امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه انواع پاستا و سالاد ماکارونی و ...
بچه ها دستور انواع غذاهایی که با پاستا و ماکارونی و نودل و ... تهیه میشن ، برامون اینجا بذارید Heart

فتو چینی
بچه ها این غذا خیلی پر کالریه ولی به یه بار امتحانش می ارزه خیلی خوشمزه س Big Grin
[تصویر:  20200228_233325_465a.jpg]

مواد لازم برای ۵ نفر:
400 گرم پاستای آشیانه ای یا نوار پهن
1 عدد سینه مرغ
3 عدد گوجه متوسط رو به بزرگ
2 عدد پیاز متوسط
50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری خامه
2 قاشق غذاخوری مایونز
سس فرانسوی
نمک-فلفل

مراحل:
یه قابلمه مناسب رو پر از آب میکنیم و میذاریم تا جوش بیاد.بعد یه قاشق نمک و یه قاشق روغن اضافه میکنیم.پاستاهارو میریزیم و میذاریم تا خوب بجوشن و بپزن،بعد آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم.

پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با کره کمی تفت میدیم تا سبک شه.

سینه مرغ رو هم مکعبی خرد میکنیم و به پیازا اضافه میکنیم و تفت میدیم.نمک و فلفل و گوجه ها رو هم که رنده کردیم اضافه میکنیم.

شعله رو ملایم میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا مرغا خوب بپزن.

بعد اینکه مرغا پخت،مایه رو میذاریم کنار تا خنک شه. بعد خامه و مایونز رو اضافه میکنیم بهش.

پاستا رو داخل ظرف سرو میریزیم و از روش سس فرانسوی میزنیم و بعد مایه ای و که آماده کردیم میریزیم روش و سرو میکنیم. خیلی خوشمزه ست ولی شدیدا پر کالری!!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *آن‌شرلی*، 2015، nona، Rose، sims s، Sufii، youtab، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
من این فتوچینی رو یه مدل درست میکنم خیلی شیک میشه
آشیانه ها رو توی فویل میپبچم که نظمشون بهم نخوره ،توی آبجوش میذاریم حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه
مواد میانی هم مث مواد لازانیا آماده میکنیم ،گوشت و قارچ و فلفل دلمه ،سوسیس هم خوشمزه ش میکنه
وقتی آشیانه هارو آبکش کردیم آروم توی سینی فر میذاریم و توی دلشو با مواد گوشتی پر میکنیم ،روشون پنیر پیتزا میریزیم و کمی آویشن،بعد فقط در حد آب شدن پنیر پیتزا برن توی فر
با سس کچاپ عالی میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • *آن‌شرلی*، 2015، Almam، Gitii، Rose، Sufii، youtab، اركیده، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
یه مدل پاستا چند ماه پیش توی اینستا ترند شده بود، خیلی هم ساده اس... فر هم نباشه روی گاز هم میشه درستش کرد
گوجه مینیاتوری + پنیر + ادویه (کمی نمک و فلفل و رزماری درسته و تازه که بعدا برش دارید و سرو کنید) + جعفری خرد شده (دلخواه)، توی تابه میریزید، روغن میزنید و میذارید توی فر...
وقتی مواد یکم نرم شدن و گوجه ها پختن، با یه چنگال لهشون می کنیم و پاستای آبکش شده رو اضافه میکنیم...
میشه بعدش باز بذاریم توی فر ولی همینجوری هم قابل خوردنه
نوش جان Heart

