دوستان دستور امتحان شده از شیرینی های نوروزی رو اگه دارید لطفا بذارید.مثل شیرینی نخودچی، نان برنجی،پادرازی و...
شیرینی های نوروزی
|
۱۴۰۰/۸/۲۴، ۱۲:۰۲ صبح
![]() من چننند ساله شیرینی نخودچی را با این رسپی درست میکنم، خییلی هم خوب میشه ![]() مواد لازم آرد نخودچي ٥٠٠ گرم روغن صاف قنادي و يا نيمه جامد لادن و يا روغن حيواني ١٧٥ گرم آرد سفيد ٤ ق س (٥٠ گرم) پودر قند ١٧٥ گرم پودرهل ١ ق س زعفران آب شده غليظ ١ ق ٥٠ گرم از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد استفاده كنين آردها رو باهم مخلوط و الك كنين پودرقند رو هم الك كنين دو جور ميتونين درست كنين، روغن جامد رو ذوب كنين و با پودرقند مخلوط و آردها رو اضافه و پودرهل و زعفران رو هم اضافه کنید روش دوم: پودر قند رو الك كنين و با روغن جامد، با همزن بزنين تاسفيد و پوك بشه، سپس پودر هل و زعفران رو اضافه كنين و بعد آردها رو كه يك بار الك كردين به روغن و پودرقند زده شده اضافه کنید و بعد خمير رو ورز داده و جمع كنين و ياسه بار از چرخ گوشت رد كنين. ![]() خمير نيازي به استراحت نداره خمير رو روي ميزكار بين دو نايلون به قطر ١ تا ٢ سانت باز كرده و با كاتر نخودچي كات كنين و يا تو دست گرد كرده و روشو مهر بزنين و داخل سيني بذارين سيني رو داخل فري كه يك ربع قبل با درجه ۱۶۰ روشن كردين بذارين درجه ي ١۶۰ به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقيقه بعد از زمان پخت سيني رو از فر خارج كنين و بذارين كاااااملا خنك بشه كوچكترين اشاره دست به شيريني، شيريني رو پودر مي كنه اضافه كردن آرد سفيد براي اين هست كه شيريني راحت قالب بخوره تا ١٠٠ گرم ميتونين از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد اضافه كنين اگر چرخ گوشت ندارين دستتون رو چرب كنين وكم كم خمير رو با دست جمع كنين ![]() • 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Minoo1121، Ri Ra، Rose، sims s، youtab، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، خانم فسقلی،
سلام
برای شیرینی های مختلف تاپیک های جدا هم داریم، این تاپیک اشتباهی اینجا مونده هیون جان من تاپیک سوهان آجیلی میزنم، دستور و عکستون رو لطفا اونجا بذارید تا اینجا رو پاک کنیم http://khanumha.com/showthread.php?tid=554 Samin جان هم تاپیک نون برنجی داریم اونجا بذارید عالی میشه http://khanumha.com/showthread.php?tid=496
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۳/۱۲، ۰۹:۴۹ صبح
آرزو جان عالیه
منم ارده کنجد رو با شیره انگور درست میکنم کنجد مثل بادوم زمینی راحت به روغن نمی افته که روان بشه باید بهش روغن کنجد اضافه کنی منم یه سری امتحانی شیره انگور ریختم دیدم عجب چیز خوشمزه ای شد اینم حتما همون قدر خوشمزه ست.
۱۴۰۱/۳/۱۲، ۱۰:۲۲ صبح
(۱۴۰۱/۳/۱۱، ۱۱:۲۵ عصر)Heven نوشته است: دستورو چه جوری ببرم توی اون تاپیک بلد نیستم عزیزم دستورت رو کپی کن توی این تاپیک پست کن عکست رو هم می تونی به همون پست اضافه کنی، اگه نشد بگو خودم حتما برات اضافه ش می کنم ![]() http://khanumha.com/showthread.php?tid=554 مرسی از دستور خوبت
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۲:۰۶ عصر
شیرینی بادامی
مواد لازم: آرد یک چهارم پیمانه پودر بادام سه چهارم پیمانه پودر قند یک چهارم پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری روغن جامد آب کرده یک چهارم پیمانه طرز تهیه: آرد،پودر بادام،پودر قند و هل را با هم مخلوط کرده،روغن را کمکم اضافه کرده و خمیر میکنیم. روی تخته خمیر را باز کرده و به شکل دلخواه قالب زده،در سینی چیده و در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار داده تا پخته شود. پس از سرد شدن در پودر قند غلتانده. *روغن در حدی باشد که اطراف خمیر ترک بخورد. *من با گردو هم درست کردم،خوش طعم میشه. *روغن مایع هم ایرادی نداره،میشه در حد ۳،۴ قاشق غذاخوری. ![]()
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۵:۳۶ عصر
عاشقتونم بچه ها
یعنی اینقدر که همه تون حواستون هست، من خیلی کارم راحت شده ![]() ![]() ![]() دستتون درد نکنه :*
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۲۶ عصر
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۳۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۳۳ عصر، توسط نسیمه جااان.)
یوتاب برای عید شیرینی مربایی خیلی خوب میشه ،تا ۲ هفته هم توی ظرف در بسته میمونه و مشکلی نداره
فک کنم دستورش رو گذاشتم شیرینی نخودچی هم خیلی خوبه ،آسون هم هست فقط قالب سیلیکونی میخواد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: