بچه ها طرز تهیه و تصاویر چیز کیک های خوشمزه تون رو باهامون به اشتراک بذارید و هر سوالی هم در این مورد داشتید میتونید بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنند

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

چیز کیک (cheese cake)
|
بچه ها طرز تهیه و تصاویر چیز کیک های خوشمزه تون رو باهامون به اشتراک بذارید و هر سوالی هم در این مورد داشتید میتونید بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنند
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() • 2015، Mari90، Rose، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۰۶:۰۶ عصر
کسی تا حالا چیز کیک درست نکرده ؟؟؟ نگید نععع که باورم نمیشه
![]()
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۰۶:۳۵ عصر
سلام آلما من چیز کیک یخچالی بلدم ولی اندازه هاشو چشمی میریزم برای همون ننوشتم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۰۷:۱۹ عصر
آلما جون منم خیلی وقت پیش درست می کردم و 3 سال بیشتره که درست نکردم... دستورا یادم نیست ولی یادمه از روی شف طیبه درست می کردم و همیشه هم خوب میشد... چیزکیک ژاپنی هم درست کردم خوب نشد دیگه درست نکردم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۰:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۱:۰۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم من درست کردم ،الان دستورش رو پیدا میکنم میذارم
یه کیک شکلاتی ساده درست میکنیم ،از وسط ارتفاعش ۲ قسمتش میکنیم خامه صبحونه و ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای رو با همزن میزنیم تا سبک بشه ۱ قاشق و نصفی ژلاتین رو در آب سرد میریزیم و بعد بنماری میکنیم وقتی از حرارت افتاد به مواد خامه ای اضافه میکنیم .بعد یه پودر کرم کارامل رو آماده میکنیم با دستور روی جلدش و اضافه میکنیم ،اون سس توفی ک توی بسته هست رو هم برای شیرین شدنش اضافه میکنیم توی قالب مورد نظرمون اول یه لایه کیک میذاریم بعد مواد خامه ای بعد لایه دوم کیک رو و ۸ ساعت میذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره ،بد از قالب خارج میکنیم و روش رو با خامه فرم گرفته یا کرمفیل و ترافل تزیین میکنیم . پ.ن:توی قالب سلفون بکشید تا بعد کار راحت دربیادکیک از قالب
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۱:۵۹ صبح
بچه ها در مورد موس کیک چیزی میدونین ؟
یا در مورد مخملی کردن کیک و موس کیک
۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۴:۱۰ صبح
وااای نسیمه چه خوشمزس! دارم میییییمیرممممم
![]() حتما درست میکنم ممنون عزیزم ![]() آفرین صنوبر و رز ![]()
![]() ![]() • Rose، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۵:۴۷ عصر
من اندازه ها یادم نیست اما این شکلی درست میکنم
یک بسته بسکوییت ساقه طلایی رو خرد کردم بعدم کاملا نرمش کردم بعد کره رو ریز ریز کردم و ریختم داخل بسکوییت ها و با تمام انگشتهای دست هی مخلوطش کردم (کره رو من اب نمیکنم) اینقدر این مرحله رو تکرار میکنم که بافت بسکوییت ها با کره نرم بشن بعد خامه صبحانه و پنیر خامه ای رو مخلوط و پودر ژلاتین بنماری و خنک شده رو بهش اضافه میکنم بعدم یه ژله با طعم دلخواه درست میکنم اگر قالب کمربندی دارید که بهتر اگر نه تو قالب معمولی سلفون میذارم بسکوییت ها رو اول میریزم و کناره ها و وسطش رو حسابی با ته قاشق فشار میدم تا خودشو بگیره بعد ترکیب خامه و پنیر و ژلاتین رو میذارم و 10ساعت میذارم توی فریزر بعد حسابی خودشو گرفت ژله رو میریزم روی خامه و دوباره 8 ساعت میذارم توی یخچال عالی میشه
۱۴۰۰/۱۰/۱۲، ۱۲:۱۵ عصر
فاطمه جان یادمه خودم شب درست کردم واسه مهمونای فردام بعد اون قسمتی که باید میرفت فریزر دیگه خوابیدم و بقیش رو صبح گذاشتم اما چیز خاصی نداره بسکوییتش و اون خامه و ژلاتین
من گاهی که ژله رو فوری بخوام درست کنم رو هم یه ساعت میذارم فریزر چون بیشتر خودشو میگیره البته خب همیشه طبقه پایین |