شیر ۲پیمانه
شکر۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
پودر کاکائو۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید۲ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور ۲بسته
نشاسته گل ۱قاشق غذاخوری
ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد و نشاسته را باهم مخلوط کرده.....
درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته وروی شعله ملایم قرار میدهیم ومدام هم میزنیم.
بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم ....
دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم یه ردیف بسکویت چیده وروی آن مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا بسکوییت تمام شود ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه
بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار میدهیم
دوستان این دستور اصلی هست که من اولین با باهاش درست کردم ی سری نکات هست که خودم طبق تجربه به دست اوردم مثلا من لابه لاش بعد از بیسکوییت موز و گردوی درشت خورد شده میریزم از هرمدل بیسکوییت بدون کرم هم میشه استفاده کرد گاهی کره هم نزدم اما مشکلی پیش نیومده و این که من به جای شیر آب میریزم و توی کیفیت و طعمش فرقی نداره انشالله درست کنید و خوشتون بیاد
ی نکته دیگه هم اینه که حداقل ۸ساعت باید تو یخچال باشه البته طبق تجربه من هرچی بیشار میمونه خوشمزه تر و خوش بافت تر میشه
عکس اول اینترنیه عکس دومی خودم درست کردم ببخشید بی کیفیته مجبور شدم کات کنم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...