سوپ جو و ذرت
مواد لازم برا ۸ نفر
۳ لیوان جو پخته
۴ ق غ ذرت پخته
۱ لیوان قارچ ورقه شده
۱ لیوان ماکارونی فرمی
۱ عدد سیب زمینی متوسط نگینی
۲ عدد عصاره مرغ یا ۸ لیوان آب مرغ
۱ پاکت شیر
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ ق چ زردچوبه
نمک-فلفل سیاه-آبلیمو
مراحل:
(۸ لیوان آب و عصاره مرغ) یا ۸ لیوان آب مرغ + ۸ لیوان آب و جو پخته رو تو قابلمه میریزیم و حدودا نیم ساعت رو حرارت ملایم، میذاریم بجوشه تا جو کاملا لعاب بندازه.
بعد قارچ ها و زرد چوبه رو اضافه می کنیم.
حرارت رو زیاد می کنیم و شیر رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد.
بعد سیب زمینی ها رو که نگینی خرد کردیم اضافه می کنیم.
ماکارونی ها و خامه و نمک و فلفل سیاه و ذرت رو اضافه میکنیم، و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد. (اگه مرتب هم نزنیم خامه میبره و دون دون میشه!)
بعد اینکه سیب زمینی و ماکارونی ها پختن، از رو حرارت برمیداریم.
کمی صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و بعد آبلیمو رو در حالی که داریم سوپ رو هم میزنیم، کم کم اضافه میکنیم. یا میتونید موقع سرو از لیمو تازه استفاد کنید
برای تزیین هم میتونید از جعفری خرد شده و فلفل سیاه استفاده کنید. نوش جان