امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه انواع کوکو
Heart اینجا طرز تهیه انواع کوکوهایی که امتحان کردین رو بذارید تا همه استفاده کنند و لذت ببرن Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کوکوی مرغ و قارچ 
کلی هم مجلسیه برای مهمونیاتون بعد کرونا Big Grin
[تصویر:  picshop-c6c08637272743d633a7184d04932b9a_b2sw.jpg]
مواد لازم تقریبا برای ۷-۸ نفر:
۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده
۵۰۰ گرم قارچ نازک ورقه و تفت داده شده
۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک خرد و تفت داده شده
۱ عدد سوسیس بلغاری خرد و تفت داده شده
سیب زمینی به اندازه مرغ خرد و تفت داده شده
۵ عدد تخم مرغ
زعفران ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر ، دارچین ، پودر گل سرخ به میزان لازم

مراحل:
همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. روغن را داغ کرده و مواد را در ماهیتابه پهن میکنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد.
این کوکو نیاز به برگرداندن ندارد. روی آن را با پیاز داغ، گردو(همچینین می توان از زرشک، سیب زمینی چیپسی، هویج چیپسی و... استفاده کرد)تزیین میکنیم.

و سپس روی ماهیتابه کاغذ روغنی یا روزنامه (تا بخار نکند و کوکو نرم نشود) می گذاریم و در حرارت ملایم اجازه میدهیم کوکو کاملا بپزد و خودش را بگیرد.
  • Celin، Donya، Heven، Rose، Sufii، آیسان، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، نیوشا123، پری سیما
پاسخ
من یه بار کوکو سوسیس درست کردم خیلی خوشمزه شد . سوسیس رو رنده درشت کردم با تخم مرغ کمی نمک و فلفل مخلوط کردم و دو طرفش رو تو تابه سرخ کردم. کلا سوسیس خوشمزه ست دیگه Big Grin
  • Almam، Donya، Rose، آیسان، ترانه خانوم، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، پری سیما
پاسخ
کوکوی باقالی
باقالی آب پز شده یک لیوان، آرد یک قاشق غذاخوری، شوید خشک یک قاشق غذاخوری، تخم مرغ یک یا دو عدد، نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم.
باقالی ها رو با گوشت کوب کمی له می کنیم. باقی مواد رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و توی روغن سرخ می کنیم.
اینم خیلی خوشمزه ست
  • Almam، Donya، Rose، آیسان، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
کوکو سبزی دو طرفه
[تصویر:  20201031_210104_spa.jpg]
مواد لازم:

3 عدد سیب زمینی متوسط

500 گرم تره

500 گرم شوید و جعفری و اسفناج (اندازه مساوی)

7 عدد تخم مرغ

1 قاشق غ زرشک

4 عدد گردو

زردچوبه، نمک، زعفران دمکرده، دارچین، پودر گل سرخ

مراحل:
سبزی ها رو که پاک کردیم و ریز خرد کردیم، میشوریم، بعد پهنشون میکنیم تا خشک شن.
بهتره یه روز پهن کنیم تا خوب آبشون کشیده شه و فردا برا کوکو استفاده کنیم.
سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و میذاریم خنک شن و بعد رنده میکنیم.زعفرون دمکرده و زردچوبه و نمک و ۲ تا تخم مرغ بهش اضافه میکنیم. و هم میزنیم تا مواد مخلوط شن.
سبزی ها رو هم با ۴ تا تخم مرغ و زرشک و دارچین و زردچوبه و نمک و پودر گل سرخ مخلوط میکنیم. اگه به نظرتون تخم مرغش کمه یکی هم اضافه کنید.
روغن رو میریزیم تو ماهیتابه نچسب و کمی داغ میکنیم.اول مایه سیب زمینی رو داخل ماهیتابه پهن میکنیم و با قاشق خیس روشو صاف میکنیم و بعد مایه سبزی رو میریزیم رو سیب زمینی و آروم‌ صافش میکنیم.
گردوهارو هم (اگه دوست داشتین) میچینیم رو کوکو و کمی فشار میدیم که کمی بره داخل کوکو.حرارت رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا طرف سیب زمینی سرخ شه و روی کوکو هم خودشو بگیره.
بعد کوکو رو برمیگردونیم و در ماهیتابه رو برمیداریم،تا طرف سبزی هم سرخ شه.بعد که هر دو طرف سرخ شد،از رو حرارت برمیداریم و کوکو رو برش میزنیم و یه برشو برمیداریم میذاریم رو اون یکیا تا ماهیتابه فضا داشته باشه Big Grin ماهیتابه رو یه وری میذاریم تا روغن اضافه ش خارج شه بعد به ظرف سرو منتقل میکنیم و با خیارشور و گوجه تزیین میکنیم.
  • Donya، Gitii، Paula، Rose، sims s، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
[تصویر:  screenshot_2022-06-15-12-16-04-1_906k.png]

