امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی های نوروزی
#1
Heart 
دوستان دستور امتحان شده از شیرینی های نوروزی رو اگه دارید لطفا بذارید.مثل شیرینی نخودچی، نان برنجی،پادرازی و...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، Samin، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
[تصویر:  20200610_135344_1sb6.jpg]

من چننند ساله شیرینی نخودچی را با این رسپی درست میکنم، خییلی هم خوب میشه Tongue



مواد لازم
آرد نخودچي ٥٠٠ گرم
روغن صاف قنادي و يا نيمه جامد لادن و يا روغن حيواني ١٧٥ گرم
آرد سفيد ٤ ق س (٥٠ گرم)
پودر قند ١٧٥ گرم
پودرهل ١ ق س
زعفران آب شده غليظ ١ ق
٥٠ گرم از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد استفاده كنين
آردها رو باهم مخلوط و الك كنين
پودرقند رو هم الك كنين
  دو جور ميتونين درست كنين، روغن جامد رو ذوب كنين و با پودرقند مخلوط و آردها رو اضافه و پودرهل و زعفران رو هم اضافه کنید

روش دوم: پودر قند رو الك كنين و با روغن جامد، با همزن بزنين تاسفيد و پوك بشه، سپس پودر هل و زعفران رو اضافه كنين و بعد آردها رو كه يك بار الك كردين به روغن و پودرقند زده شده اضافه کنید

و بعد خمير رو ورز داده و جمع كنين و ياسه بار از چرخ گوشت رد كنين.

Exclamation من خودم همیشه با روش اول و چرخ گوشت درست میکنم

خمير نيازي به استراحت نداره
خمير رو روي ميزكار بين دو نايلون به قطر ١ تا ٢ سانت باز كرده و با كاتر نخودچي كات كنين و يا تو دست گرد كرده و روشو مهر بزنين و داخل سيني بذارين سيني رو داخل فري كه يك ربع قبل با درجه ۱۶۰ روشن كردين بذارين درجه ي ١۶۰ به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقيقه
بعد از زمان پخت سيني رو از فر خارج كنين و بذارين كاااااملا خنك بشه كوچكترين اشاره دست به شيريني، شيريني رو پودر مي كنه

اضافه كردن آرد سفيد براي اين هست كه شيريني راحت قالب بخوره
تا ١٠٠ گرم ميتونين از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد اضافه كنين

اگر چرخ گوشت ندارين دستتون رو چرب كنين وكم كم خمير رو با دست جمع كنين
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Minoo1121، Ri Ra، Rose، sims s، youtab، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیدا، مینو، ندایا
پاسخ
#3
سلام
برای شیرینی های مختلف تاپیک های جدا هم داریم، این تاپیک اشتباهی اینجا مونده
هیون جان من تاپیک سوهان آجیلی میزنم، دستور و عکستون رو لطفا اونجا بذارید تا اینجا رو پاک کنیم
http://khanumha.com/showthread.php?tid=554


Samin جان هم تاپیک نون برنجی داریم اونجا بذارید عالی میشه
http://khanumha.com/showthread.php?tid=496
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab
پاسخ
#4
آرزو جان عالیه
منم ارده کنجد رو با شیره انگور درست میکنم
کنجد مثل بادوم زمینی راحت به روغن نمی افته که روان بشه باید بهش روغن کنجد اضافه کنی منم یه سری امتحانی شیره انگور ریختم دیدم عجب چیز خوشمزه ای شد
اینم حتما همون قدر خوشمزه ست.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
#5
(۱۴۰۱/۳/۱۱، ۱۱:۲۵ عصر)Heven نوشته است: دستورو چه جوری ببرم توی اون تاپیک بلد نیستم
یه تاپیک باشه برای کیک و شکلات رژیمی و سالم

عزیزم دستورت رو کپی کن توی این تاپیک پست کن
عکست رو هم می تونی به همون پست اضافه کنی، اگه نشد بگو خودم حتما برات اضافه ش می کنم  Heart
http://khanumha.com/showthread.php?tid=554

مرسی از دستور خوبت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
#6
شیرینی بادامی
مواد لازم:
آرد یک چهارم پیمانه
پودر بادام سه چهارم پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
پودر هل یک قاشق چای‌خوری
روغن جامد آب کرده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
آرد،پودر بادام،پودر قند و هل را با هم مخلوط کرده،روغن را کم‌کم اضافه کرده و خمیر میکنیم. روی تخته خمیر را باز کرده و به شکل دلخواه قالب زده،در سینی چیده و در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار داده تا پخته شود. پس از سرد شدن در پودر قند غلتانده.
*روغن در حدی باشد که اطراف خمیر ترک بخورد.
*من با گردو هم درست کردم،خوش طعم میشه.
*روغن مایع هم ایرادی نداره،میشه در حد ۳،۴ قاشق غذاخوری.

[تصویر:  20200119_002249_oqst.jpg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، دانژه، ستی‌لیته
پاسخ
#7
عاشقتونم بچه ها
یعنی اینقدر که همه تون حواستون هست، من خیلی کارم راحت شده Smile مرسی از همه تون که حواستون هست، به همدیگه تذکر میدید، خودتون میاید پاک می کنید Smile فکر نکنم هیچ سایتی اینجور باشه واقعا Smile

دستتون درد نکنه :*
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
#8
بیاید اینجا بازم دستور بذارید لطفا Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
#9
[تصویر:  857af43b-fbe3-4894-91e4-a2a04b1c107a_yw7v.jpeg]

اینا اکثرشون خوبن Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
#10
یوتاب برای عید شیرینی مربایی خیلی خوب میشه ،تا ۲ هفته هم توی ظرف در بسته میمونه و مشکلی نداره
فک کنم دستورش رو گذاشتم

شیرینی نخودچی هم خیلی خوبه ،آسون هم هست
فقط قالب سیلیکونی میخواد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: