موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
خانمای عزیزی که تا حالا تونستید کتابی چاپ یا ترجمه کنید، هم می تونید اینجا معرفی کنید، هم می تونید از تجربیاتتون بگید و به بقیه کمک کنید و مثلا درباره ی مراحل مختلف چاپ، انواع ویراستاری و هر موضوع مرتبطی صحبت کنید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
بچه ها کسی تجربه ی چاپ کتاب نداره؟
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۰:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۰:۳۶ عصر، توسط ستیلیته.)
رز عزیز سوالت خیلی کلیه. خب اگر کتابی نوشته باشی یا ترجمه کرده باشی، زنگ میزنی به ناشرهایی که بیشتر تو اون حوزه کار میکنن، اغلبشون میگن ما فعلاَ کتاب جدید نمیپذیریم، ولی شاید بعضیا هم مشتاقتر باشن. بهترین حالت اینه که اگر از دوستا و همکارات کسی کتابی جایی چاپ کرده و حوزهش شبیه حوزهی کتاب توئه، ازش بخوای راجع به کتابت با ناشرش صحبت کنه.
اگر ناشری قبول کنه کتاب رو نگاه کنه، براش فایل رو میفرستی، چند هفته تا چند ماه بعد جواب میده که آیا موافق چاپش هست یا نه، بعد اگر موافق بود میری قرارداد میبندی. مثلاَ برای ترجمه احتمالاَ حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد از قیمت روی جلد کتاب رو به مترجم میدن.
بعد خود ناشرا اغلب ویراستار دارن تو مجموعهشون و کتابت رو میسپرن به اون ویراستار که ویرایشش کنه. ویراستارها هم اغلب انقدر تو متنت دست میبرن که شاید اعصابت خرد بشه، و شانس بیاری ویراستاری به تورت بخوره که فقط جاهایی که واقعاَ غلط هستن رو ویرایش کنه.
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۰:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۱:۰۱ عصر، توسط Rose.)
خیلی خیلی ممنونم عزیزم
آره یه کتاب تخصصیه که ترجمه کردم...
با استادم که انتشارات خصوصی تخصصی دارن صحبت کردم... گفت هزینه ها خیلی بالاست... و انگار علاقه ای نداشت کلا... البته رشته مون یکیه ولی گرایشامون متفاوته... و مشاور خودمم هست... حالا نمی دونم دقیقا چرا رد کرد...
گفت باید 2000-3000 تا بزنی که میشه 80-90 میلیون!!!!
حدود 30% مال کاغذه، بقیه اش که مثلا 60 تومن باشه، فرقی نداره که 10 جلد باشه یا 5000 تا!!! تا 5000 تا یه قیمته!!! خیلی عجیبه به نظرم!
گفت اگه با شرکت هایی صحبت کنی که ازت بخرن، 200-300 تاشم بخرن هزینه هات درمیاد! ولی به نظر خودم اصلا منطقی نیست! و من به فکر هزینه درآمدزایی از طریقش نیستم و بیشتر احساس خلا کردم توی این زمینه و کتابی بود که نتونستم زمینش بذارم... حس کردم لازمه که همچین مباحثی وارد رشته مون هم بشه...
خلاصه گفت از طریق دانشکده هم می تونی حمایت بگیری که رایگان با انتشارات دانشگاه چاپ بشه...
با یکی دو تا از دوستامم که قبل از ورود به دکتری کتاب چاپ کرده بودن صحبت کردم، چون فقط و فقط برای رزومه می خواستن چاپ کتاب داشته باشن، هیچکدوشون با مراحلش آشنایی نداشن...
ویراستار هم اگه محتوای متن تغییر نکنه مشکلی نیست... متن تخصصیه، خود استادم ویراستار داره اما میخوام که اول تکلیف چاپ مشخص شه بعد بدم دست ناشر...
به نظر شما برم با جهاد دانشگاهیمون که اون هم انتشارات داره، صحبت کنم؟
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
به نظر من برو. من خیلی موافق این که خودت پول بدی کتابت رو چاپ کنی نیستم. به نظرم انقدر زحمت بکش تا کسی خودش پول بده تا کتابت رو چاپ کنه.
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۱:۰۷ عصر)ستیلیته نوشته است: به نظر من برو. من خیلی موافق این که خودت پول بدی کتابت رو چاپ کنی نیستم. به نظرم انقدر زحمت بکش تا کسی خودش پول بده تا کتابت رو چاپ کنه.
درسته من خودمم موافق نیستم

اصلا باشمم ندارم که بدم خواهر
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
ستی جان اگه فایل ترجمه م رو ازم خواستن باید بهشون بدم؟ یا اول باید قراردادی چیزی ببندیم؟ یه وقت نشه برن به اسم خودشون چاپ کنن؟
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
خیلی ممنونم عزیزم???
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
بچه ها کسی در مورد انتشاراتی هایی که پول میگیرن و کتاب چاپ میکنن چیزی میدونه؟ آیا این مجوز چاپ (شابک, فیپا و مجوز نشر )که میگیرن معتبر هستند؟
رنج قیمتش چقدره؟