و روغن و زعفران را اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.

آرد و بکینگ پودر دا داخل مواد الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم.

فر را از قبل ۱۰ دقیقه داغ می کنیم.

قالب ها را با روغن سرخ کردنی چرب کرده، و در فر داغ میکنیم و بعد مواد را داخل قالب ها می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر روی دمای ۱۷۰ درجه قرار می دهیم. (المنت بالا و پایین روشن)

سپس داخل قالب ها، خاگینه ها را با سیخ چوبی چند سوراخ زده و شیره سرد را روی خاگینه داغ میریزیم تا کاملا جذب شود، و بعد از خنک شدن خاگینه را از قالب درآورده و در ظرف سرو تزیین می کنیم.

نوش جانHeart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، Arezoo1984، Elham67، Elhamgoli، Mari90، Rose، Samin، sims s، youtab، آیسان، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نرگس، پری سیما
پاسخ
خاگینه هویج
[تصویر:  20210212_190303_yas.jpg]

مواد لازم برای ۱۰- ۱۲ برش:
500 گرم هویج
۶عدد تخم مرغ
1/2 لیوان گردو
دارچین،هل،پودر گل سرخ

شهد:
۱ لیوان شکر
1/2 لیوان آب
زعفران

مراحل:
ابتدا آب و شکر رو بذارید رو حرارت تا قوام بیاد و بعد زعفرون رو اضافه کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شه.
هویج ها رو ریز رنده کنید.
تخم مرغ و هویج و گردو و پودر هل و پودر گل سرخ ‌و دارچین رو کاملا مخلوط کنید.
به اندازه ای دارچین اضافه کنید تا رنگ هویج ها کاملا دارچینی شه.
داخل ماهیتابه نچسب روغن سرخ کردنی بریزید و بذارید کمی داغ شه،بعد مواد رو بریزید داخل ماهیتابه و با قاشق صاف کنید،در ماهیتابه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا خاگینه کامل خودشو بگیره و یه طرفش سرخ شه.
بعد خاگینه رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه و در ماهیتابه رو نذارید دیگه
بعد روغن اضافی خاگینه رو بگیرید و شهدی که خنک شده رو بریزید رو خاگینه داغ و برش بزنید. هر چند دقیقه خاگینه ها رو برگردونید تا شهد رو کامل جذب کنه
در آخر با پودر گل سرخ یا گردو یا پسته یا بادام و... تزیین کنید.
اگه چند ساعتی بذارید تو یخچال بعد سرو کنید خوشمزه تر میشه،من یه شب قبل درست کرده بودم.
نوش جان
  • *كيانا*، 2015، Arezoo1984، Elham67، Elhamgoli، Mari90، Rose، sims s، youtab، آیسان، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نرگس، پری سیما
پاسخ
[تصویر:  screenshot_2022-01-25-14-00-25-1_agjv.png]

خاگینه مغزدار تبریزی

مواد لازم ۱۲ برش :

۴ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غ ماست شیرین
۴ قاشق غ آرد سفید
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
وانیل و زعفران
دارچین، پودر گل سرخ، گردو

مواد شهد:
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران دم کرده

مراحل:

ابتدا شکر و آب را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و کمی به قوام برسد و بعد زعفران را اضافه میکنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

مواد را کاملا باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکنواخت شود.
در تابه روغن می ریزیم و نصف مواد را در ماهیتابه تفلون نچسب می ریزیم و با قاشق پهن میکنیم تا در حرارت کم خودش را بگیرد.
مواد آجیلی دلخواه (من از گردو و دارچین و پودر گل محمدی و کمی هل استفاده می کنم) را روی آن می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا خودش را بگیرد.
سپس باقیمانده مواد را می ریزیم و در تابه را می بندیم تا کاملا ببندد. طرف دیگر خاگینه را نیز سرخ می کنیم.

خاگینه را برش زده و شهد را که سرد شده، روی خاگینه داغ می ریزیم تا جذب شود و روی آن را با پودر پسته، نارگیل ، دارچین، گل محمدی تزیین میکنیم.

بچه ها یادتون باشه همیشه خاگینه رو بذارید تو یخچال و کاملا بذارید سرد شه بعد سرو کنید،من یه شب قبل درست میکنم همیشه انواع خاگینه هارو
  • 2015، Arezoo1984، Elhamgoli، Mari90، Rose، Samin، sims s، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نرگس، پری سیما
پاسخ
خاگینه میکری

[تصویر:  screenshot_2022-03-21-16-53-13-1_eori.png]
مواد لازم ۸ نفر :

3 عدد تخم مرغ
2 ق غ روغن
5 قاشق غ آرد
3 قاشق غ ماست
1 قاشق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
زعفران
مواد شهد
1 لیوان آب
1 و 1/2 لیوان شکر
2 قاشق غ گلاب
زعفران

آب و شکر رو بذارید رو حرات تا جوش بیاد و کمی قوام بیاد،در آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید.بعد روغن و ماست رو اضافه کنید و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر رو داخل مواد الک کنید و زعفران هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه
ساندویچ ساز رو چرب کنید و ۵ دقیقه روشن کنید تا داغ شه.مواد رو داخل ساندویچ ساز بریزید و ۵ دقیقه تایم بدید تا سرخ شن.بعد خاگینه های داغ رو داخل شهد خنک بریزید تا جذب شه.و بعد با دارچین،گردو،گل محمدی،خلال پسته و بادام تزیین کنید.
[تصویر:  screenshot_2022-03-21-16-55-07-1_a72w.png]
  • 2015، Arezoo1984، Gitii، Rose، youtab، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان