امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات زندگی من
اینجا می تونید درباره ی تجربیاتی که توی زندگی به دست آوردید یا توصیه های خوب بقیه صحبت کنید....
یا مثلا اگه یه حرفی توی یه کتابی برای شما خیلی ارزشمند بوده و به سبک زندگیتون تبدیل شده اینجا با بقیه به اشتراک بذارید...

حرفایی که من خودم بهشون رسیدم:
با بدنت مثل معبد رفتار کن، نذار هر چیز ناپاک و آلوده ای واردش شه... هوای تمیز، غذای خوب و با کیفیت، یه پارتنر درست حسابی... اینها هستن که کیفیت زندگی جسمیمون رو تعیین می کنن

در موقعیت انتخابی که هستی، ببین آدمی که به اهداف تو رسیده، چه انتخابی می کرده...
اگه می خوای پولدار شی، آیا یه آدم پولدار با کسی مشورت می کنه که ثروتش ازش بیشتره یا کسی که دستاورد مالی خاصی توی زندگیش نداشته؟
اگه می خوای قوی و خوش اندام بشی، آدمی که این ویژگی رو داره چه انتخابی می کنه که مثلا چی بخوره؟ بین شکلات و آجیل کدوم رو انتخاب می کنه، بین بستنی یا موز کدوم رو انتخاب می کنه؟ پیاده روی رو انتخاب می کنه یا ماشین سواری؟ میره خرید تره بار یا بخش کنسروجات؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Almam، artatam، Elham67، Hami99، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، ندایا، پری سیما
پاسخ
سلام تجربه من از زندگی اینه که هیچ وقت کسی رو از چیزی که حتی توی دورترین فکرا و تصوراتمم امکان نداره اون کارو انجام بدم منع نکنم این که میگن منع پشت درنشسته واقعا درسته
  • (کژال)، 2015، Almam، artatam، Elham67، Hami99، liyane، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شبنم، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
هیچ وقت نگران چیزی که اتفاق نیفتاده نباشم. از بچگیم همیشه استرس رخ دادن یه سری اتفاق ناراحت کننده رو داشتم. در حالی که هیچ وقت اتفاق نیفتادن.
هر مشکلی هر وقت پیش اومد بهش فکر میکنم و غصشو میخورم
  • 2015، Almam، artatam، Celin، Elham67، Hami99، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
من هم همینطور هر چی منع کردم به سرم اومد حتی اون چیزهایی که اصلا فکرشو نمی کردم. حتی حدیث داریم اگه توی دلت کسی رو به خاطر گناهی یا خصوصیتی سرزنش کردی نميميري مگه خودت گرفتارش بشی.
دومی افکار منفيه ، از هر چی بدم میومد و ازش می ترسیدم به سرم اومد قانون جذب هم اینو میگه.
  • (کژال)، 2015، Almam، artatam، Elham67، Hami99، liyane، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
بنظرم یکی از مهمترین چیزایی که یاد گرفتم این بود که طوری رفتار کنم طوری زندگی کنم طوری برخورد کنم که خودم راضی باشم خودم خوشحال باشم چون دیگران رو هیچوقت نمیتونم راضی و خوشحال نگه دارم
نظر و طرز فکر دیگران برام مهم نباشه. اگر یه مساله روتین زندگی خیلیهاست از انجام دادن خلاف این مساله نترسم چون یه نسخه رو هیچوقت برای تمام مريض ها نمیپیچن
  • (کژال)، 2015، Almam، artatam، Elham67، Hami99، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
منم منع كردن بدجور پشت در خونمه
بعد عمري دو تا چيزو منع كردم ، لعنتي برام اتفاق افتاد ول كنمم نيست، هرچي هم توي دلم ميگم خدايا غلط كردم ولي انگار نه انگار
  • (کژال)، 2015، Almam، artatam، Elham67، Hami99، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
منم معتتقدم لبخند و مهربونی رو از اطرافیانمون دریغ نکنیم.
سعی کنیم دنیا جای بهتری باشه ،آدمها رو قضاوت نکنیم ما چی می دونیم تو دل آدمها چه آشوبیه.
و منع رو که منم به شدت موافقم
  • 2015، Almam، Hami99، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
وای دقیقاااا منم همین مدلی ام!!! هر موقع راجع به چیزی با اطرافیانم صحبت کردم ، موفق به انجام نشدم!!
حتی وقتی از شوهرم تعریف کردم پیش کسی، اومدم باهاش یه دعوای تپل کردم!!
تجربه م اینه هیچ وقت خوشبختی مو جار نزنم، همیشه فاصله مو با اطرافیانم حفط کنم و زیادی با کسی صمیمی نشم! سعی کنم کمتر حرف بزنم و بیشتر بشنوم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Hami99، Mari90، mona70، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
تجربه منم اینه
بی خبری خوش خبری
توی این روزهایی که همش اخبار ناراحت کننده و پراسترس وجود داره هرچی کمتر از دیگران حالا دوست باشه یا اقوام یا.. خبر بگیرم بهتره
هم کمتر سعی میکنم از دیگران خبر بگیرم هم کمتر اخبار رو دنبال کنم
واقعا یه مدت همش در حال غصه خوردن برای زندگی دیگران و احوالاتشون بودم که به شدت رو خودمم تاثیر گذاشته بود
  • 2015، Hami99، Mari90، mona70، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
یه جمله ای رو چند وقت پیش خوندم و اینم یه نظر من همیشه درسته، جلو جلو ذوق کنی کنسله.
خیلی شده که ذوق خرید یه وسیله ای رو داشتم یا انجام دادن یه کاری رو ولی وقتش که رسیده کنسل شده درست مثل همین دو روز پيش.
  • Almam، Hami99، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان