این چای رو من خیلی دوست دارم...
و توی دوران شیردهی که خیلی چیزا نمی تونستم بخورم استفاده کردم چون خیلی سختم بود هیچ ماده ی کافئین داری رو نخورم...
ولی این جایگزین خوشمزه و خوش عطری شد که توی شبهای بلند پاییز و زمستون یار من در بچه داری بود و جای خالی چای و قهوه رو برام پر کرد (نه اینکه خیلی بخورم اما هر موقع که درستش می کردم لذت می بردم...)
این مقادیریه که من استفاده می کنم...
بسته به اینکه چقدر ازشون استفاده میکنم، ممکنه به اندازه ی 3-6 لیوان چای ماسالا بده...
نسبت ها دقیق یادم نیست... از شکل می تونید حدودی بریزید تا مزه ی مورد علاقه تون رو پیدا کنید...
*******فلفل ها رو اگه حساسیت دارید کمتر بریزید... من چون گرماش رو دوست دارم نسبتا زیاد میریزم ولی بسته به نوع فلفلتون دیگه خودتون دقت لازم رو داشته باشید
من ادویه هام رو درسته می خرم و تفت میدم و بعد از خنک شدن، پودر می کنم... در اینجا فقط پودر گل محمدی و فلفل رو تفت ندادم
موادی که من استفاده می کنم برای ادویه ی ماسالام به ترتیب از ساعت 12:
دارچین
زیره سبز
فلفل قرمز
زردچوبه
زنجبیل
هل سبز
بادیان
فلفل سیاه
دارچین
جوز هندی (در حد چند بار رنده کردن)
گل محمدی
میخک
مواد برای دم کردن چای:
1/4 لیوان آب
3/4 لیوان شیر
1 ق غ چای سیاه (یا چای کیسه ای)
نبات یا عسل برای شیرین کردن
ادویه ی ماسالا که در بالا درست کردیم، در حدی که طبعمون بکشه
من همه ی مواد به جز شیر و شیرین کننده رو میریزم توی قوری و میذارم روی گاز... بعدش که قشنگ ادویه ها به آب مزه دادن، شیر گرم رو اضافه می کنم (یا میزارم بیشتر بمونه و چای کاملا داغ باشه) و چند دقیقه بعد از صافی رد کرده و میل می کنم
هر چی آب کمتر و شیر بیشتر باشه شیر غلیظ تر میشه...
هر چی بیشتر بذارید ادویه ها با آب روی گاز بمونن، طعم قوی تری میده...
اگه به هر کدوم از مواد ادویه حساسیت دارید میتونید حذف کنید
مزه ی این چای با پودرهای آماده ای که بیرون می فروشن زمین تا آسمون فرق داره واقعا