هوا داره سرد میشه و دسرهای گرم دارن کم کم برمی گردن...
![[تصویر: iranbanou19072123-3_pzyt.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/iranbanou19072123-3_pzyt.jpg)
من تا قبل ازدواج، کاچی هامون رو با نمک درست می کردیم! ولی بعد از ازدواج فهمیدم کاچی یه چیز دیگه هست ذاتا...
الان من کاچی هام رو به این صورت درست می کنم که همون مدلیه که توی پریودی یا برای بعد از زایمان میشه استفاده ش کرد:
آرد: 1 لیوان
آب: 1 لیوان
نبات خرد شده یا شکر: 1 لیوان
کره یا روغن محلی: 100 گرم
گلاب: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
ادویه کاچی (عطاری ها دارن)
خلال بادوم: مقداری (دلخواه)
طرز تهيه:
شکر + آب می جوشونیم... من از اولش زعفرون رو هم اضافه می کنم، صافش هم نمی کنم...
كره رو روی حرارت آب میکنیم و آرد را کم کم اضافه کرده (مثلا با الک که گلوله نشه) و با قاشق چوبي مرتب همش مي زنيم. و با شعله ی ملایم میذاریم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافیست).
در اين مرحله ادویه کاچی رو اضافه كرده و قکمی تفت میدیم و بعدش شربت را كم كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود.
خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد. در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.
در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنند و در آن را مي گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند.
در بعضی قسمت ها هم کاچی زائو به جز ادویه ی فراوون، زردچوبه هم داره... در حقیقت شیرینی کاچی پوششی بوده که ادویه های فراوونش رو بپوشونه...
براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و خلال پسته و پرک بادام استفاده كنيم.
![[تصویر: dir20iranbanou.com04261-5_kukp.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/dir20iranbanou.com04261-5_kukp.jpg)
با الهام از مامی سایت
![[تصویر: iranbanou19072123-3_pzyt.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/iranbanou19072123-3_pzyt.jpg)
من تا قبل ازدواج، کاچی هامون رو با نمک درست می کردیم! ولی بعد از ازدواج فهمیدم کاچی یه چیز دیگه هست ذاتا...
الان من کاچی هام رو به این صورت درست می کنم که همون مدلیه که توی پریودی یا برای بعد از زایمان میشه استفاده ش کرد:
آرد: 1 لیوان
آب: 1 لیوان
نبات خرد شده یا شکر: 1 لیوان
کره یا روغن محلی: 100 گرم
گلاب: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
ادویه کاچی (عطاری ها دارن)
خلال بادوم: مقداری (دلخواه)
طرز تهيه:
شکر + آب می جوشونیم... من از اولش زعفرون رو هم اضافه می کنم، صافش هم نمی کنم...
كره رو روی حرارت آب میکنیم و آرد را کم کم اضافه کرده (مثلا با الک که گلوله نشه) و با قاشق چوبي مرتب همش مي زنيم. و با شعله ی ملایم میذاریم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافیست).
در اين مرحله ادویه کاچی رو اضافه كرده و قکمی تفت میدیم و بعدش شربت را كم كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود.
خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد. در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.
در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنند و در آن را مي گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند.
در بعضی قسمت ها هم کاچی زائو به جز ادویه ی فراوون، زردچوبه هم داره... در حقیقت شیرینی کاچی پوششی بوده که ادویه های فراوونش رو بپوشونه...
براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و خلال پسته و پرک بادام استفاده كنيم.
![[تصویر: dir20iranbanou.com04261-5_kukp.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/dir20iranbanou.com04261-5_kukp.jpg)
با الهام از مامی سایت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم