موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۷:۴۷ عصر
دوستان برای پاک کردن لک غذا روی لباس (که سرشار از رب و زردچوبه و روغن بوده) راه حلی دارید؟ با مایع لباسشویی شستم ولی پاک نشد.
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۷:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۷:۵۵ عصر، توسط ستیلیته.)
وقتی با مایع لباسشویی شستی دیگه خرابش کردی در واقع! لک لباس رو اگر قبل از خیس کردنش بهش لکهبر مخصوص لباس بزنی و بذاری بمونه میره.
البته حالا میخوای چند روز هم بندازش تو آفتاب مستقیم شاید کمرنگ بشه.
پودر لکهبر مارک سپید هست بگیر، مشابه Vanish خارجی هست. صورتی هستن جفتشون. اسپری لکهبر لباس هم باز همین مارک Vanish ترک هست که خیلی خوبه. اگر بری هایپراستار معمولا قسمت شویندهها کلی مارک لکهبر لباس دیگه هم هست. اون اسپریها برای همین هستن که به یک قسمت از لباس بزنی بذاری لکه بره و بعد بشوریش. ولی اون پودریها بیشتر برای این هستن که اگر کلاَ لباسهات زیاد لک میشن بریزی تو ماشین و همه لباسها رو باهاشون بشوری.
راستی همیشه پودر لباسشویی هم داشته باشید. یک جاهایی مایعها خیلی قوی نیستن.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۷:۴۷ عصر)شیدا نوشته است: دوستان برای پاک کردن لک غذا روی لباس (که سرشار از رب و زردچوبه و روغن بوده) راه حلی دارید؟ با مایع لباسشویی شستم ولی پاک نشد.
شیدا جون یه سری لکه بر مخصوص لباس هست معمولا مال بچه هاست... یعنی توی فروشگاه های سیسمونی من دیدم... که حی لکه های آهن روی لباس بچه رو هم می بره... خارجیا دیدم اسپری هم دارن... یعنی همونجوری لباسی که ماده غذایی روش ریخته رو خیس می کنن، بهش این مواد رو اسپری می کنن و میذارن یه مدتی می مونه و آب می کشن و لباس سفید سفید میشه دوباره...
حالا این سری احتمالا لباست از دست رفته، ولی برای دفعات بعد می خوای این رو در موردش تحقیق کن... شاید مال بزرگسال هم داشته باشه... من آشنایی ندارم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
اعتبار:
8,176
بچهها برای لکه جوهر مونده روی کاپشن چیکار کنم؟اتوشویی میتونه تمیزش کنه؟
تشکر Received:
3,205 in 1,261 posts
تشکر Given: 2,037
اعتبار:
4,723
منم داشتم میخوندم تاپیکو منم همین سپیدو دارم
تمام لکه های لباس بچه رو میبرم باهاش
من در غلیظترین حالت ممکن که روش نوشته میزارم یه مدت بمونه بعد میشورم
لکه های قدیمی رو هم کمرنگ میکنه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sepi
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
بچه ها اگر لباسشویی تون شستشوی لکه بر داره میشه stain تو این حالت بشورید لکه میره. البته لکه قدیمی کمرنگ میکنه باید دیگه تا چند ساعت بعد بندازی تو ماشین. اما خیلی تمیز و بی لکه تحویل میگیری. تو این حالت شستشو هم بیشتر از ۲-۳ تکه لباس نباید بندازی تو ماشین. من شب ها لباس پسرم این طوری میشورم
• Sepi
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
بچه ها زردی زیر بغل پیراهن مردا رو چطوری باید پاک کرد؟ شوهر من هر پیراهنی میپوشه بعد مدتی زیر بغلش و دور گردنش زرد بدجور میشه، هرچیم میشورم نمیره. با اینکه لباساشو تند تند میشورم و خودشم تند تند دوش میگیره. انگاری مدل عرق تنش اینجوریه. پیراهن سفیدا رو وایتکس میندازم ولی رنگی ها چی؟
• سِودا