مواد لازم :
۲ لیوان لوبیا سبز ریز شده پخته شده
۱ لیوان سیب زمینی نگینی تفت داده شده
۱ لیوان سوسیس نگینی تفت داده شده یا سینه مرغ ریش ریش شده
۱/۲ لیوان فلفل دلمه ای نگینی تفت داده شده
۵ عدد تخم مرغ
نمک - فلفل - زردچوبه - ادویه کاری - دارچین - گل محمدی - زعفران
*یه چند تا قارچ هم تفت بدیم بریزیم خوشمزه میشه*

همه مواد کوکو رو که خنک شدن با هم مخلوط میکنیم و داخل ماهیتابه که روغنش از قبل داغ شده پهن میکنیم و روشو با قاشق صاف میکنیم تا سرخ شه و بعد برمیگردونیم تا طرف دیگه ش سرخ شه.
میتونیم قالبی تو فر هم سرخ کنیم.
نوش جان
  • Elham67، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
دنیا جون کدو رو اصالیشو نمیدونم من کدو سبز رو رنده درشت میکنم با یه هویج نیم پز و یه سیب زمینی متوسط نیم پز
نیم پز چون خام همسرم دوست نداره پخته هم روغن زیادی میبره
بعد با یکم جعفری یا شوید تازه ریز شده و تخم نرغ و ادویه مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پیاز و پودر سیر و پودر تخم گشنیز مخلوط میکنم و دونه دونه سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه همیشه 
...
  • ستی‌لیته
پاسخ
دستورای یوتاب و آلما که خیلی خوب بودن. من برای کوکوی لوبیاسبز هویج هم می‌زنم + پیاز داغ (آماده می‌خرم). خیلی خوشمزه می‌شه. کلاَ پیازداغ ریختن تو کوکوها خیلی خوبشون می‌کنه. فکر کنم مامانم تو کوکو سیب‌زمینی‌ش گاهی پیاز خام هم می‌ریزه، باید ازش بپرسم.
برای رژیمی شدنش هم من چون کلاَ همه چیز رو توی فر می‌ذارم این کوکو رو هم توی قالب گرد کمی گود پخش می‌کنم، زیر و روش با برس روغن می‌کشم، بعد با دمای ماکسیمم ۲۰۰ درجه (فر برقی) می‌ذارم بپزه.
راستی این خیلی مهمه که لوبیاش قشنگ ریز باشه، نه این که اندازه‌ی لوبیای لوبیاپلو باشه.
  • Almam، sims s، youtab
پاسخ
منم برا کوکو لوبیا سبز، هویج نگینی ریز سیب زمینی نگینی ریز و پیاز داغ میزنم خیلی خوشمزه میشه
  • Almam، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
گردو هم تو کوکوی لوبیا سبز خیلی خوشمزه میشه ، زرشک هم میشه اضافه کرد
  • Samin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان