امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاک کردن لکه روی لباس
Star 
دوستان برای پاک کردن لک غذا روی لباس (که سرشار از رب و زردچوبه و روغن بوده)  راه حلی دارید؟  با مایع لباسشویی شستم ولی پاک نشد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وقتی با مایع لباسشویی شستی دیگه خرابش کردی در واقع! لک لباس رو اگر قبل از خیس کردنش بهش لکه‌بر مخصوص لباس بزنی و بذاری بمونه می‌ره.
البته حالا می‌خوای چند روز هم بندازش تو آفتاب مستقیم شاید کمرنگ بشه.
پودر لکه‌بر مارک سپید هست بگیر، مشابه Vanish خارجی هست. صورتی هستن جفتشون. اسپری لکه‌بر لباس هم باز همین مارک Vanish ترک هست که خیلی خوبه. اگر بری هایپراستار معمولا قسمت شوینده‌ها کلی مارک لکه‌بر لباس دیگه هم هست. اون اسپری‌ها برای همین هستن که به یک قسمت از لباس بزنی بذاری لکه بره و بعد بشوریش. ولی اون پودری‌ها بیشتر برای این هستن که اگر کلاَ لباس‌هات زیاد لک می‌شن بریزی تو ماشین و همه لباس‌ها رو باهاشون بشوری.

راستی همیشه پودر لباسشویی هم داشته باشید. یک جاهایی مایع‌ها خیلی قوی نیستن.
  • Almam، Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۷:۴۷ عصر)شیدا نوشته است: دوستان برای پاک کردن لک غذا روی لباس (که سرشار از رب و زردچوبه و روغن بوده)  راه حلی دارید؟  با مایع لباسشویی شستم ولی پاک نشد.

شیدا جون یه سری لکه بر مخصوص لباس هست معمولا مال بچه هاست... یعنی توی فروشگاه های سیسمونی من دیدم... که حی لکه های آهن روی لباس بچه رو هم می بره... خارجیا دیدم اسپری هم دارن... یعنی همونجوری لباسی که ماده غذایی روش ریخته رو خیس می کنن، بهش این مواد رو اسپری می کنن و میذارن یه مدتی می مونه و آب می کشن و لباس سفید سفید میشه دوباره...
حالا این سری احتمالا لباست از دست رفته، ولی برای دفعات بعد می خوای این رو در موردش تحقیق کن... شاید مال بزرگسال هم داشته باشه... من آشنایی ندارم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
من برای لباسای رنگی، لکه بر صورتی vanish استفاده میکنم، یکم از اون میریزم رو لکه بعد با سری خودش به خورد لباس میدم Big Grin میندازم تو ماشین لباسشویی، بعد یه ربع ماشینو روشن میکنم و پودر میریزم به همون روشی که انجام میدید Big Grin
البته بگم لکه های قدیمی رو نمیبره ها، باید زود سر و تهشو هم بیارید!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
بچه‌ها برای لکه جوهر مونده روی کاپشن چیکار کنم؟اتوشویی میتونه تمیزش کنه؟
پاسخ
لکه بر سپید عالیه
  • Sepi، آیسان ۹۶
پاسخ
منم داشتم میخوندم تاپیکو منم همین سپیدو دارم
تمام لکه های لباس بچه رو میبرم باهاش
من در غلیظترین حالت ممکن که روش نوشته میزارم یه مدت بمونه بعد میشورم
لکه های قدیمی رو هم کمرنگ میکنه
  • Sepi
پاسخ
بچه ها اگر لباسشویی تون شستشوی لکه بر داره میشه stain  تو این حالت بشورید لکه میره. البته لکه قدیمی کمرنگ میکنه باید دیگه تا چند ساعت بعد بندازی تو ماشین. اما خیلی تمیز و بی لکه تحویل میگیری. تو این حالت شستشو هم بیشتر از ۲-۳ تکه لباس نباید بندازی تو ماشین. من شب ها لباس پسرم این طوری میشورم
  • Sepi
پاسخ
واسه من نداره این گزینه رو شیطون خانوم که  Huh
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
بچه ها زردی زیر بغل پیراهن مردا رو چطوری باید پاک کرد؟ شوهر من هر پیراهنی میپوشه بعد مدتی زیر بغلش و دور گردنش زرد بدجور میشه، هرچیم میشورم نمیره. با اینکه لباساشو تند تند میشورم و خودشم تند تند دوش میگیره. انگاری مدل عرق تنش اینجوریه. پیراهن سفیدا رو وایتکس میندازم ولی رنگی ها چی؟
  • سِودا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان