امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چای ماسالا
این چایی جون میده برای پاییز و زمستون
و به نظرم خانمهایی که تازه زایمان کردن، یا پریود شدن یا دخترایی که تازه پریود شدن خیلی براشون می تونه خوب باشه... چون خواص دارویی هم داره بخاطر انواع ادویه های مفیدی که توش هست Heart

[تصویر:  13_gte6.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این چای رو من خیلی دوست دارم...
و توی دوران شیردهی که خیلی چیزا نمی تونستم بخورم استفاده کردم چون خیلی سختم بود هیچ ماده ی کافئین داری رو نخورم...
ولی این جایگزین خوشمزه و خوش عطری شد که توی شبهای بلند پاییز و زمستون یار من در بچه داری بود و جای خالی چای و قهوه رو برام پر کرد (نه اینکه خیلی بخورم اما هر موقع که درستش می کردم لذت می بردم...)

این مقادیریه که من استفاده می کنم...
بسته به اینکه چقدر ازشون استفاده میکنم، ممکنه به اندازه ی 3-6 لیوان چای ماسالا بده... 
نسبت ها دقیق یادم نیست... از شکل می تونید حدودی بریزید تا مزه ی مورد علاقه تون رو پیدا کنید...
*******فلفل ها رو اگه حساسیت دارید کمتر بریزید... من چون گرماش رو دوست دارم نسبتا زیاد میریزم ولی بسته به نوع فلفلتون دیگه خودتون دقت لازم رو داشته باشید

[تصویر:  20200507_075755_pyj.jpg]

من ادویه هام رو درسته می خرم و تفت میدم و بعد از خنک شدن، پودر می کنم... در اینجا فقط پودر گل محمدی و فلفل رو تفت ندادم

موادی که من استفاده می کنم برای ادویه ی ماسالام به ترتیب از ساعت 12:
دارچین
زیره سبز
فلفل قرمز
زردچوبه
زنجبیل
هل سبز
بادیان
فلفل سیاه
دارچین
جوز هندی (در حد چند بار رنده کردن)
گل محمدی
میخک

مواد برای دم کردن چای:
1/4 لیوان آب 
3/4 لیوان شیر
1 ق غ چای سیاه (یا چای کیسه ای)
نبات یا عسل برای شیرین کردن
ادویه ی ماسالا که در بالا درست کردیم، در حدی که طبعمون بکشه

من همه ی مواد به جز شیر و شیرین کننده رو میریزم توی قوری و میذارم روی گاز... بعدش که قشنگ ادویه ها به آب مزه دادن، شیر گرم رو اضافه می کنم (یا میزارم بیشتر بمونه و چای کاملا داغ باشه) و چند دقیقه بعد از صافی رد کرده و میل می کنم Smile

هر چی آب کمتر و شیر بیشتر باشه شیر غلیظ تر میشه...
هر چی بیشتر بذارید ادویه ها با آب روی گاز بمونن، طعم قوی تری میده...
اگه به هر کدوم از مواد ادویه حساسیت دارید میتونید حذف کنید
مزه ی این چای با پودرهای آماده ای که بیرون می فروشن زمین تا آسمون فرق داره واقعا
  • 2015، Almam، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها از نظراتتون
راستش من یه جایی از این آماده ها خوردم ولی اصلا نپسندیدم...
ولی اینی که خودم درست کردم رو خیلی دوست دارم...
حالا میخواید یه بار تست کنید ببینید چی خریدید... اگه خوب بود که بخورید اگه خوشتون نیومد از این دستوری که گذاشتم استفاده کنید...
البته با توجه به اینکه هر دوتون بچه کوچیک دارید، توصیه می کنم که خودتون ادویه ها رو تهیه و درست کنید چون از توی ادویه ها بزرگترین تقلب ها میشه... کلا سعی کنید تا جایی که می تونید ادویه آماده نخرید حتی ساناز مینایی تاکید شدید می کرد که توی ادویه ها تقلب خیلیییی زیاده...
توی این نوشیدنی واقعا بیشترین وقت رو اندازه کردن و پودر کردن ادویه ها می بره...

ترگل جان نحوه ی درست کردنش رو هم توی پست گفتم...
آب رو با ادویه میذاری توی قوری روی مثلا کتری تا دم بکشه و آب قشنگ مزه ی ادویه ها رو بگیره...
بعد که قشنگ رنگ آب عوض شد، یعنی ادویه مزه ی آب رو تغییر داده... هر چی بیشتر بمونه، مزه ش قوی ترم میشه...
بعد اواخر دم کشیدنش که شد، یکم شیر (و اگه شیرین کننده نداره مثلا شما نبات یا عسل می تونید استفاده کنید) بزنید و هم بزنید بذارید دماش بیشتر شه...
چون من نمی دونم چه مارکیه و بدونمم فقط یه بار آماده ش رو خوردم، خودتون مزه ها رو تست کنید... حتی شاید خودش پودر شیر داشته باشه... در این حالت دقت کنید که چه پودر شیری هستش و برای شیرتون ضرر نداشته باشه...
در کل این چای برای خانم شیرده خیلی خوبه
چون همه ی ادویه های گرم رو داره برای خانمهایی که پریود شدید دارن، تازه زایمان کردن، دخترای تازه بالغ، تازه عروس ها و خانمایی که ضعف دارن خوبه... و یه روشیه که ادویه ها رو با خواشون به بدن برسونیم... مثلا همون زردچوبه برای خانم زائو عااالیه و حذفش نکنید و حتی توی جنوب یه کاچی ای برای خانم زائو دارن که ادویه اش زردچوبه اس!!! در واقع کاچی یه روشی برای رسوندن ادویه های مفید به زائو بوده... این هم همینه و به نظرم کاراییش برای خانم های تازه زایمان کرده خیلی عالیه چون کاچی کنارش کلی هم کالری داره اما این نه ولی کلی ادویه های مفیدتر داره... من حتی زعفران هم میزدم (زعفران بر خلاف چیزی که خانما تصور می کنن توی پریود بد نیست و بدن رو تمیز می کنه... خون رو روان می کنه و درد کم میشه...)...
حتی اگه کسی دختر داشته باشه می تونه رازیانه هم بزنه و برای شیرش هم خوب میشه... (یعنی ادویه ی آپشنالشه و واجب نیست اما خانمایی که دختر دارن میتونن راحت رازیانه رو از این طریق بخورن)
حتی شما اگه لبنیات حیوانی نمی تونید استفاده کنید، میشه اون لحظات آخر شیر بادوم دمای محیط رو اضافه کرده و میل کنید... واقعا محدودیت نداره... مزه ش غنی تر هم میشه به نظر من...

حالا این چای یکی از مطالب مرتبط با خوراکی های پس از زایمان بود... که از بدن مادر مراقبت کنیم... و مادری که نمی تونه مثلا قهوه ی همیشگیش رو بخوره، یه جایگزین بهتر و با کیفیت تر و بی ضرر بهش معرفی کنیم... نه اینکه فقط بگیم اینو نخور، اونو نخور.......................
ولی اگه ببینم علاقمندی هست، مطالب دیگه هم که بلدم میام و میگم... واقعا باید حواس همه مون به خانم های تازه زایمان کرده باشه...
  • 2015، Elham67، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[تصویر:  080101-1_3wsv.jpg]

من از این چای ماسالا استفاده میکنم و البته با اینکه خودش شیر داره، ولی من داخل شیر میریزم،من که خیلی ازش راضی ام، طعم همه ادویه ها به یه نسبت احساس میشه، و اینکه بدون شکر هست ، اکثر ماسالای آماده برای اینکه طعم خوبی داشته باشه شکر دارن
پیج اینستا دارن،محصولات متنوع داره

محصولات همنشین
  • Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۴۶ عصر)Hamii99 نوشته است: [تصویر:  080101-1_3wsv.jpg]

من از این چای ماسالا استفاده میکنم و البته با اینکه خودش شیر داره، ولی من داخل شیر میریزم،من که خیلی ازش راضی ام، طعم همه ادویه ها به یه نسبت احساس میشه، و اینکه بدون شکر هست ، اکثر ماسالای آماده برای اینکه طعم خوبی داشته باشه شکر دارن
پیج اینستا دارن،محصولات متنوع داره

محصولات همنشین

منم دقیقاَ از همین مارک دارم حامی جان، مدل «بدون شیر»ش و عطرش واقعاَ خوب و درسته. یادم نیست از کجا خریدمش، تو یادته؟
  • Rose، youtab
پاسخ
من اولین بار از خیابون بهار خریدم،یه فروشگاهیه،همینجور خوراکی ها میاره، بیسکوییت بدون قند و سوهان و ... ولی دیگه بعد یه مدت نیاورد، من دیگه از پیجش سفارش دادم،البته الان چند ماهی هست نخریدم
  • Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
رز جان تو عکس یه ادویه رو فکر کنم نام نبردی اون میخکه؟؟
  • Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۲:۳۹ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: رز جان تو عکس یه ادویه رو فکر کنم نام نبردی اون میخکه؟؟

میخک عشق مری Heart Smile)
  • Mari90، Rose، youtab
پاسخ
عهه مری میخک دوست داره
  • Rose، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
فکر کنم تقریبا متنفره Smile))
  • Rose، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