امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع سوپ
دستور سوپ های خوشمزه تون رو می تونید اینجا بذارید عزیزان Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوپ گوش ماهی یا ماکارونی Big Grin

[تصویر:  picshop-6e9b20b7ceabb3745eacf8676f847fd8_fqjk.jpg]

مواد لازم

۱ لیوان نخود پخته
۱ عدد بزرگ هویج
ماکارونی فرمی
۴ لیوان آب مرغ یا یک عدد عصاره مرغ
رب- نمک- فلفل- آبلیمو- زردچوبه
مراحل
هویج هارو مکعبی خرد می کنیم و با کره یا روغن زرد و زردچوبه تفت میدیم.
کمی آب میریزیم تا هویجا بپزه.
بعد نخود و رب اضافه می کنیم میذاریم بجوشه.
بعد ماکارونی فرمی رو‌ اضافه میکنیم، من میخواستم ماکارونیش زیاد باشه،۲۵۰ گرم اضافه کردم. اندازه ش بستگی به سلیقه تون داره. و میذاریم تا بپزه.
بعد آبلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و با جعفری تزیین میکنیم و سرو میکنیم.
نوش جان
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Mari90، nona، Rose، Samin، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
سوپ شلغم

[تصویر:  picshop-51647ca339cf64226685766dc5559474_ce2j.jpg]

مواد لازم ۵ نفر
۱ پیمانه جو
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ لیتر استاک مرغ یا ۱ عدد عصاره مرغ
۱۰۰ گرم گشنیز و جعفری
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ عدد شلغم رنده شده
۲۵۰ گرم قارچ
نمک و فلفل
آبلیمو دلخواه

مراحل
جو و هویج رنده شده رو میریزیم تو قابلمه و با آب به میزان لازم،زمان میدیم تا کاملا بپزه و لعاب بندازه.
قارچ ها رو میشوریم و ورقه ای میکنیم و به جو اضافه میکنیم تا بپزه.
شلغم و سبزی و آب مرغ و نمک و فلفل و خامه رو اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم و مرتب سوپ رو هم میزنیم تا بجوشه و خامه نبُره و جا بیفته.
بعد زیرشو خاموش میکنیم و سرو میکنیم و با کمی جعفری یا گشنیز تزیین میکنیم .نوش جان
در صورت تمایل میتونید موقع سرو کمی آبلیمو هم اضافه کنید.

پی نوشت :  بچه ها به جای خامه، از شیر میتونید استفاده کنید.
از هر جو ، جو پرک و جو معمولی میتونید استفاده کنید، من جو معمولی میریزم و نمیخیسونم، ۲ ساعت الی ۳ ساعت خوب میپزه مخصوصا اگه تو پلوپز چند کاره بپزید.
آبلیمو رو حتماااااا بذارید سوپ از حرارت بیفته و کم کم اضافه کنید وگرنه میبره و دون دون میشه.
  • Rose، Samin، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
سوپ عدس
عدس یک استکان
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
هویج ریز رنده شده یک عدد
رشته سوپي به مقدار لازم
عدس، رب گوجه، نعنا خشک و هویج رنده شده رو می گذاریم بپزه بعد که پخت رشته سوپي رو اضافه میکنیم و می گذاریم تا رشته ها نرم بشه و مخلوط می کنیم بعد مقداری آب لیمو و نمک می ریزیم و می گذاریم تا چند تا جوش بزنه و بعد نوش جان می کنیم. به همین راحتی به همین خوشمزه گی.
هویج اختیاریه می تونید نریزید.
  • 2015، Almam، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوپ جو
سینه مرغ مکعبی خرد شده یک کاسه کوچک
پیاز داغ نگيني خرد شده دو قاشق غذاخوری
جو یک و نیم استکان
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
هویج بزرگ یک عدد
جعفری مقداری
نمک ، فلفل آبلیمو به مقدار لازم
سینه های مرغ رو با پیاز داغ تا جایی تفت می دهیم که رنگ آنها عوض شود بعد کمی فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد رب رو اضافه میکنیم و دوباره تفت می دهیم. مقدار ی آب اضافه می کنیم و جو رو که از قبل خیس کرده بودیم آبش رو خالی می کنیم و  اضافه می کنیم و هویج را رنده کرده اضافه می کنیم. دو ساعت زمان ميدهیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد در اواخر پخت  کمی جعفری خرد شده را اضافه کرده و زمان می دهیم تا جعفری نیز بپزد. در آخر کار نمک و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا چند تا قل بزنه بعد گاز روخاموش می کنیم و نوش جان.
  • 2015، Almam، artatam، Samin، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها من امروز یه سوپ راحت یاد گرفتم میذارم براتون:
اول ۱۰-۱۵ تا قارچ خورد شده و ۱ عدد هویج نگینی شده رو با ۵۰ گرم کره تفت میدیم و نوک قاشق چای خوری زردچوبه بهشون اضافه میکنیم بعد از دو سه دقیقه ۵ تا قاشق غذاخوری برنج پاک شده اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل هم که به دلخواه میریزیم.حالا یه لیتر شیر هم اضافه می‌کنیم و میذاریم بجوشه.بعد از نیم ساعت یه مقدار جعفری و پیازچه خورد شده و نخود فرنگی اضافه می‌کنیم.توی دستورش گفته بود که یه فلفل قرمز تندم میندازیم توش.سه لیوان آب هم میریزیم و میذاریم ۳۵ دقیقه دیگه بجوشه و بعدش سوپتون حاضره.
  • 2015، Almam، artatam، Samin، youtab، آیسان ۹۶، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سلام سلام
من بالاخره این سوپ شلغم رو درست کردم Heart
با دستور المام جان:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=2...4#pid12074

عالیییی بود چه با خامه چه بی خامه 
من شلغم رو خیلی بیشتر زدم، مزه ش فوق العاده شد... در حد 5 تا زدم که دوتاش رو درسته انداختم توش
استاک مرغ هم نداشتم، آب پای مرغ ریختم
سبزی هم سبزی صحرایی داشتم با برگ پیاز خشک شده که اونا رو هم ریختم فووووق العاده شد
آبلیمو هم نزدم چون همینجوری خوشمزه بود
مرسی المام جان Heart

[تصویر:  photo_2021-11-11_13-45-46_uu4n.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Almam، Elham67، mahtakhanoum، Mari90، Samin، youtab، ترانه خانوم، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیرین دخت، ندایا
پاسخ
بچه ها من امروز یه سوپ درست کردم که فکر کنم برای کشور ترکیه باشه. خیلی خوشمزه بود.
اول یه پیاز رو رنده زیر کردم، آبشو گرفتم، ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریختم توش، با نمک و فلفل و آویشن و یه حبه سیر رنده شده و نصف قاشق آرد سفید و ۲ قاشق آرد نخودچی. ورز دادم. بعد تو کمی روغن سرخشون کردم گذاشتم کنار.
تو یه قابلمه یه پیاز نگینی رو با همون روغنی که گوشتارو سرخ کرده بودم کمی سرخ کردم،( تو دستور اصلی پیاز داغ نداشت، من خودم اضافه کردم) ،زردچوبه زدم، ۲ قاشق آرد، یه قاشق رب، یه قاشق نعناع خشک، همه رو کمی باهم تفت دادم، تو دستورش نوشته بود کره هم بزنین که من واسه چربی خون شوهرم نزدم. بعد که تفت خوردن آب جوش ریختم و با همزن دستی یکم همش زدم تا گوله هاش باز بشه یکدست بشه ، اب که تو قابلمه به جوش اومد یه دونه کنسرو نخود رو ریختم تو آبکش و خود نخودهارو ریختم توش. تو دستورش نوشته بود یه کاسه ورمیشل ولی من دو مشت ماکارونی از این مدل کرمی شکلا ریختم توش. نمک هم ریختم، گوشت قلقلی هارم توش ریختم. درش رو گذاشتم تا هم گوشت و ماکارونی ها بپزن هم آبش کشیده بشه غلیظ بشه. دیگه هروقت به غلظت مناسب رسید خاموش میکنیم‌ . ما با لیمو ترش تازه خوردیم. خیلی ما خوشمون اومد‌.
  • 2015، Almam، Celin، Elham67، Mari90، Rose، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیدا، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سوپ جو و ذرت

[تصویر:  screenshot_2022-03-05-18-55-28-1_poiw.png]

مواد لازم برا ۸ نفر
۳ لیوان جو پخته
۴ ق غ ذرت پخته
۱ لیوان قارچ ورقه شده
۱ لیوان ماکارونی فرمی
۱ عدد سیب زمینی متوسط نگینی
۲ عدد عصاره مرغ یا ۸ لیوان آب مرغ
۱ پاکت شیر
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ ق چ زردچوبه
نمک-فلفل سیاه-آبلیمو

مراحل:

(۸ لیوان آب و عصاره مرغ) یا ۸ لیوان آب مرغ + ۸ لیوان آب و جو پخته رو تو قابلمه میریزیم و حدودا نیم ساعت رو حرارت ملایم، میذاریم بجوشه تا جو کاملا لعاب بندازه.
بعد قارچ ها و زرد چوبه رو اضافه می کنیم.
حرارت رو زیاد می کنیم و شیر رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد.
بعد سیب زمینی ها رو که نگینی خرد کردیم اضافه می کنیم.
ماکارونی ها و خامه و نمک و فلفل سیاه و ذرت رو اضافه میکنیم، و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد. (اگه مرتب هم نزنیم خامه میبره و دون دون میشه!)
بعد اینکه سیب زمینی و ماکارونی ها پختن، از رو حرارت برمیداریم.
کمی صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و بعد آبلیمو رو در حالی که داریم سوپ رو هم میزنیم، کم کم اضافه میکنیم. یا میتونید موقع سرو از لیمو تازه استفاد کنید
برای تزیین هم میتونید از جعفری خرد شده و فلفل سیاه استفاده کنید. نوش جان
  • 2015، artatam، Celin، Gitii، Heven، Rose، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
سوپ ماست و گشنیز

[تصویر:  screenshot_2022-03-05-23-02-30-1_cha3.png]
مواد لازم ۷ نفر
۱ پیمانه جو (نپخته)
۱/۲ پیمانه هویج
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ پیمانه گشنیز
۴ لیوان آب مرغ یا یک عدد عصاره مرغ
۱.۵ ق غ آرد
۱ کیلو ماست (من ۸۵۰ گرم ماست سنتی سوتچی لر استفاده کردم)
سیر یا پودر سیر
فلفل قرمز یا سیاه -نمک

مراحل
جو رو میذاریم خوب بپره و کاملا لعاب بندازه.

بعد هویج خرد شده و آب مرغ یا عصاره رو به جو اضافه میکنیم و میذاریم هویج هم بپزه.

بعد سیب زمینی خرد شده رو اضافه میکنیم.

ماست و آرد و فلفل و نمک و سیر رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد از پخت سیب زمینی، به سوپ اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه.

در آخر گشنیز رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه که جوشید شعله رو خاموش میکنیم.
موقع سرو سوپ، با گشنیز و فلفل تزیین میکنیم.نوش جان
  • artatam، Heven، Rose، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان