آش رشته
مواد لازم برای ۸ نفر:
۱ کیلو سبزی آش(۲۵۰ گرم جعفری-۳۰۰ گرم گشنیز-۳۰۰ گرم اسفناج-۱۵۰ گرم تره-ترخون یک قاشق غ)
۲ عدد پیاز
۳/۴ پیمانه نخود
۳/۴ پیمانه لوبیا
۱ پیمانه عدس
رشته آش به مقدار لازم
نعنا داغ
نمک و زردچوبه
۵ لیوان آب مرغ یا آب گوشت یا ۲ عدد عصاره مرغ
مراحل:
پیازها را نیم خلال میکنیم و با روغن زرد یا کره و ۲ ق چ زردچوبه تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.
سپس نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس داده ایم داخل آن می ریزیم تا کمی نیم پز شود و بعد عدس را که حدودا نیم ساعت خیسانده ایم داخل آن می ریزیم تا بپزند.
بعد از اینکه حبوبات پخت، عصاره مرغ و سبزی آش و کمی نمک اضافه میکنیم و در قابلمه را نمی گذاریم تا سبزی ها خوب بجوشند و بعد از اینکه به جوش آمد در قابلمه را می گذاریم.
(نمک آش را بعد از ریختن رشته در آخر می چشیم و در صورت نیاز اضافه میکنیم)
در آخر نعنا داغ و رشته را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رشته ها بهم نچسبند. سپس در قابلمه را میگذاریم تا آش جا بیفتد.