امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک یخچالی
#1
سلام بچه‌ها اینجا لطفا دستور کیک‌یخچالیای خوشمزه‌تون رو بذارین ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، miss shin، nona، Rose، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#2
سلام.بچه ها هرکی تونست عکس هم بذاره
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، nona، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
#3
[تصویر:  img_۲۰۲۱۱۱۲۲_۱۶۵۴۲۰_tus8.png]

شیر ۲پیمانه
شکر۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
پودر کاکائو۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید۲ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور ۲بسته
نشاسته گل ۱قاشق غذاخوری
ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد و نشاسته را باهم مخلوط کرده.....
درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته وروی شعله ملایم قرار میدهیم ومدام هم میزنیم.
بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم ....
دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم یه ردیف بسکویت چیده وروی آن مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا بسکوییت تمام شود ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه
بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار میدهیم

دوستان این دستور اصلی هست که من اولین با باهاش درست کردم ی سری نکات هست که خودم طبق تجربه به دست اوردم مثلا من لابه لاش بعد از بیسکوییت موز و گردوی درشت خورد شده میریزم از هرمدل بیسکوییت بدون کرم هم میشه استفاده کرد گاهی کره هم نزدم اما مشکلی پیش نیومده و این که من به جای شیر آب میریزم و توی کیفیت و طعمش فرقی نداره انشالله درست کنید و خوشتون بیاد
ی نکته دیگه هم اینه که حداقل ۸ساعت باید تو یخچال باشه البته طبق تجربه من هرچی بیشار میمونه خوشمزه تر و خوش بافت تر میشه

[تصویر:  img_۲۰۲۱۱۱۲۲_۱۵۵۵۱۰_dlu6.jpg]

عکس اول اینترنیه عکس دومی خودم درست کردم ببخشید بی کیفیته مجبور شدم کات کنم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، nona، romina، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان
پاسخ
#4
به به خیلی ممنون میس شین جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، miss shin، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#5
نمی دونم چرا من هر کار می کنم شل میشه و از تو قالب درسته در نمیاد?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#6
ببخشید نشاسته گل چیه؟با همون نشاسته معمولی فرق داره؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#7
اونی که شبیه دونه دونه ست نشاسته گل یا نشاسته گندم بهش میگن . یه نوع نشاسته هم داریم نشاسته ذرت که پودری هستش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، لیدان
پاسخ
#8
نشاسته ذرت نمیشه زد یعنی؟؟
مال منم درسته در نمی یاد البته من قالب کمربندی ندارم
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#9
ممنونم از توضیحتون این موادش ک اماده شد مثل مشکفی سریع میبنده یا میتونیم با ارامش لایه ها رو بچینیم ؟
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#10
بچه ها اگه قالب کمربندی ندارید، می تونیو توی ظرفای تک نفره درست کنید یا پلاستیک فریزر بندازید...

در کل این مدل کیک یخچالی اونقدر سفت نمیشه که از قالب سالم دربیاد.. چون یه حالت فرنی سفت بشه نهایتا... ولی باز زمان موندن  توی یخچال مهمه و کم بمونه وا میره...
عکس اول به نظر من شکلات آب شده یا نهایتا ترکیب شبیه با گاناش داشته که در نهایت سفت دراومده (یا دستورهای متمایل به دستور شکلات آلمانی) که میس شین جان اگر دستور رو ببینن و تفاوت رو بگن عالی میشه... چون کیک یخچالی با این دستور خیلی سخته که قالبی دربیاد... انگار فرنی کاکائویی که توش بیسکوئیت ریختیم رو بخوایم از قالب در بیاریم... اما خب بعنوان دسری که توی ظرفی که درست کردیم بیاریم سر سفره خوب میشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، miss shin، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان