امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انرژی زنانه
سلام دوستان
من یه مطلبی درباره ی انرژی زنانه خوندم و تست کردم، می خوام ببینم آیا تصادفی بوده یا اینکه واقعا اونطور که میگن این قضیه کارآمده...
اینجا درستش کردم که افراد غیرعضو دسترسی نداشته باشن و نبینن و راحت باشیم...

اونهایی که میخوان با من همراه باشن و گزارش کارشون رو بدن پای این پست لایک کنن...
موضوع از این قراره که من یه جا خوندم که تمرین کگل می تونه خیلی روی بالابردن انرژی زنانه موثر باشه...
همونطور که همه مون می دونیم، این تمرین یک ورزش عالی برای رحمه و اگه در رابطه استفاده بشه، باعث بیشتر شدن لذت طرفین میشه...
اما مساله ای که برای من جالب بود، تاثیرش روی انرژی زنانه برای حضور در اجتماع و دریافت کمک، حمایت، تشویق از بقیه بود...
خلاصه من این روش رو تست کردم و دو روزه که با اتفاقاتی برخورد می کنم که قبلا اصلا برام پیش نمیومد...
مثلا رفته بودم بانک، یکی از کارمندا گفت کارتون چیه و راهنمایی کرد چکار کنم...
یکی دیگه از ظاهرم تعریف کرد که فوق العاده عجیب بود برام و تیپی بود که همیشه میزدم ولی تا حالا کسی هیچوقت نطری درباره ی تیپم نداده بود...
یک کارمند دیگه دم در بود و خودش کارتم رو گرفت و کارم رو راه انداخت!
از همونجا رفتم خرید، یه قلم جنس گرفته بودم و از خانم حسابدار پرسیدم که منم باید توی صف بایستم برای یه دونه قارچ؟ او اصلا انگار منو ندید یا نشنید ولی در همون لحطه یه آقایی بدو بدو اومد گفت رمزتون چنده و منم کارتمو درآوردمو دادم بهش و او هم داد که اون خانم حسابدار، حساب کنه!!! Smile
یا یه سوالی داشتم که فلان محصول رو دارید؟ آقا گفت نمیدونم باید از یه خانمی با این مشخصات بپرسید و خودش اومد برام پیداش کرد!!!!
 و همه ی این اتفاقا برای من جدید و جالب بود چون هیچوقت نشده بود راحت به همه ی کارام برسم... شایدم وظیفه شون بوده همه شون ولی تا حالا ندیده بودم که رئیس بانک بیاد کارت آدم رو بگیره و کارش رو بکنه!!!
کگل روی رابطه مون هم تاثیر مثبت داشته....

خلاصه ی کلام، اگر پایه اید، بیاید این تمرین رو دوهفته انجام بدیم و طی این مدت گزارش بدیم که چه رفتارهای جدید و جالب محترمانه یا توجه های جدیدی از سمت بقیه دریافت می کنیم و با خودمون دیدیم... یا همسر یا پارتنرمون متوجه تغییری شده یا نه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Almam، Elham67، Mari90، Samin، sims s، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، پروانه ابریشم
پاسخ
چه جالب رز
اون مقاله یا مطلبی که خوندی لینکشو بذار لطفا
من فقط یک بار همچین تجربه ای دارم و بعد از گذشتن چند سال هنوز یادمه که با چمدون سنگین رسیده بودم تهران صبح زود بود و پله برقی بی آر تی خاموش بود, منم منتظر نشستم که روشن بشه, یهو ی آقایی اومد گفت خانوم میخواید چمدونتون ببرم بالا؟! اون وقت صبح که معمولا آدما حوصله خودشونو ندارن چه برسه کمک کردن من فقط گفتم زحمتتون میشه
یهو بلندش کرد گذاشت رو شونش و به سرعت برد بالا بعدم بالای پله ها ازم پرسید که کدوم طرف میخوای بری گفتم بهش از اون ور هم برد پایین و رفت
من هنوز مات و مبهوتم که از کجا پیداش شد
باز یکم جلوتر رسبدم به پله باز یه مرد دیگه اومد چمدونمو برام برد بالا, ساعت ۵-۶ صبح بودااا
آی کیف کردم
  • (کژال)، 2015، Almam، Elham67، niky، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
چه جالب رز عزیز
من در مورد خواص این کار خیلی شنیدم اما اینو نه
گاهی تو بارداری هم انجام میدادم
من دوست دارم تجربش کنم عزیزم 
من هستم
  • (کژال)، 2015، Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۹:۱۴ عصر)Mari90 نوشته است: چه جالب رز
اون مقاله یا مطلبی که خوندی لینکشو بذار لطفا
من فقط یک بار همچین تجربه ای دارم و بعد از گذشتن چند سال هنوز یادمه که با چمدون سنگین رسیده بودم تهران صبح زود بود و پله برقی بی آر تی خاموش بود, منم منتظر نشستم که روشن بشه, یهو ی آقایی اومد گفت خانوم میخواید چمدونتون ببرم بالا؟! اون وقت صبح که معمولا آدما حوصله خودشونو ندارن چه برسه کمک کردن من فقط گفتم زحمتتون میشه
یهو بلندش کرد گذاشت رو شونش و به سرعت برد بالا بعدم بالای پله ها ازم پرسید که کدوم طرف میخوای بری گفتم بهش از اون ور هم برد پایین و رفت
من هنوز مات و مبهوتم که از کجا پیداش شد
باز یکم جلوتر رسبدم به پله باز یه مرد دیگه اومد چمدونمو برام برد بالا, ساعت ۵-۶ صبح بودااا
آی کیف کردم

توی پیج ساووشکا بود که دیدم  عزیزمHeart
@sovushka.ir
آره من اولین بار بود تجربه ش می کردم... خیلی برام عجیب و جالب بود...
  • (کژال)، 2015، Elham67، Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۹:۱۷ عصر)youtab نوشته است: چه جالب رز عزیز
من در مورد خواص این کار خیلی شنیدم اما اینو نه
گاهی تو بارداری هم انجام میدادم
من دوست دارم تجربش کنم عزیزم 
من هستم

آره منم اصلا فکرش رو نمی کردم...
ولی انجام دادم و شد... و حالا می خوام ببینم روی بقیه خانما هم اثر داره یا شانس بوده... Cool
  • (کژال)، Elham67، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پروانه ابریشم
پاسخ
عزیزم منم هستم ،برای منم جالب شد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
اون تمرینی که گفتی چه ربطی به انجام کارهای اداری و غیر اداری داره؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
به خود کار ربطی نداره...
به نحوه ی انجام شدنش و انرژی ای که آدم از محیط میگیره فکر کنم ربط داره که کارها بدون گره انجام میشه...
مردم حواسشون هست که ناراحت نشی... بعنوان یک بانو دیده میشی و احتمالا مسائل از این دست...
خودم هم فعلا چیز بیشتری نمیدونم و فعلا میخوام صحت سنجی کنم...

اونهایی که متاهلن یا در رابطه هستن با همسر و بقیه...
اونهایی که تنها هستن در ارتباط با بقیه...

ببینیم اگر این تمرین رو انجام بدیم، آیا روی رفتارهایی که از جامعه می گیریم تاثیر داره یا نه...
  • (کژال)، Elham67، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
آخه یه تمرین بدنی چطور می تونه تاثیر بذاره روی روابط اجتماعی?
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم هستم
تمرینتاشو از کجا بگیریم؟
  • 2015، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: