۱۴۰۰/۳/۱۴، ۰۱:۴۴ عصر
از تجربیاتتون توی خرید اسباب بازی ها بگید... چه اسباب بازی هایی خیلی آموزنده بودن و توی بزرگ کردن بچه کمکتون کردن؟ کدومشون حیف پول بودن؟
اسباب بازی خوب و بد
|
۱۴۰۰/۳/۱۴، ۰۱:۴۴ عصر
از تجربیاتتون توی خرید اسباب بازی ها بگید... چه اسباب بازی هایی خیلی آموزنده بودن و توی بزرگ کردن بچه کمکتون کردن؟ کدومشون حیف پول بودن؟
۱۴۰۰/۳/۱۵، ۰۹:۲۴ صبح
در سنین پایین، من از آویز کالسکه به شدت راضی بودم
خیلی خوب بود به تختش آویزون می کردم به کالسکه و کریرش آویزون می کردم بزرگتر شد دستش داده بودم... هم جنس های متنوعی داره هم خواص مختلفی داره باعث افزایش تعامل کودک میشه... بخصوص در اینگیجمنت تایم، میشه خیلی ازش استفاده کرد... آویزی که دندونگیر، آیینه، آهنگ داشته باشه، خش خش کنه و کلا خواص مختلفی داشته باشه کاملا مناسبه رنگ های جیغ بهتره چون بچه توی سنی که قراره از اینها استفاده کنه، بیناییش تکامل پیدا نکرده و رنگ های با تضاد بالا براش جلب توجه می کنن... ![]() این ها هم خیلی خوبه که بدی دستش هم سبک و نرمه بیفته روی صورت و بدنش هیچ آسیبی نداره، هم با تکون دادنش تمرین می کنه و تمرکز و توجهش بالا میره... هم با یه آویز میشه به همه چی وصلش کرد ![]() ![]() ![]() • Almam، Nedaa28، nona، Seti69، youtab، جوجه خوشگله، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۲۳، ۰۷:۳۰ عصر
اسباب بازی باید رنگهای زرد و نارنجیو قرمز جیغ داشته باشه..اسباب بازی های حرکتی که نور و صدا دارن دقت کنید نورش زیاد باشه صداشم زیاد باشه با رنگهای شاد..مثلا مارک هولی تویز دقت کنید رنگاشون خوبه...
![]() • 2015، Almam، Nedaa28، nona، Rose، youtab، جوجه خوشگله، سروناز،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۲:۴۷ عصر
برای بدو تولد تا حدود 1 یا 1.5 سال (بسته به بچه متفاوته ولی اولا با خلاقیت میشه از خیلی از اسباب بازیها مدت بیشتری استفاده کرد)
اسباب بازی های پولیشی خیلی خوبن... توپ، جغجغه و... اینهایی که شارژ می کنی و حرکت می کنن هم خوبه... کتاب حمام عالیه این چکش هایی که تکون می خورن صداهای مختلف میدن... برای یکم بزرگتر هم اینا خوبه: حلقه هوش توپ و مارپیچ این اسباب بازیایی که جای خالی داره و اشکال مختلف که بچه بندازدشون داخلش برج زرافه که بهش پرتاب کنه، یا ببرید توی حموم بازی کنید بلز حواستون به برندها خیلی باشه... تولو، هولی تویز اینا خیلی گرونن... چکش منظورم اینه: https://nbckala.com/984-%D8%A7%D8%B3%D8%...-3115.html ولی مدل ساده ی ایرانیش هم هست فوق العاده ارزونتره... یعنی در حد 10-20 تومن... که همین کار رو هم می کنه... باید بگردید... توی بهار چندتا مغازه از این چیزا می فروشه... وقتی حضوری برید و ببینید و لمس و مقایسه کنید متوجه میشید... فکر کنم چیزی شبیه به اینه: https://www.tajersara.com/products/TJ-64...9%82%DB%8C بچه ها اسباب بازیای چوبی عالی هستن، فقط چون ممکنه بیفته روی بدن یا صورتشون، الا تنهایی ندید دستشون، یا با نظارت کامل توی دست خودتون باشه... سعی کنید تا نشستن رو یاد بگیرن، لوازم پولیشی یا پلاستیکی