سلام
دستور پخت ته چین بدون تخممرغ برای دو نفر
روشی که خودم استفاده میکنم
برنج آبکش شده (٢ پیمونه سرخالی)
زعفران دم کرده به مقدار زیاد هر چی بیشتر بهتر

ماست چکیده و اگر نبود سفت باشه ترش هم بود خوبه ته چین خوشمزه میشه در حد سه چهارم لیوان کافیه
مواد میانی (مرغ پخته و ریش ریش شده، کمی زرشک) من مرغ بعد از ریش ریش کردن یکم نمک و فلفل و در حد دو قاشق غذاخوری آبلیمو و دو سه قاشق ماست ترش میزنم تا طعم دار بشه .
ماست و زعفران را مخلوط کنید تا خوشرنگ بشه و زعفران رنگ باز کنه و یکم نمک و اگر ماست ترش نبود یکم ابلیمو اضافه کنید.
از برنج آب کش شده به ماست و زعفران اضافه کنید ( مخلوط باید نه خیلی سفت باشه نه شل و آبکی، میزان برنج چشمی بریزید)
در پختن ته چین نچسب بودن قابلمه خییییلی مهمه
روغن را بذارید دااغ بشه
مخلوط ماست و برنج داخل روغن بریزید و صافش کنید و یکم فشرده بشه
+ مواد میانی فشرده شود
+
برنج سفید فشرده
از آب مرغ چند قاشق زیر برنج بریزید و دم کنی تا دم بکشه
۴۵-۵٠ دقیقه
از برشته شدن برنج های اطراف قابلمه میشه متوجه شد که آیا پخته یا نه.
بعد پخت حرارت خاموش بشه ۵-١٠ دقیقه صبر کنید بعد اطراف ته چین اگر چسبیده بود با کفگیر از قابلمه جدا کنید و توی ظرف برگردونید
البته اگر قابلمه کاملا نچسب باشه راحت برمیگرده