[تصویر:  buffalo-chicken-baked-feta-pasta-steps-collage_5665.png]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Almam، Elham67، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
بچه ها دیشب پاستا با سس خامه و قارچ و بوقلمون درست کردم خیلی خوشمزه بودBig Grin بدین ترتیب که :
اول سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کردم(سعی کنید قطعه هاتون بزرگ نباشه که کامل بپزه) بعد تو کره یکم تفت دادم، فلفل سیاه زدم،درشو گذاشتم و حرارتو خیلی کم کردم و یه ساعت تایم دادم تا کامل بپزه، بعد اینکه کامل پخت کمی نمک زدم، قارچ هارو ورقه ای کردم و به گوشت اضافه کردم و حرارتو زیاد کردم تا تفت بخورن و آبشون کشیده شه
بعد آبو جوش آوردم و توش کمی نمک و روغن ریختم و ماکارونی فرمی رو (بهتره پنه باشه ، حالا فرمی دیگه هم بود فرق نداره! ) اضافه کردم و جوشوندم تا کامل بپزه و آبکش کردم.
بعد دو حبه سیر تو کره کمی تفت دادم، بعد نصف لیوان شیر و نصف قوطی خامه پاکتی رو ریختم توش، نمک و فلفل سیاه اضافه کردم، هم زدم تا بجوشه بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ریختم تو سس و هم زدم تا کمی غلیظ شه و در آخر یه قاشق جعفری ریختم توش و زیرشو خاموش کردم.
بعد پاستا و سس و قارچ و گوشت و همه چی رو Big Grin باهم مخلوط کردم و گذاشتم رو شعله کمی حرارت دادم و هم زدم تا مواد به خورد هم بره و سروش کردم.خیلی خوووشمزه بود جاتون خالی Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
سالاد ماکارونی اسووووون Tongue
ماکارونی فرمی, پاپیونی خوشگل میشه, رنگی هم نباشه بهتره...
نخود فرنگی, خیار شور ریز و نگینی, هویج پخته ریز و نگینی شده, ذرت کنسروی, ژامبون, مایونز, ماست ساده یا چکیده, نصف لیمو ترش, نمک و فلفل سیاه و کمی اویشن
ماکارونی هارو تو اب جوش میریزیم تا نرم بشت, از وقتی که میخوایم بعدش دم کنیم بیشتر بمونه تا سرد خورده میشه سفت نشه, خیلی هم تو اب همشون نمیزنیم که خورد نشن 
بعد همه مواد رو توی یه ظرف بزرگ با ماکارونی ها و سس و یکی دو قاشق ماستی که ابش رو کمی گرفتیم و ادویه ها مخلوط میکنیم و اروم با لیسک هم میزنیم 
بهتره سس و ماست رو کم کم اضافه کنیم و هی مزه کنیم 
اما اینم در نظر بگیریم که سس کمی بعد از یخچال گذاشتن جذب سالاد میشه (البته نه به اندازه الویه که سیب زمینی داره)
اگر داشتین و یکم سس هزار جزیره بریزید توش که خیلی خوشمزه خواهد شد.
در اخر هم نمک و لیمو رو هر اندازه خواستیم میزنیم 
توی ظرفمون میریزیم و سلفون میکشیم و چند ساعت میذاریم یخچال 
نووووووش جوووووون Heart
  • 2015، Rose، sims s، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جان خیارشور نداره سالاد ماکارونی ت؟
فاطمه هستم
Heart
  • sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جون من خیار شور و سیب زمینی هم اضافه میکنم برا این که سیب زمینی هام له نشه اول مکعبی خرد میکنم بعد آبو جوش میارم سیب زمینیارو میریزم توش تا بپزه ولی له نشه موقع هم زدن مواد سیب زمینی ها درسته میمونه
  • 2015، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
اوا چراااا اره, الان اصلاحش میکنم  Tongue

چون خود ماکارونی نشاسته داره من نریختم سیب زمینی رو تاحالا اما حتما تست میکنمش سیما جون
  • 2015، sims s، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من به همین ترکیب که یوتاب جون گفتن
سیب زمین ابپز نگینی، تخم مرغ ابپز نگینی، کاهو و اگر داشته باشیم بروکلی بلانچ شده هم میزنم.
آویشن و فلفل سیاه تازه آسیاب شده هم میزنم
بعضی وقتا به جای کالباس مرغ رو نگینی خرد میکنم، با یکی دو حبه سیر له شده، اویشن و فلفل سیاه مخلوط و نفت میدم تا برشته بشه و میریزم تو سالاد.
هرکس خورده استقبال کرده.
اگر دوست داشتید شما هم امتحان کنید.
من یه بار دیگه هم اینو گفته بودم تو سایت البته
  • youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من یه مدل پاستا درست می کنم خیلی راجته ولی یه خورده چربه.
پیاز رو نگيني خرد می کنیم روش کره می ریزیم زمان می دیم تا سبک شه می تونین کمی سیر هم اضافه کنید ولی سیر قابل حذفه. بعد کمی رب گوجه اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد که رنگش عوض شد یک قاشق خامه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پاستا رو که در ظرفی جدا آب کش کرده بودیم اضافه می کنیم و همه رو هم می زنیم در ظرف رو می گذاریم و پانزده دقیقه زمان می دهیم . بعد مقداری پنیر پیتزا رنده شده رو به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم پنج دقیقه دیگر در ظرف رو می بندیم تا پنیر پیتزا آب بشه. نوش جان
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان