موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
ساندویچ فیله گوساله
فیله گوساله رو خلالی خرد کنید با سویا سس و روغن زیتون فلفل و آبلیمو و سیر از چند ساعت قبل مزه دار کنید
تابه رو داغ کنید فیله ها را با حرارت بالا تفت بدید
پیاز خلالی قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه ای رنگی رو اضافه کنید تفت بدید
برای سس هم سس مایونز و خیارشور و جعفری و پیازچه و اب لیمو ترش و یه تیکه هویج رو بریزید تو غذا ساز
با نان پیتا خوشمزه میشه
همین مدل با فیله مرغ هم خوشمزه میشه فقط موقع مزه دار کردن سس مایونز یا خردل هم بریزید
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
سلین جان من این ساندویچ فیله گوساله رو امشب درست کردم عین دستوری که دادی، حتی نونشم پیتا خریده بودم. البته تو سسش هویج یادم رفت بزنم، یعنی متوجه نشدم که هویج داره. الان دیدم. مطمئنم خوب میشد اگر میزدم. دفعه بعد انشالله.
فوقالعاده خوشمزه شد. شوهرم خیلی خیلی خوشش اومد. مرسی از دستورت.
البته موقع مزهدار کردن گوشتش بهش ادویه استیک هم زدم.
تشکر Received:
1,531 in 204 posts
تشکر Given: 570
اعتبار:
1,535
یعنی برای مرغ هم سویاسس هم خردل؟ سویاسس خالی هم برای مرغ خوشمزه ست.
الهی و ربی من لی غیرک...
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۴:۰۷ عصر، توسط Celin.)
نوش جان ستیلیته عزیز
کیانا جان مزه دار کردن سلیقه ایه من طعم خردل رو با مرغ دوست دارم
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,300 in 808 posts
تشکر Given: 453
اعتبار:
4,438
ساندویچ مرغ
پیاز داغ نگيني درست می کنیم بعد سینه مرغ رو هم که نگيني و ریز خرد کرده بودیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی که رنگ مرغ عوض شد فلفل دلمه ای نگيني خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد کمی ادویه مثل پودر سیر و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ظرف رو می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود و مرغ هم کاملا مغز پخت بشه. در ظرفی جدا قارچ ها رو که ریز و نگيني خرد کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم با بقیه مواد. داخل نان باگت یا نان همبرگر را خالی کرده و با مواد بالایی پر ميکنيم . در آخر روی نان رو کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و نان ها رو چند دقیقه داخل یک تابه تمیز یا داخل تستر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب بشه و بعد نوش جان.
دقت کنید همه مواد باید ریز و نگيني خرد بشن. به جای قارچ تفت داده شده می تونیم از سیب زمینی خلالي که باریک برش زدیم یا چیپس خلال استفاده کنیم.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۱:۳۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۱:۳۱ صبح، توسط youtab.)
بچه ها این ساندویچ مرغ که الان میذارم خیلی کاربردیه حتی واسه مهمون خودمونی و پیک نیک و...
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون و اب لیمو ترش یا نارنج و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون
همبرگر خونگی, این برای ۴ عدده
پیاز متوسط ۱
ارد سوخاری ۲ ق غ
گوشت چرخ شده کم چربی ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه
پیازو رنده کن و بذار تو صافی ابش بره
سیر رو هم رنده کن و با پیاز و گوشت و تخم مرغ و ادویه و ارد مخلوط کن و خیلی خوووب ورز بده بعد اگه دیدی شله باز ارد سوخاری اضافه کن اما نه اونقدر که برگرات سفت بشن بعد کیسه فریزر رو از وسط باز کن و موادت رو چهار قسمت کن و یمی یکی بذار روش و گرد کن و لایه کیسه رو برگردون روش و مواد بعدی رو درست کن
بعد بذار یک ساعتی توی یخچال بمونه بعد توی روغن خیلی داغ سرخش کن نووووش جوووون
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
المام جان از بقیه مراحل هم عکس بگیر بذار حتما...
مهمون نمیخوای؟؟
فاطمه هستم