امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع ساندویچ های خوشمزه
Heart Heart Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ساندویچ فیله گوساله
فیله گوساله رو خلالی خرد کنید با سویا سس و روغن زیتون فلفل و آبلیمو و سیر از چند ساعت قبل مزه دار کنید
تابه رو داغ کنید فیله ها را با حرارت بالا تفت بدید
پیاز خلالی قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه ای رنگی رو اضافه کنید تفت بدید
برای سس هم سس مایونز و خیارشور و جعفری و پیازچه و اب لیمو ترش و یه تیکه هویج رو بریزید تو غذا ساز
با نان پیتا خوشمزه میشه
همین مدل با فیله مرغ هم خوشمزه میشه فقط موقع مزه دار کردن سس مایونز یا خردل هم بریزید
  • *كيانا*، 2015، Almam، Donya، Elham67، Elhamgoli، Heven، nona، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سلین جان من این ساندویچ فیله گوساله رو امشب درست کردم عین دستوری که دادی، حتی نونشم پیتا خریده بودم. البته تو سسش هویج یادم رفت بزنم، یعنی متوجه نشدم که هویج داره. الان دیدم. مطمئنم خوب میشد اگر میزدم. دفعه بعد انشالله.
فوق‌العاده خوشمزه شد. شوهرم خیلی خیلی خوشش اومد. مرسی از دستورت.
البته موقع مزه‌دار کردن گوشتش بهش ادویه استیک هم زدم.
  • *كيانا*، 2015، Celin، Donya، Elhamgoli، Heven، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
یعنی برای مرغ هم سویاسس هم خردل؟ سویاسس خالی هم برای مرغ خوشمزه ست.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Celin، Heven، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوش جان ستی‌لیته عزیز
کیانا جان مزه دار کردن سلیقه ایه من طعم خردل رو با مرغ دوست دارم
  • *كيانا*، Sufii، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ساندویچ مرغ
پیاز داغ نگيني درست می کنیم بعد سینه مرغ رو هم که نگيني و ریز خرد کرده بودیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی که رنگ مرغ عوض شد فلفل دلمه ای نگيني خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد کمی ادویه مثل پودر سیر و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ظرف رو می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود و مرغ هم کاملا مغز پخت بشه. در ظرفی جدا قارچ ها رو که ریز و نگيني  خرد کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم با بقیه مواد. داخل نان باگت یا نان همبرگر را خالی کرده و با مواد بالایی پر ميکنيم . در آخر روی نان رو کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و نان ها رو چند دقیقه داخل یک تابه تمیز یا داخل تستر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب بشه و بعد نوش جان.
دقت کنید همه مواد باید ریز و نگيني خرد بشن. به جای قارچ تفت داده شده می تونیم از سیب زمینی خلالي که باریک برش زدیم یا چیپس خلال استفاده کنیم.
  • Celin، Donya، Elham67، Heven، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها این ساندویچ مرغ که الان میذارم خیلی کاربردیه حتی واسه مهمون خودمونی و پیک نیک و...
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد 
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط 
هویج یک عدد متوسط 
قارچ ۶ عدد متوسط 
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون  و اب لیمو ترش یا نارنج  و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو 
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد 
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون

همبرگر  خونگی, این برای ۴ عدده 
پیاز متوسط ۱
ارد سوخاری  ۲ ق غ
گوشت چرخ شده کم چربی ۶۰۰ گرم 
تخم مرغ ۱
سیر ۲ حبه 
نمک و فلفل سیاه 
پیازو رنده کن و بذار تو صافی ابش بره 
سیر رو هم رنده کن و با پیاز و گوشت و تخم مرغ  و ادویه  و ارد مخلوط کن و خیلی خوووب ورز بده بعد اگه دیدی شله باز ارد سوخاری اضافه کن اما نه اونقدر که برگرات سفت بشن بعد کیسه فریزر رو از وسط باز کن و موادت رو چهار قسمت کن و یمی یکی بذار روش و گرد کن و لایه کیسه رو برگردون روش و مواد بعدی رو درست کن 
بعد بذار یک ساعتی توی یخچال بمونه بعد توی روغن خیلی داغ سرخش کن نووووش جوووون
  • Donya، Elham67، Elhamgoli، Heven، Mari90، Rose، Sufii، آیسان ۹۶، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
خوووب من اومدم Big Grin رویال برگر ویژه خودم  Big Grin
به این صورت که گوشت چرخکرده رو توش پیاز رنده کردم و نمک و فلفل زدم و به همبرگر های ۱۳۰ گرمی تبدیل کردم، بعد تو همون ماهیتابه که همبرگرا رو سرخ کردم، پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ رو میریزم، و فقط در حد اینکه پیازها شیشه ای شن ، تفت میدم
بعد همبرگرارو میچینم تو سینی فر ، یه مشت پنیر پیتزا میریزم روش ، بعد از این مواد پیازی میریزم روش ، کمی هم فلفل سیاه میپاچم روش ! میذارم تو ف تا پنیرا آب سن
بعد سوسیس بلغاری رو کمی تپل برش میزنم و سرخ میکنم، گوجه و خیارشور ورقه ای میکنم، نون باگتو یه لایه مایونز میزنم ، خیارشور گوجه هارو میچینم روش ، همبرگرو میذارم ، بعد دو تا بلغاری، بعضی وقتا هم یه نیمرو عسلی میندازم و میذارم تو ساندویچ که اصن یه وضعی میشه  Big Grin Heart
تا این مرحله آماده کردم‌که عکسشو میذارم براتون Big Grin
نمیدونم رویال برگرای شما چجوریه ولی برا من این مدلیه Big Grin با تچکر Big Grin

[تصویر:  20220308_200433_y4xy.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya، Elham67، Heven، sims s، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
المام جان از بقیه مراحل هم عکس بگیر بذار حتما...
مهمون نمیخوای؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • Almam، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان این مرحله آخره! دیگه ملت منتظر بودن نشد عکس بیشتر Big Grin

[تصویر:  20220308_211634_ht3.jpg]

من در خدمتم مامان خانوم مهربون Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya، Elham67، Heven، Maryam8842، sims s، Sufii، tinaaa91، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: