موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۶، ۱۰:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱۳، ۱۲:۱۴ عصر، توسط Rose.)
شماله و غذاهاش دیگه
لطفا در معرفی ها، اسم رستوران، عکس و اسم غذاها، نشونی و نظرتون درباره ی کیفیت غذا و محیط و در صورت امکان منو رو بنویسید تا پست ها برای همه مفید باشه
یه وعده ی ما همیشه اکبر جوجه اس... از بابلسر یه وعده رو اکبر جوجه گرفتیم که عکس ندارم ولی دوپرس با یکم مخلفات حدودا 170 تومن شد.
توی یکی از سفرامون به شمال، رستوران شونیشت رو با نظرات کاربرا پیدا کردم...
و فکر کنم جوجه ترش گرفتیم با یه ماست دلال...
متاسفانه عکس منویی که دارم هم ناقصه و هم قیمتاش درست نیست...
اصلا لوکس نیست ولی خب خوشمزه اس منم برام محلی بودن خیلی مهمه... وگرنه که آدم بخواد شمال هم پیتزا بخوره که چرا اینهمه راه میریم برای مسافرت

البته الان دیگه کسی توی رستوران هم نمیشینه... ما هم آوردیم خونه خوردیم...
نشونی: محمودآباد، بیشه کلا، جنب بستنی اسکیمو (با اسم رستوران حق پناه هم بود فکر می کنم)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
اگر بخواین در شمال غذای کبابی بخورید حتما رستوران عمو نظر و رستوران ساحل امتحان کنید - بعد شهر رویان
محیط تمیز نیست یعنی مکانی هست که از قدیم بوده و شیک و امروزی نیست سبک رستوران های قدیم - حتما امتحان کنید کباب با کره محلی و ماست - عااالیه
اگر موسیقی زنده بخواین رستوران حبیبی و تراس در ایزدشهر
و بنظرم حتما سرولات و رامسر که تشریف بردین رستوران خاور خانم و لطفی بی نهایت عااااااااااااااااااااااااااااااااالی با قیمت های خوب و منظره بی نظیر فراموش نکنید
مسیر جهان دوره گردیست
تشکر Received:
679 in 108 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
761
رستوران نح بابلسر روبروی دریاکنار یه زمانی عالی بود با موسیقی زنده
الان هیچ پیشنهاد نمی کنم غذا افتضاح و فقط پول دور ریختنه
رستوران میزبان بابلسر هم که مثل همیشه عالی عالی
تشکر Received:
391 in 36 posts
تشکر Given: 2,068
اعتبار:
1,265
ندایاجان میشه آدرس دقیق خاورخانم روبدین؟ماهم رستوران سنتی بانومارجان کنارتله کابین رامسررفتیم محیطش خیلی زیبابود ولی غذاش خیلی عالی نبودمعمولی بود
تشکر Received:
122 in 18 posts
تشکر Given: 120
اعتبار:
122
رستوران شکم الملوک رو هم امتحان کنيد اگر گذرتون به رشت افتاد
هم کيفيت و هم قيمت غذاهاش واقعا عاليه
فضاي خيلي خوبي هم داره
ما که خيلي راضي بوديم و واقعا کيف کرديم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۲۲ عصر، توسط Rose.)
لطفا در معرفی ها، اسم رستوران، عکس و اسم غذاها، نشونی و نظرتون درباره ی کیفیت غذا و محیط و در صورت امکان منو رو بنویسید تا پست ها برای همه مفید باشه Smile
اینکه فقط اسم و رضایت رو بگید شاید زیاد کمک کننده نباشه دوستان
مرسی از همکاریتون
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
اعتبار:
5,519
۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۰۷ عصر، توسط لیدان.)
نداجان من قبلا هم خاور خانم رو رفته بودم هم دربند لطفی
این دفعه حدود 40 روز قبل رودسر بودم رفتم دربند اگر بخوام بگم افتضاح بود بی انصافی نکزدم توی این اوضاع کرونا بشدت شلوغ و مردم هم بسیار بسیار بی ملاحظه یهنی طوری که بالا سر میز ما ایستاده بودند و غذا خوردن ما رو زیر نظر گرفته بودن تا وقتی ما غذامون تمام شد بیان و بشینن و در جواب تذکر ماهم باز خودشونو به نفهمی زدن و بدون ماسک بالا سر ما حرف میزدن درحالیکه صندلی انتظار داشت و خود ما هم عقب تر نشسته بودیم روی همون صندلی تا جا خالی بشه
سرویس دهی خوب نبود مثلا قاشق چنگال توی کرونا باید حتما بسته بندی باشه حداقل هرجا من رفتم این طوری بوده اما اینجا همونطوری گذاشته بودن داخل بشقاب و وقتی گفتیم کم قاشق گذاشتین گفتن برین داخل فلان جا بردارین و ما رفتیم دیدیم شبیه اشپزخونه خودمون چنتا قاشق اونجا هست تو جا قاشقی!!! همین باعث شد بسیار تو ذوقمون بخوره البته ما قاشق هم از خونه اورده بودیم اما چون تعداد بالا بود کم اومد
از نظر غذا بسیار بد متاسفانه..... ماهی سرد اورده شد مرغ شکم پر طعم خوبی نداشت کوبیده مخصوص اصلا خوش طعم نبود و خیلیش موند چنجه بسیاااار سفت و بدمزه اونم خورده نشد جوجه ترش طعم خوبی داشت اما این اوج بی سلیقگی بود که گوشت استخون داشت اما محوطه خب عاااااالی دیگه
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
شیرین دخت جان ادرسش رامسر - روستای سرولات - حتما پیشنهاد میکنم کلا جدا از رستورانها ی سری بزنید خیلی منظره و هوای عالی داره - مخصوصا ماه اردیبهشت
لیدان جان من جدا از بعد کرونا گفتم و اینکه ما رفتیم به نسبت خلوت بود و غذا هم عالی - ولی همون لحظه خاور خانم غلغله بود به حدی که رستوران کاملااااا پر و شلوغ و حدودا 100 نفر هم در صف بودن - ی وقتایی رستوران و غذاهاش شاید خوب در نیاد نمیدونم باز
رز عزیز متاسفانه من بلد نیستم عکس بزارم - ببخشید
مسیر جهان دوره گردیست
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
خواهش می کنم عزیزم
آموزش عکس گذاشتن توی سایت اینجاست:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=265