باشه... چیزای چوبی معمولا بعد از 3 سال اینطورا مناسبه (البته بسته به نوع اسباب بازی و درک بچه هم داره) چون خیلیاشون رنگ هم میشن که ممکنه رنگ با کیفیت نباشه و دهنشون بکنن... اما بزرگتر که بشن، دیگه چیزی دهنشون نمی کنن... من خودم چند تا اسباب بازی چوبی گرفته بودم، دیدم تا میدم دستش میخواد بجوه... دیگه گذاشتم کنار... چون هرچی باشه بالاخره سرب داره دیگه... آها یه سری برد و یه سری دفترچه های نقاشی هستن که با آب میشه روش طرح انداخت... اونا هم برای زیر 1 خوبه چون مواد شیمیایی نداره... من این مدلا رو دارم... و از همون اوایل میدادم دستش و حتی توی دهنش هم می رد قلمش رو، چون آب بود مشکلی نداشت... البته برای 4-5 ماه یکم زوده... میشه آب بذارید کنارش و دستش رو بزنید توی آب و بکشید روی صفحات تا طرحاشون معلوم شه... https://delband.com/product/whn18 https://tintoon.com/product/hc7ueo/%DA%A...8%B2%D9%86 راستی بچه ها اگه درست یادم باشه توی آذر یه مناسبتی مرتبط با بچه ها هست، یادمه اون سالی که کرونا نبود، نمایشگاه های خوبی برگزار شده بود... می خواید حواستدن به این تاریخا باشه ببینید نمایشگاه اسباب بازی کی هست یه سر بزنید... یا نمایشگاه های مادر و کودک... معمولا بین 10 تا 20% تخفیف رو حتما دارن... توی خریدهای زیاد واقعا مثلا روی 10 تومن 2 تومن تخفیف خیلی خوب درمیاد براتون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۱:۳۹ عصر
مرسی رز جون و شمیم جون
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۱:۵۹ عصر
خواهش می کنم عزیزم
البته شمیم جون هنوز اطلاعاتشون رو اینجا نیاوردن... منتظر اطلاعات خوبش هستیم که اینجا ثبت کنه که بین چت ها گم نشه
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۰۱ عصر
ارگ حیوانات..بلز..ماشین های کوکی و قدرتی..توپ..بولینگ..برای زمانی که بزرگتر شد پازل .پازل ها اوایل تعدادش کمه مثلا ۳ تیکه است و سایز تیکه هاش بزرگه.
دیگه یه سری هم اموزشی واسه بزرگتر شدن که پیچ گوشتی داره باز وبسته میکنن ماشین رو...یه مدل هست اسمش پیچ و مهره هست ساده تر خوبه اونم.خونه بازی لگو. کتاب هم بگم مجموعه پانی هست که رنگای خوبی داره واسه بچه ها جذاب ولی داستان نداره.مجموعه دالی بازی.مجموعه چشم قلمبه.مجموعه کوچولوهای دوست داشتنی...مجموعه چشمکی.مجموعه غاز و اردک.مجموعه حیوانات لمسی.کتاب های عروسکی که گاج تولید کرده داسی دایناسی واسه بچه های بزرگتر خوبه طرحشو من دوست دارم
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۶:۳۷ عصر
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۶:۰۰ عصر)لیدان نوشته است: رز جان ببخشید مطلبم بی ربطه جواب که دادین پاک میکنمنه عزیزم من اصلا حتی چک نکردم... اولین گزینه ای که شبیه بود رو گذاشتم
۱۴۰۰/۱۲/۵، ۰۱:۴۹ عصر
بچه ها پیجی که اسباب بازی فکری برای بچه هفت و چهارسال داشته باشه میشناسید؟ ممنون میشم معرفی کنید
۱۴۰۰/۱۲/۵، ۰۶:۱۱ عصر
سوفی جان من یه سایت میشناسم chido.ir خودشون مغازه دارن و تهرانن با پیک میفرسته.یه دونه هم limoo_kala البته دیجی کالا هم اکثراسباب بازیایی که اینا دارنو داره
|